iOS 9.3 – primeras impresiones

A partir de anoche iOS 9.3 está disponible pentru toti posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a descarca cea mai recenta versiune a sistemului de operare prin sistemul Software Update, sau iTunes.

Am folosit versiunile beta ale iOS 9.3 din ianuarie si pana in prezent, iar de aseara am iOS 9.3 instalat pe iPhone 6S Plus, iar acest articol il incep spunandu-va ca intre iOS beta 9.3 7 si versiunea finala a iOS 9.3 nu exista diferente chiar atat de mari.

actuaciones

iOS 9.3 are performante la fel de bune precum iOS 9.2.1 in utilizarea zilnica, iar daca dezactivati animatiile generale ale sistemului de operare, atunci veti avea parte de o experienta si mai buna de a folosi aplicatiile sau functiile oferite de catre iOS.

De la folosirea aplicatiilor si pana la inregistrarea de poze, navigarea pe internet sau editarea de continut multimedia, iOS 9.3 se descurca foarte bine indiferent ce ii punem in fata, insa experienta difera in functie de vechimea terminalului pe care il detineti.

Autonomía

Versiunile beta ale iOS 9.3 au oferit o autonomie buna spre finalul perioadei de testare, iar iOS 9.3 beta 7 nu mi-a oferit o autonomie diferita fata de iOS 9.2.1, asa ca din acest punct de vedere pot spune ca sunt multumit, cel putin pana acum.

Majoritatea celor care au testat iOS 9.3 in versiune beta pana in momentul de fata nu s-au plans in mod excesiv de autonomia bateriei oferita de catre aceasta versiune a sistemului de operare iOS 9, iar teoretic nu ar trebui sa aveti vreo scadere a sa.

Probleme mari nu am intalnit in folosirea versiunii finale a iOS 9.3 pana in momentul de fata, compania Apple rezolvand foarte multe probleme de functionare si implementand o suita destul de variata de functii noi, asa ca ar trebui sa aveti parte de o experienta buna.

Voi cu ce impresii ati ramas dupa instalarea versiunii finale a iOS 9.3 ?