Miksi minut kiellettiin iDevice.ro:ssa?

Kukaan ei ottanut penniäkään, viesti, joka näkyi joillekin, kun he kävivät sivustolla, oli tarkoitettu niille, jotka tulevat tänne ja kiroavat sen sijaan, että puhuisivat sivistyneesti. Näyttää siltä, ​​että liitännäinen, jota käytän IP-osoitteiden kieltämiseen, on mennyt hulluksi ja näyttää tuon typerän viestin. Ratkaisin ongelman ja nyt kaiken pitäisi olla kunnossa.

12 KOMMENTTIA

  1. Ban pe bază de IP? Când majoritatea oamenilor au IP-uri dinamice? O soluție depășită istoric, aș zice.

    Și cealaltă soluție de securitate care o ia deseori razna pe acest site este akismet, care cataloghează aiurea mesajele ca spam și nu le afișează în comentarii, fără vreun motiv logic.

  2. Eu in continuare nu pot sa postez de pe mailueile mele adevarate, ai zis ca atunci cand ai timp te uiti care poate fi problema, eu nu pot participa la nici un concurs desi as vrea. Imi da continuu eroarea ca am introdus cuvinte interzise desi scriu doar “particip”. Daca scriu aici mailurile imi da aceeasi eroare.

  3. Zaone, Cand ai avut nevoie de ajutor am participat, cand am eu nevoie preferi sa ma iei peste picior. Degeaba iti dau mail ca ma ignori, ce vrei sa fac? Postez cu un mail fake pentru ca nu vreau sa imi mai fac un mail doar pt site-ul tau. Nu am idee de ce adresele mele sunt interzise aici. Oricum nu e foarte important si pot trai cu asta, voi veni in continuare de 10 ori pe zi sa verific stirile.

  4. Nu te ia nimeni peste picior dar nu am inteles ce vroiai sa zici. Nu am banat absolut nici o adresa de email pe site si filtrul de cuvinte nu ar trebui sa baneze absolut nimic. Trimite-mi un mail la zaone@zaone.ro cu o adresa de pe care ai incercat sa postezi si nu ai fost lasat.