iPhone 6S vs LG G4 – presentación detallada

iPhone 6S frente a LG G4LG G4 este cel mai recent flaghship lansat de catre compania LG in cursul acestui an, iar in clipul video de mai jos puteti vedea o prezentare detaliata facuta intre cele doua smartphone-uri de top.

LG G4 tiene un Pantalla de 5.5 pulgadas con resolución de 2650 x 1440 píxeles cu 538 píxeles por pulgada, un Snapdragon 808. chip cu procesor hexa-core tactat la 1.8 GHz, 3 GB RAM, placa grafica Adreno 330, camera principala de 16 megapixeli, camera frontala de 8 megapixeli si o baterie de 3000 mAh.

iPhone 6S are, pe hartie, specificatii mai slabe decat terminalul LG G4, ecranul afisand culori mai putine la o rezolutie mai mica, camerele avand rezolutii si calitate mai slabe, insa pe partea de performante lucrurile oferind terminalului Apple un real avantaj.

In ceea ce priveste design-ul fiecare dintre voi alege ce ii place si cred ca aici ar fi fost mult mai potrivita o comparatie cu iPhone 6S Plus din moment ce terminalele au dimensiuni apropiate, insa pana una alta sunt curios de parerile voastre in legatura cu aceasta prezentare.