El Samsung Galaxy Note 8 tendría una pantalla enorme

Samsung Galaxy Note 8 este viitorul smartphone premium pe care compania Samsung ar intentiona sa il lanseze pe pietele globale si primele informatii despre el indica o revolutie majora. Mai exact, se pare ca pentru Samsung Galaxy Note 8, coreenii ar fi pregatit un ecran de 6.3 inch care ar urma sa fie integrat intr-o carcasa similara cu cea a Samsung Galaxy Note 7.

Mai exact, la fel precum in cazul Samsung Galaxy S8 Plus, cei de la Samsung ar intentiona sa faca un Samsung Galaxy Note 8 mai lung decat lat, cu o forma la fel de neobisnuita. Foarte multa lume a criticat faptul ca Samsung Galaxy S8 Plus este prea lung in raport cu latimea, dar acesta este unul din compromisurile ce trebuie facute pentru a acoperi panoul frontal cu un ecran.

In cazul Samsung Galaxy Note 8 am vorbi despre acelasi tip de ecran care acopera intregul panou frontal, el avand si una spect ratio de 18.5:9. Tocmai aceasta din urma caracteristica ii da si forma neobisnuita terminalului Samsung Galaxy Note 8, dar cred ca foarte multa lume va fi oricum foarte multumita sa aiba un ecra foarte mare intr-o carcasa relativ normala.

El Samsung Galaxy Note 8 tendría una pantalla enorme

Samsung Galaxy S8 si S8 Plus au fost foarte apreciate tocmai din cauza modului in care ecranul acopera panoul frontal, iar cu Samsung Galaxy Note 8 sigur nu se va intampla ceva diferit. Chiar daca ecranul va avea o lungime mai mare in raport cu o latime ideala, Samsung Galaxy Note 8 va fi extrem de cautat si cu siguranta va genera vanzari foarte bune.

Pentru a intari aceasta idee, astazi se confirma din nou faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea o camera duala integrata in carcasa. Samsung a incercat sa integreze o camera duala si in Samsung Galaxy S8 Plus, dar din varii motive a renuntat la idee, asa ca Samsung Galaxy Note 8 va veni cu aceasta schimbare oferita in iPhone din toamna.

Cu o camera duala si un ecran care acopera intregul panou frontal, Samsung Galaxy Note 8 ar putea face uitat esecul numit Samsung Galaxy Note 7 si focurile pornite de catre acesta. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie lansat in august sau septembrie, daca Samsung va pastra traditia anilor anteriori.

Samsung Galaxy Note 8