Video: iPad 2 vs Asus Eee Pad Transformer

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=W3N9MmKy87s[/youtube]

iPad 2 si Asus Eee Pad Transformers ne asettivat heidät kasvotusten TechnoBuffalo ideana esitellä parasta, mitä sekä iOS että Android 3.0 Honeycomb voivat tarjota. iPad 2 on ainoa Applen virallisesti myymä tabletti tällä hetkellä ja Asus Eee Pad on vain yksi harvoista saatavilla olevista Android-tablet-malleista. Haluan nähdä, että Asus on tehnyt hyvän tabletin, joka pärjää erittäin hyvin iPad-tabletin edessä, mutta isona miinuksena on tietysti Honeycomb-sovellukset, jotka puuttuvat kokonaan.

Applen kilpailijat alkavat pikkuhiljaa ymmärtää menestyvän tabletin käsitettä ja olen iloinen nähdessäni jotain tällaista, koska Applen on pakko tuoda lisää ja enemmän uusia asioita. Löydät iPad 2:n melkein mistä tahansa, mutta voit löytää Asus Eee Pad Transformersin täällä hinnat alkaen 1800 lei.

29 KOMMENTTIA

  1. Da, pretul este un mare avantaj. Imi place interfata si faptul ca se misca bine si bineinteles ,cel mai mare avantaj, faptul ca are flash.
    Insa, lipsa aplicatiilor care pana acum sunt vreo 60 la numar este cel mai mare dezavantaj. Anul asta, pana cand nu o sa se faca mai multe aplicatii, vanzarile la tabletele android 3.0 cred ca vor fi destul de mici.

  2. offtopic: am cumparat First Touch Soccer din Applestore care costa 0,79 euro … si cand m-am uitat pe extras de cont imi arata ca mi-a luat 9 ron … cum e posibil sa-mi ia 2 euro si ceva pe un joc care costa 0,79 euro?

  3. Am de gand sa cumpar unul dintre cele 2. Eee pad apare la noi doar la finalul lunii, dar sunt aproape convins ca va fii alegerea finala. Singurul lucru care poate schimba acasta decizie este IOS 5, deci mai astept pana la WWDC.
    P.S: minusul mare al acestei tablete pe langa aplicatiile aproape inexistente, dar care incep sa apara este framerateul scazut la filmare, care se pare ca se datoreaza softului, deci posibil sa fie remediat.

  4. @Cosmin Mie mi-au blocat din card de 2 ori in aceeasi zi 8,1 Ron desi nu am cumparat nici o aplicatie din AppStore. Am luat numai chestii free, ca doar m-am uitat pe Purchase History si sunt la 0,00 Euro cu balanta. Or fi blocat banii pana verifica contul de card daca este valid, nu stiu! Voi ati mai patit asa ceva pana acum? Mentionez ca mi-a blocat banii in aceeasi zi in care am facut contul pe cardul acesta.
    Kaikki parhaat!

  5. Offtopic : Zaone, te-am deranjat si mai devreme cu un ipod touch 4g care nu vroia restore . acum i-am dat restore si am ios 4.3.3 dar treaba frumoasa e , ca acum nu vrea sa faca jailbreak cu redsn0w . in sensul ca atunci cand isi da reboot se porneste de tot , nu mai face procesul de jailbreak. ce se intampla ?

  6. M-au lamurit cei de la Apple printr-un mail in aceasta seara. Se pare ca, si asta nu mai gasisem nicaieri, in momentul in care iti faci un cont la ei in iTunes, ti se blocheaza o suma de pe card, suma care ulterior va fi deblocata, pana cand ei verifica veridicitatea informatiilor pe care tu le-ai introdus acolo. Practic, este ca un fel de garantie. Asa ca sa stea linistiti si cei care nu intelegeau de ce le-au fost luati bani de pe card si care se speriasera mai devreme. Consider ca e o informatie destul de importanta, de aceea am facut acest off-topic.
    Kaikki parhaat!

  7. @Ionut E bun ca ai reușit sa dai restore. Dacă ai Windows 7 sau Windows Vista da click dreapta pe RedSn0w , proprietăți, compabilitate si selecteaza Windows XP SP 2. Da Apply si ok. NU deschide RedSn0w. Da încă o data click dreapta pe el si da Run As Administrator. Akm sigur funcționează.

  8. @Moss™: De vineri am scris.
    @Ionut: Nu inteleg de ce ai simtit nevoia sa faci offtopic aici cand puteai continua in vechiul topic unde stiam despre ce discut, ma rog.
    Repeta procesul pana implementeaza exploit-ul.

  9. Asta s-a mai discutat aici, am facut si un articol acum cateva luni daca nu ma insel.. Problema e alta, daca pe viitor ti se mai cere sa reintroduci datele cardului sa stii ca iti blocheaza bani din nou.

  10. Acum un an de zile toti radeati de smartfoneurile de la android ca nu exista aproape deloc aplicatii pentru ele,dupa un an de zile au ajuns sa le depaseasca pe cele din appstore,asa se va intampla si aici,stati linistiti…

  11. @chc: De ce să stai un an pentru ca tableta Eee să dispună de aplicații mai multe, când peste un an va exista deja iPad 3 și tableta Eee poate va avea aplicații, însă va fi deja învechită și depășită, iar dacă vor mai lansa asiaticii alte câteva modele mai noi într-un an, cum le este obiceiul, tableta asta va fi demult uitată (probabil inclusiv la update-uri).

    Concluzia: Dacă vrei tabletă acum, o iei pe cea mai bună în momentul ăsta, adică iPad 2, iar dacă vrei să folosești o tabletă doar peste un an, ți-o iei pe cea mai bună la momentul respectiv!

  12. inteligentule faza cu un an de zile a fost doar un punct de reper,am dat exemplu ca acum un an nu existau aplicatii,dar de atunci sau tot facut aplicatii,ca si atunci tot tu erai cu gura mare ca nu exista aplicatii.
    Asta nu inseamna ca dezvoltatorii de aplicatii vor sta cu mainile in san si exact peste un an de acum incolo se vor apuca de aplicatii pentru android,exista aplicatii si pe zi ce trece apar altele…
    Asa a fost si la ipad,si-au luat lumea ipad-uri in draci cu toate ca nu aveau ce face cu ele,ca nu existau aplicatii,dar si-au luat frate,datea bine sa ai un ipad…

  13. @chc: Aha, dai înapoi și simți nevoia să nuanțezi … dar tot nu ai dreptate, nu merită să iei ceva cu speranța că problemele (aici: lipsa aplicațiilor) se vor rezolva singure. Caz concret, cei care și-au luat Palm Pre în speranța că și webOS va avea tot atâtea aplicații ca și iOS, au așteptat degeaba câțiva ani și încă așteaptă. Decât să dai banii pe o incertitudine, mai bine îi dai pe ceva cert – iPad 2 cu iOS.

    Iar iPad avea la lansare mai multe aplicații decât orice altă tabletă și așa este și în continuare. Acum un an, făcea senzație chiar și cu aplicații mai puține, dar după un an de evoluție, de ce ai reveni la stadiul mai puțin evoluat din care ai plecat? N-are niciun rost! Cine rămâne ultimul, stinge lumina (la propria afacere).