Video: pHOLD – lisävaruste, jonka avulla voit kiinnittää iPhone 4:n polkupyörään

pHOLD este un accesoriu excelent pentru cei care au o bicicleta si o folosesc in mod regulat. Accesoriul pHOLD pemite posesorilor de iPhone 4 a monteze terminalul pe ghidonul bicicletei atunci cand o folositi si puteti fi siguri ca terminalul va ramane montat acolo indiferent unde mergeti. Cred ca e util sa ai un iPhone cu o aplicatie GPS pornita mai ales cand mergi cu bicicleta pe teren accidentat sau unde in afara orasului.

The idea for the pHOLD was born on a bike ride during which I had to continuously stop, dismount and reach in the depths of my cargo pants for my iPhone whenever I got a call to or needed to look for directions. Then, my son and I started looking for bike-mounted phone holders and discovered several models, however, none of them seemed as simple and as elegant as we would have liked. So we rolled up our sleeves and set to design the pHOLD – “the iPhone 4 holder that folds to open” as Stephen exclaimed one night as we were sketching ideas.

pHOLD nu e un accesoriu care se adreseaza oricui insa daca esti biciclist atunci poate pHOLD ti se va dovedi a fi util. Acesoriul face parte dintr-un proiect care asteata finantare insa daca o va primi va fi comercializat pentru 40$.

7 KOMMENTTIA

  1. Am retinut doar cateva lucruri din filmuletul respectiv.

    1.Joe, este roman.
    2. Au facut un sistem de prindere doar pentru iPhone 4…
    3. Chiar daca pare complicat, cand scoti ceva care a stat la 90 grade este de preferat sa folosesti o manusa si nu stiu daca este indicat sa infigi telefonul in suportul incins.
    4. Prinderea de cadrul(ghidonul) bicicletei se realizeaza foarte prost si nu se poate modifica pozitia fara anumite scule (imbus).
    5. Carcasa nu ofera nici o protectie la: ploaie,praf, pietre,etc.

    In concluzie, un suport care este posibil sa coste 40$, este bun doar pentru iPhone 4, are o prindere prost gandita (merg destul pe bicicleta sa imi dau seama), nu ofera protectie la umezeala si praf.

  2. Sa presupunem ca avem o bicicleta cu schimbator de viteze fixat pe ghidon, iar in acest caz eu incerc sa-mi aduc aminte de cate ori am schimbat pozitia acelui schimbator de viteze sau de cate ori l-am dat jos….cred ca niciodata.

    Eu ce am retinut din filmuletul respectiv, este:
    – modul de fixare al telefonului, cauciucul din interior care nu se topeste/deterioreaza daca il lasi in soare sau il pui in microunde 🙂
    – si as fi curios sa vad daca acea usita se inchide suficient de bine astfel incat la un drum pe teren accidentat, telefonul sa reziste, sa reziste, sa reziste….

    In orice caz, este un proiect interesant.
    Felicitari Joe

  3. Nu sunt primii pentru ca ala nu e cuptor cu microunde ….

    @oak-oak, nu stiu ce presupui tu, dar la un suport de telefon mi se pare normal sa ii poti modifica pozitia usor si pentru ca nu ofera nici o protectie ci doar un suport de iPhone 4 mi se pare inutil de scump (dar este doar parerea mea).