Kanadalaisen naisen on maksettava 37.000 XNUMX dollaria lisäkuluja iPhonen käytöstä verkkovierailun aikana

Tarina on hyvin yksinkertainen: kanadalainen nainen meni Egyptiin lomalle ja onnistui vain kahdessa viikossa tienaamaan 2 37.000 dollarin lisäkuluja uuden iPhonensa ansiosta. Lisäkustannukset aiheutui terminaalista, joka pääsy ilmainen internet ja tietysti verkkovierailussa MB Internet-liikennettä on erittäin kallista. Uskon, että tämä ei ole ensimmäinen tämänkaltainen tarina, jonka olet kuullut ja päätin kirjoittaa siitä ajatuksella varoittaa sinua riskeistä, jotka liittyvät iPhone-päätteen käyttämiseen ulkomailla. Yleensä iPhone-päätelaitteet, joissa on avoin Internet, muodostavat Internet-yhteyden säännöllisin väliajoin käyttämällä erilaisia ​​palvelimia joko push- tai ajan asettamiseen jne. Jos olet ulkomailla, suosittelen, että sammutat netin kokonaan kohdasta Asetukset>Yleiset>Verkko, muuten saatat herätä useiden tuhansien eurojen laskulla.

IPhone-pääte on suunniteltu toimimaan suurimman osan ajasta Internet-yhteyden perusteella ja monissa AppStoren sovelluksissa on toimintoja, jotka vaativat Internet-yhteyden. Ole erittäin varovainen, että tilauksessasi tai kortillasi on aina liikennettä saatavilla.

9 KOMMENTTIA

  1. Setarea Data Roaming este dezactivată by default, deci doamna a activat-o în cunoștiință de cauză pentru a naviga pe net, pentru a face upload de poze sau filme sau pentru a descărca email-uri voluminoase. Serverele de push sau de setare a orei nu produc trafic de 37.000 $. Dacă ar fi făcut roaming în UE, traficul ar fi fost limitat la 60 € și ar fi primit și avertismente legate de costuri.

    Până la urmă nu cred că are legătură cu tipul de telefon, ci cu decizia deliberată a femeii respective de a face trafic de date în roaming. De ce nu s-a cazat la un hotel cu WiFi gratis?

  2. Femeia respectiva e o dobitoaca . Mereu primesti notificari de fiecare data cand intri pe internet ca esti taxat suplimentar in roaming .

    Probabil o blonda naturala …

  3. de 37 mii statea la cel mai al dreacu hotel si cu wi-fi moca…sau putea sa-si cumpere o cartela 3g de la ei de acolo…sunt multe posibilitati

  4. Nu este adevarat ca primesti atentionari de la orange.Am fost in chisinau si am intrat pe net doar sa caut o adresa in rest n am mai accesat nimic si m am trezit cu fact cost suplimentar de 180 euro pt net.Este adevarat ca asociatului meu a primit notificare.Eu amcerut de la ei sa mi trimita oficial indatoririle orange pt cazul in care un utilizator paraseste tara

  5. 🙂 am un amic care plateste 100 mil la orange pt ca a descarcat 2 filme de pe un abonament fara oferta de net… deci nu ma mira sa vad si alte sume. Astept sa termin abonamentele hotilor si ordinarilor de la orange si trec la cartela. Apropo, stie cineva daca merge netul le cartela in iphone?

  6. daca il punea pe airplane mode nu cred ca mai facea cost deloc, dar nici nu folosea iphoneul pe post de telefon de vorbit, daca vroia sa intr pe net, cauta un loc cu wi-fi