Sony IMPRESIONANTE con un automóvil INCREÍBLE presentado en CES 2020

Sony a luat prin surprindere intreaga audienta a conferintei sale din cadrul CES 2020 si a prezentat o masina electrica si inteligenta cu numele VISION-S, ea fiind cam tot ceea ce si-ar dori un sofer fan al gadget-urilor, teoretic.

Masina VISION-S de la Sony are la baza un concept foarte similar cu cel al masinii M-Byte, despre care v-am vorbit ieri, ea vand tot bordul inlocuit de un imens ecran cu care pot interactiona atat soferul, cat si pasagerul din fata.

Sony a reusit sa faca si un design extrem de interesant pentru masina sa electrica si inteligenta, el semanand intr-o anumita masura cu cel al masinilor de la Tesla, insa chiar si asa, arata surprinzator de bine pentru o prima incercare.

Sony VISION-S are nu mai putin de 33 de senzori montati atat in masina, cat si in exteriorul sau pentru a le oferi soferilor si pasagerilor cea mai buna experienta, atat pentru condus, cat si pentru a se bucura de drum.

Sony VISION-S

Sony a construit aceasta masina in parteneriat cu producatorul de componente auto Magna, insa nu a oferit vreun detaliu cu privire la o posibila lansare a sa, ceea ce a lasat lumea cu multe semne de intrebare.

Sony ar putea avea foarte mult succes cu VISION-S daca ar putea sa o lanseze si la un pret care sa nu sperie mi toata lumea, dar ramane de vazut ce anume va mai spune compania in legtura cu masina sa foarte interesanta.