Zaone.ro:n uudet kasvot

Dupa cateva saptamani de munca iata ca am reusit in sfarsit sa “instalam” noua verisune a zaone.ro. Am vrut sa simplific, cat se poate de mult template-ul si sa adaug niste culori ceva mai vesele. Template-ul pentru comentarii este facut dupa cel din iOS, mie mi-a placut ideea si sper ca voua sa va placa implementarea. Pentru o vizionare optima a site-ului va recomand cea mai recenta versiune a browsererelor Firefox/Opera/kromi/safari.Internet Explorer ar putea cauza erori la afisare asa ca va rog sa urmati sfatul meu si sa folositi unul dintre cele 4 browsere recomandate de mine.

La dezvoltarea acestei noi teme a lucrat Florin Nastase de la caruia ii multumesc foarte mult pentru timpul si rabdarea acordate acestui proiect. Va recomand sa apelati la el daca aveti vreodata nevoie de dezvoltarea unui template pentru un website, a unei teme pentru wordpress sau orice are legatura cu web design! Puteti vedea ca se pricepe la ceea ce face si eu unul sunt foarte multumit de munca lui.

Daca descoperiti vreo problema de afisare sau orice alte probleme va rog sa lasati un comentariu aici sau  sa dati un mail la zaone@zaone.ro in care sa atasati si un printscreen cu eroarea.

[kyselyn tunnus = ”36 ″]