Xperia X10 suuri pettymys?

11-16-09xperiax10 jälkeen ilmoittaa eilen Sony Ericssonin ensimmäisen älypuhelimen julkaisupäivänä julkaistaan ​​hieman odotettua aikaisemmin, joten tänään ilmestyi myös ensimmäinen käytännön video uudesta lelusta. Uuden puhelimen ympärillä on ollut paljon kohua, mutta sen esittelytapa tuottaa minulle pettymyksen. Se yrittää kopioida iPhone-käyttöjärjestelmää melko paljon, vaikka sen oletetaan olevan mukautettu versio Androidista, ja mikä minua hämmästyttää vielä enemmän, on sen liikkuvuus. Ottaen huomioon, että useimmat valmistajat yrittävät nykyään tehdä mobiilipäätelaitteista mahdollisimman nopeita, Xperia X10 näyttää etanalta, voisin verrata sitä N73:een, ne, jotka ovat sen tunteneet.

Ja lopuksi, annan sinun vakuuttaa itsesi, käyttöliittymä näyttää hyvältä, vaikka jotkut elementit ovat melko samanlaisia ​​​​kuin iPhone OS: ssä, mutta reaktionopeus jättää paljon toivomisen varaa:

4 KOMMENTTIA

  1. Se pare ca cei de la SE nu sunt la prima dezamagire. Imi aduc aminte cu cata patima am asteptat aparitia SE P990i. Am dat pe el la aparitie 22 mil. Apoi au urmat dezamagirile. Aplicatii nu, sprijin pe site la SE nu. In plus mi s-a defectat in prima saptamana mufa de alimentare. A stat in service 2 saptamani la Germanos. Apoi calitatea constructiei a lasat de dorit, vopseaua care se cojea, tastatura culisanta care nu mai “calca” cum trebuie, etc.

  2. Nici Xperia X1 nu a fost chiar atat de ok, stiu ca multe lume se plangea, si inca se plange de el. Oricum ma asteptam la mai mult din partea lor. Mai ales ca au pus atat accent pe Android si pe customizarea lui si se misca infect. Pacat… chiar daca au copiat elemente din iPhone OS, arata destul de bine meniul, si pare destul de user friendly.

  3. Hai, lasa-ma, tu ai avut in mina un x10 ca sa il compari cu anticul n73 sau ai vazut si tu pe ici pe colo ceva poze. Mai documenteaza-te si apoi vorbeste ca sa fii obiectiv. Eu am avut si am in casa multe modele de nokia inclusiv SE x10 si vivaz, daca stii cei asta, asa ca, cred ca sunt mult mai documentat ca tine.Deci las-o moarta cu comparatia intre n73 si x10 ca nici cu vivazul nu se compara. Cine stie X10 cred ca imi da dreptate

  4. salut … deci bate la cur iphone din multe puncte de vedere x10 … mai ales la baterie … 😉 le am pe amandoua de noi si x10 tine considerabil mai mult fata de iphone