Kirikae R179 päivitys

Ei edes muutaman päivän kuluttua viime päivitys Kirikae, tänään tuli toinen, joka toi sovelluksen versioon R179 mutta mikä vielä tärkeämpää, tuo yhteensopivuus, joka vaikuttaisi akun autonomiaan.

Kuten sanoin edellisessä artikkelissa, Kirikae on yksi parhaista työnjohtajista iPhone / iPod Touch, jota monet pitävät ihanteellisena ratkaisuna onnistuneeseen toteuttamiseen ja käyttöön moniajo pe iDevices.

Tämä päivitys sisältää vain 2 uutuutta, mutta yksi niistä voi olla varsin tärkeä, koska se lisää tuen libactivatorille, mikä joidenkin mielestä merkitsisi sovelluksen toiminnan edellyttämien resurssien vähenemistä ja implisiittisesti akun lisäystä. autonomia, joka, samoin kuin ne, jotka käyttävät tällaista sovellusta, tietävät, se on paljon heikentynyt.

Tässä uutisia kohteesta Kirikae svn.R179 :

– Lisätty täysi tuki Activatorille, Ryan Petrich -pohjaisen libactivatorin tuottama työkalu, joka nyt ohjaa sovelluksen toimintaa;

– Virtapainike sulkee Kirikaen pysyvästi aktivointitavasta riippumatta.

Kiinnostuneille Kirikae voidaan asentaa osoitteesta Cydia repon kautta BigBoss.

10 KOMMENTTIA

  1. Eu folosesc Backgrounder+Kirikae de vreo 2 luni si nu pot sa spun ca ma tine bateria mai putin, sau daca chiar e asa, atunci afecteaza insesizabil bateria.

    Singurul lucru deranjant, pe 3G, este ca ingreuneaza putin lucrul cu telefonul: astepti mai mult pana iti iasa dintr-o aplicatie, stai o secunda in plus ca sa iti iasa din standby in lockscreen, samd…la inceput nu stiam de la ce e, si am inceput sa opresc pe rand din SBSettings tot ce insemna Mobile Substrate, dovedindu-se ca backgrounder+kirikae se fac vinovate de timpii mai mari de raspuns in aplicatii…poate pe 3Gs nici lucrul asta nu mai e sesizabil, nu stiu…

    Si eu consider Kirikae cea mai potrivita forma de implementare a multitasking-ului pe iPhone, Desi nu am incercat ProSwitcher (sper ca nu am gresit numele), consider ca aici nu isi prea are locul o aplicatie care sa arate grozav, si sa consume resurse care, altfel, ar putea fi folosite de alte programe. Poate in viitor da, cand o sa avem iPhone cu 512 MB RAM si procesor cu doua nuclee, dar deocamdata Kirikae e solutia optima…

  2. Interesant 🙂 Inca o chestie de care am uitat: cu Backgrounder activat, am observat ca mi se elibereaza mai greu memoria RAM: dupa un timp de folosire raman doar cu vreo 10-15 MB liberi, problema pe care deregula o razolv vu un FREE UP MEMORY din SBSettings… Cu Backgrounder dezactivat insa, am observat ca am mai tot timpum 30-36 MB de RAM liberi, si memoria se elibereaza imediat ce ies dintr-o aplicatie. Acuma ca le-am pus cap la cap, in scris, ma gandesc daca mai merita sau nu sa tin Backgrounder activat 😀

  3. @seba18: Sincer sa fiu ai foarte putina memorie libera acolo, imi imaginez ca se misca foarte greu telefonul tau in cazul asta. Ar trebui sa te gandesti serios sa mai inchizi unele chestii pentru ca asta afecteaza si autonomia bateriei.

  4. @mafia: Care 6? In mai putin de 4 va fi anuntat si in vreo 5 va fi disponibil in Romania, asta daca nu se razgandesc astia si adauga tara noastra in randul celor care-l vor avea inca din ziua disponibilitatii la nivel global.