Otterbox Defender – kestävin kotelo iPhone/iPod Touchille

Mobile World Conference ce se desfasoara la Barcelona zilele acestea este una dintre cele mai mari conferinte din domeniul telecomunicatiilor din lume si pana astazi ne-a oferit multe noutati care cel mai probabil vor redefini modul in care vom privi terminalele mobile anul acesta. Dar MWC nu este doar o conferinta pentru prezentarea inovatiilor ci si o conferinta pentru a readuce in atentia publicului anumite produse care merita atentia dar si consideratia noastra.

Un astfel de produs este Otterbox Defender, probabil cea mai rezistenta carcasa pentru iPhone / iPod Touch existenta in lume la ora actuala. Carcasa este formata din 3 straturi, un prim strat format din folii protectoare care acopera ecranul/ logo-ul din spate/obiectivul camerei, un al doilea dintr-un mulaj composit facut din material polycarbonat compus din 2 piese foarte rezistente in care este fixat iPhone/iPod Touch-ul si care se imbina cu ajutorul unor clips-uri si al treilea este un mulaj de silicon care vine montat peste cel din polycarbonat si protejeaza iesirile audio/usb dar si butoanele device-ului de orice fel de impact sau ofera impermeabilitate in cazul contactului cu apa.

Desi ofera o protectie foarte buna, carcasa tripleaza aproape grosimea telefonului si dupa cum veti vedea din video reduce destul de mult si sensibilitatea touch-ului dar si a butoanelor. Otterbox Defender costa 50$ in SUA, aprox 36 € in Europa insa deocamdata in Romania nu am vazut nici un magazin care sa vanda asa ceva.

Intrebarea cea mare este : ati monta asa ceva pe telefon doar pentru a-l proteja de orice impact?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dtoobfN2ZSg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=McJ1nxMNOW4[/youtube]