iPad AppStore aukeaa 3. huhtikuuta

Eilen kerroin sen sinulle omena alkoi hyväksyttä- vissä cererile pentru aplicatiile destinate iPad-ului care va fi livrat incepand cu 3 aprilie si tot astazi a venit si vahvistus ca omena käynnistää a iPad AppStore pentru device dar si aplicatiile destinate acestuia.

Ottaen huomioon, että iPhone / iPod Touch-ul au aplicatiile in acelasi AppStore, ma indoiesc ca omena va face un altul doar pentru aplicatiile destinate iPad-ului avand in vedere ca foarte multe aplicatii pentru iPhone ar trebui sa fie compatibile cu noul device. Totusi avand in vedere ca mesajul purtatorului de cuvant a celor de la omena vorbeste de un iPad AppStore ma gandesc ca e posibila deschiderea unei noi sectiuni a AppStore care sa contina doar aplicatii destinate iPad-ului, aplicatii care in consecinta s-ar putea sa fie incompatibile cu alte iDevices.

Daca e asa cum am interpretat eu atunci omena trage o linie foarte clara intre iPad si iPhone / iPod Touch iar articolul tämä cu previziunile despre ecranului noului ar putea deveni o foarte sumbra realitate dar si un sut in fund dat multor clienti omena.

Voi ce parere aveti, incearca omena sa lase iPhone-ul in umbra si sa aduca iPad-ul in prim plan in speranta de a maximiza profitul de pe un produs pe care majoritatea lumii il considera total nefolositor?