iPad Mini frente a Samsung Galaxy Note 8.0 (vídeo)

[youtube]http://youtu.be/3251AhTI_Vw[/youtube]

  Samsung Galaxy Note 8.0 fue presentado en Mobile World Congress 2013 como competidor directo de la tableta iPad Miniy Samsung prepara una campaña bastante dura para su ascenso, pero hasta entonces puedes ver Ambas tablets en un vídeo comparativo. Cada uno de ellos tiene cualidades y debilidades, el precio está a favor de los de Samsung, en muchos países, pero hasta ahora las tablets iPad Mini registraron muy buenas ventas y no hay indicios que indiquen una posible disminución en las mismas.

19 COMENTARIOII

  1. Zaone, eu zic sa nu mai faci atâtea teste comparative cu orice produs samsung, pentru ca nu are rost. Sincer, nu îmi place sa tot citesc comentariile ligii extraordinare samsung. Si in plus, oricât le-ai dovedi , n-ai cu cine … Ca in reclama de la Unirea :))

  2. tu te-ai uitat macar la film ? In afara de camera, care e cu 0.1% mai buna, in rest produsul de la samsung e net superior.
    Om fi noi fani Apple, dar unii suntem in stare sa fim si obiectivi.

  3. Un mare minus pentru care nu as lua note 8.0 (pe langa faptul ca rata oribil) este aspectul 16:9. Nu ma pasioneaza un video in landscape, cat o utilizare normala in portrait.

  4. ZAONE ….ce inseamna premium ??? tot spun toti materiale premium , atat timp cat nu exista etalon nu exista nici premium , si premium nici macar nu este un cuvant care sa semnifice ceva de top , nu exista cuvantul premium , ar trebui sa se spun ca folosesc materale mai bune decat competitia si asta ar fi corect.

    poate ma lamuresti tu ce inseamna premium din punctul tau de vedere sa inteleg si eu ce e atat de inalt clasat la aluminiu

  5. Nu mai inteles zaone , ceea ce spui tu este la mintea cocosului …. daca asta inseamna premium pt tine …atunci nu este ok.

    Fii atent ip5 si htc folosesc aluminiu care este materialul premium ? nu exista etalon deci nu exista material premium este clar , din punct de vedere al definitiei nu exista cuvantul premium dar toti il folositi.

    Daca e sa o luam cum zici tu samsung foloseste materiale premium deoarece este cel mai bun plastic la el , chiar mai bun ca la htc , cum si la iphone este cel mai bun aluminiu chiar mai bun ca la htc insa vorbim de design , din punct de vedere al materialului in sine nu este data informatia de compozitie ca sa stii care este mai bun calitativ .

    Deci premium sunt ambele numai ca in clase diferite de design .

  6. comparatia e cam fortata din cauza ca nu poti obtine performamte mai buna sau cel putin la fel de bune cu o dacie fata de o masina “premium” (mercedes, bmw etc)… pe cand in cazul apple si samsung se poate … revenind strict la materiale poate samsung a mers pe ideea ca acel plastic este mai rezistent, flexibil si nu asa fragil ca sticla de la apple .. iar la un eventual impact cu ceva solid sticla se sparge/crapa … si de aia unii umbla cu “manusi” si ii cunpara tot felul de protectii … ca sticla e mai scumpa de inlocuit si mai dificil de schimbat …

  7. nu zic ca plasticul e indestructibil dar nu e asa de pretentios ca sticla si e mai usor de inlocuit … pana la urma in alegerea unui telefon conteaza sistemul de operare,design sau hardware-ul mai mult … si experienta care o ofera utilizatorilor (parerea mea e ca plasticul folosit de samsung la galaxy nu e asa cand si nu cred ca primeaza in alegerea fiecaruia)

  8. @eugen: Poti sa o invarti cum vrei, arata cheap, il simti cheap in mana, e low-cost. E simpla treaba si asa gandeste toata lumea, Samsung o stie, dar prefera sa mearga pe chestia asta, altfel ar creste exagerat pretul de vanzare. E ca si cum m-ai convinge ca Dacia e mai bun ca un BMW/Mercedes/Audi. Stiu ca n-ai sa intelegi ce spun, dar daca ai masina si ai condus vreodata ceva diferit de marcile mid-end, o sa intelegi ce spun.

  9. Zoane eu am iPad mini , dar tine minte samsungul cu seria galaxy nu e dacie . Comparatia ar fi mercedes vs BMW nu poti spune care e mai bun conteaza care-ti place . Iar poli carbonatul ala din s3-s4 nu pare atat de low-cost. Acum daca o lom batalia nu se da intre apple vs samsung ci IOS vs Android .

  10. Dar luați-va mă samsung si lăsați-ne dreaq in pace ca m-am saturat de cat va tot strofocati sa ridicati atâta in slavi samsung.

  11. @david – Unde ai vazut tu policarbonat pe S3 ? Pe S4 nici nu cred ca ai pus mana. De unde stii ce materiale are ? Pe GSMArena am vazut ca e tot plastic. Am avut S3 care este DIN PLASTIC, nu din policarbonat. Un telefon care este facut din policarbonat, din cate stiu , este Lumia 800 pe care il folosesc pe langa iPhone.
    @zaone – Depinde de fiecare ce telefon isi alege. Poate cineva vrea ceva mai rezistent si la un pret mai rezonabil si de asemenea are timp de el. – Samsung , sau vrea ceva bun , sa nu stea cu el conectat la PC intr-una sa ii bage custom ROM-uri si alte balarii ca i se strica – iPhone. Ai punctat foarte bine , lupta se da intre HTC One si iPhone 5 , sau poate intre cele doua variante de Galaxy S4 (Exynos Octa si Snapdragon 600), dar la design , clar pica Samsung.

  12. bai astea care ati zis ca putem fi noi fani apple ca tab 8 ii mai bun decat mini…dar totusi ii o diferenta mare de luni de la aparitie 😐

  13. S3-ul este din nustiu cat la suta poli carbonat …. Acum na nu spuneti ca sunt cu android sau samsung , dar spun pe buna dreptate ca criticati prea mult samsung si apple nu are nimic nou samsung totusi incearca cu micile functii “inovatoare” . Cat despre specificatii care voi spuneti ca nu conteaza da cred ca nu var placea ca 5S-ul sa ramana la un 1gb de ram

  14. @david daca 5s ar avea 5 inci , full hd , 2 gb de ram si toate chestiile care le face s4 sincer ar fi wow , asa de indoctrinati sunt fanii apple , ei nu vad ca apple a ajuns un brand cu care dor te dai mare si asta deoarece costa enorm pt ceea ce face , si eu astept sa iasa 5s …vroiam sa iau ip5 dar nu era pe stoc in noembrie si decembrie si acum nu mai are rost si mi-as lua iphone oricand dar numai pt ca este telefon , in schimb am samsung pe care pot viziona filme hd sau full hd cu ecran numai bun sa vad un film la servici sau oriunde am doleanta asta , pot face 10000 de chestii in plus pe el si sunt multumit in limita bunului simt , dar mi-as cumpara in iphone si o sa fac asta numai pt ca arata ca un telefon exact ceea ce imi trebuie cu toate ca sincer ar trebui sa il tin numai in buzunar sa nu zica lumea uite ma si prostul asta cu iphone ca asa s-a ajuns sa te critice lumea din cauza unora care sunt prea agramati si idioti.

    Sgs4 este de departe cel mai bun telefon in acest moment , pe viitor o sa il bata altul si tot asa PENTRU CINE NU STIE ASTA INSEAMNA EVOLUTIE