Samsung Galaxy Note 7 se lanzará en agosto

Samsung Galaxy Note 7 va fi denumirea pe care compania Samsung o va folosi pentru noul model de smartphone din seria Note, acesta urmand a fi prezentat in cadrul unei conferinte ce ar trebui sa aiba loc in luna august, el urmand a avea deasemenea un ecra similar celor din seria Edge

Samsung Galaxy Note 7 trebuia sa fie lansat in cursul anului viitor, insa cei de la Samsung ar dori sa aiba o linie logica de produse anul acesta, Galaxy S7 si S7 Edge urmand a avea si modele plus lansate in vara acestui an, toata linia urmand a fi construita in jurul cifre 7.

Samsung Galaxy Note 7 va completa oferta de smartphone-uri premiul Samsung care au cifra 7 in denumire, iar asa Samsung este de parere ca nu va mai genera confuzie in randul clientilor care se afla in cautarea unui smartphone in urmatoarele luni.

Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 va concura inclusiv cu iPhone 7 si iPhone 7 Plus, iar dupa cum prea bine puteti observa, toate smartphone-urile vor imparti cifra 7, iar pentru Samsung aceasta asociere cu terminalele iPhone ar putea avea un impact pozitiv asupra vanzarilor.

The company may also name the next version of its Note device as the “Note 7,” skipping a number, to bring it in line with its flagship Galaxy S smartphone range, one of the people said. Samsung doesn’t plan to market the new bendable-screen models under the Galaxy S name, the person said.

Samsung Galaxy Note 7 este o denumire aleasa in mod surprinzator de catre Samsung deoarece pana recent nimeni nu se astepta ca terminalul sa nu contina cifra 6 in denumire, insa cei de la Samsung au luat decizia de a sari peste o cifra pentru a avea o linie de produse ceva mai logica.

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat intr-o conferinta care va fi organizata in august de catre compania Samsung, iar lansarea oficiala ar trebui sa aiba loc in cursul aceleiasi luni, inainte ca terminalele Apple sa ajunga pe piata.