Samsung GALAXIA S10. Dos SORPRESAS CONTROVERSIALES

Samsung GALAXIA S10. Se anuncian dos muy malas sorpresas para los fans de todo el mundo, aquí tenéis la noticia que pronto llamará la atención.

Samsung GALAXY S10 sorprende

Samsung GALAXY S10. Dos sorpresas polémicas para móviles Los coreanos se anunciaron el otro día y estamos hablando de buenas y muy malas noticias para los fans que esperan estos modelos de teléfonos. Más precisamente, en primer lugar nos enteramos de que la versión estándar del Samsung GALAXY S10 tendrá una cámara triple, al igual que la versión Plus de los teléfonos, las fundas realizadas hasta ahora por varios fabricantes lo confirman para los fanáticos.

Samsung GALAXY S10. Puedes ver en la imagen inferior cómo son las fundas para teléfonos que provienen de fabricantes que hasta ahora han producido de forma anticipada, y correctamente, fundas para otros modelos de teléfonos Samsung. Ambos teléfonos tienen un recorte de espacio igualmente grande en la carcasa para las cámaras triples, por lo que ambos modelos del Samsung GALAXY S10 tendrán cámaras de última generación, pero la versión X podría venir con una cámara cuádruple, pero esto no es 100% seguro.

El Samsung GALAXY S10 tiene doble cámara en ambos modelos, pero pobre rendimiento

Samsung GALAXY S10. Una muy mala noticia viene del lado del rendimiento, porque parece que los teléfonos no tendrán ni DDR5 ni UFS 3.0 integrados por los coreanos, lo cual es muy decepcionante. Con base en esta información, puedes ver que el Samsung GALAXY S10 no funcionará tan bien como otros teléfonos con chips Qualcomm Snapdragon 855, aunque también serán utilizados por los coreanos, pero los chips Exynos 9820 son más débiles, por lo que el rendimiento de todos será limitado. .

Samsung GALAXY S10. Hasta ahora, Samsung ha limitado el rendimiento de los teléfonos con chips Qualcomm al mismo que el de los teléfonos con chips Exynos, y esta vez sucederá lo mismo. Esto significa que los teléfonos de la serie Samsung GALAXY S10 tendrán un rendimiento inferior al de la serie iPhone XS, lo cual es una gran decepción, pero probablemente algunos fanáticos esperaban tal posibilidad para los teléfonos.

Samsung GALAXY S10. Como probablemente ya sepas, todos los teléfonos de la serie se presentarán en una conferencia que tendrá lugar el 20 de febrero y el lanzamiento se realizará en marzo.

7 COMENTARIOII

  1. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  2. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  3. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  4. Nu este absolut nicio dezamagire. Cine asteapta S10 nu isi va lua Aifon XXSL nici batut de militia rusa. De asemenea, cine tocmai isi scoate un rinichi in acest moment ca sa isi cumpere Aifon XXSL MegaMax Plus SS de 8000 lei, nu isi va lua nimic care are Android, ca vrea sa epateze cu cel mai scump telefon de serie din lume. Cel putin asa cred aifonistii. Huawei Mate 20 RS Porsche Design costa 2100 euro, echivalentul a vreo 10.000 lei…..Dar e Huawei si nu da bine in lumea snobilor parveniti. Sunt doua lumi total diferite, cu clienti cu nevoi complet diferite, care se intersecteaza doar accidental. Deci incetati sa mai comparati orice model cu Android cu orice Aifon ca functii si viteza. Clientii de Aifon isi vor cumpara Aifon in continuare chiar daca S10 va fi mai rapid si mai dotat. Clientii de Samsung isi vor cumpara S10 deoarece va fi oricum clar cel mai puternic si dotat Android , indiferent daca va fi cu Exynos sau Snapdragon si nu-i intereseaza deloc Aifon care are un o.s. complet blocat si inutil pentru cine e obisnuit cu versatilitatea Android. Clientii de Android versus clientii de Ios sunt precum crestinii cu musulmanii fanatici. Nu vor avea niciodata un numitor comun.

  5. Ba cam are dreptate, cel putin din punctul meu de vedere, nu stiu de altii. Eu nu mai pun mana pe iphone, nici macar pe gratis, pana nu renunta la politica aia militara. La ei toti userii trebuie sa poarte uniforma. La android poti face ce vrei cu telefonul. De la personalizare pana la lucruri complicate. Cei care oscileaza intre sisteme sunt cei care abia stiu sa deschida un smartphone si sa faca niste setari simple

  6. Mie mi se rupe daca va avea o secundă în plus pe lângă iPhone . Telefoanele sunt făcute să vorbesti la ele și să faci poze cu ele ori să cauți informații pe ele nu să faci gaming pe grafică ultra în 120 fps-uri . Mi se rupe dacă iTrash va fi mai rapid cu o secundă . Una este ce se întâmplă în viața de zi cu zi și alta îi ce se întâmplă în laborator .