Jailbroked iPhone 4!

comex a descoperit un nou userland jailbreak, asemanator cu cel folosit pentru Spirit, cu ajutorul caruia iPhone 4 a fost jailbroken! Dev Team a preluat exploit-ul si deja lucreaza la a-l transformat intr-o solutie de jailbreak pentru toata lumea, planeettaolento reusit sa obtina acces root si SSH pe iPhone 4.

Ceea ce vedeti voi mai sus este un screenshot cu Cydia ruland pe iPhone 4, insa momentan nu pot fi intreprinse prea multe actiuni prin Cydia. Trebuie sa recunosc faptul ca a fost descoperit un exploit mult mai repede decat ma asteptam iar asta e un lucru foarte bun, singura problema e ca Dev Team are obiceiul sa tina lucrurile in loc foarte mult timp asa ca s-ar putea sa treaca o perioada destul de buna de timp pana vom vedea solutia aceasta publica.

UPDATE : planetbeing, cel care lucreaza la dezvoltarea acestui exploit intr-o solutie de jailbreak, tinut sa precizeze ca tot ce au ei acum e departe de a fi o solutie de jailbreak pentru toata lumea si inca nu exista o data la care aceasta solutie de jailbreak ar putea fi lansata asa ca inarmativa cu foarte multa rabdare.