SMSNinja – ilmainen iBlackList, joka suodattaa SMS/MMS- ja puhelut sekä suojaa olemassa olevat salasanalla

   SMSNinja on nipistys, jonka avulla käyttäjät voivat nimensä vastaisesti suodattaa SMS/MMS-viestejä ja puheluita, jotka saapuvat omiin päätelaitteisiinsa. Tweak-kehittäjä antaa kenen tahansa asettaa erilaisia ​​sääntöjä puheluille tai viesteille, jotka hylätään riippuen numerosta, josta ne vastaanotetaan, riippuen niiden sisältämistä sanoista tai riippuen siitä, milloin ne vastaanotetaan. Voit estää yhteystiedot puhelinmuistiosta, yhteystiedot/puhelinnumerot soittolistasta/Viestit-sovelluksesta tai syöttää omat puhelinnumerosi, sanasi tai aikavälit, joissa kaikki puhelut/viestit syötetään automaattisesti luetteloon, jossa ne vain sinä näkee.

Kevyt mutta erittäin tehokas palomuuri SMS-/MMS-/puheluiden estämiseen/suodattamiseen/lukitsemiseen/piilottamiseen. Katso "Readme" ennen kuin estät kenenkään! Readme-tiedostot ovat .app:n sisällä. Määritä asetukset aloitusnäytön SMSNinja-sovelluksesta.

  SMSNinjan avulla käyttäjät voivat suojata Viestit- ja Puhelinsovelluksensa salasanalla, jotta kukaan ei näe viestejäsi/soittolistaasi, elleivät he tiedä salasanaa. Sama salasana suojaa myös SMSNinja-sovellusta, joten kukaan ei voi vaihtaa sitä tietämättäsi. SMSNinja on ilmainen Cydian BigBoss repossa.

21 KOMMENTTIA

  1. Am folosit acel private list, la care spune ca apar mesajele si apelurile doar acolo nu si in phone sau messages, dar se pare ca nu functioneaza. Intradevadr, apare patratelul sus langa 3G, dar apare si in phone is messages. Se pare ca inca sunt buguri pentru aplicatie si nu functioneaza in totalitate corect. Asteptam un update ceva

  2. “pripriile numere de telefon” propriile, se pare ca Zaone este destul de obosit, incercand sa ne aduca pe noi la noutate cu ultimile actualizari importante.

  3. Te am antrebat m ai devreme daca exista un program care anregistreaza convorbirile dupa un iphon si le trimite pe altul ??? Ai descoperit ceva ZAONE ???

  4. Sunt niste aplicatii in App Store SUA dar nu sunt gratuite si nu le poti cumpara din Romania. Nici sparte nu le gasesti, in Romania sunt ilegale. Poti incerca sa inregistrezi cu aplicatia voice memos.

  5. Am cumparat din App Store dar …….”TZEAPA”……..nu functioneaza.Pot deschide doar fereastra in care selectez contactele.Stie cineva cum poate fi folosit?

  6. smsninja-un-iblacklist-gratuit-care-filtreaza-smsmms-uri-si-apeluri-si-le-protejeaza-cu-o-parola-pe-cele-existente
    La recomandarea idevice .ro am cumparat porcaria asta care nu blocheaza apeluri,sms,mms………….Felicitari……”cel mai citit blog din Romania”Cu ce urmeaza sa ne mai tepuiesti……………?

  7. @Alex: SMSNinja e gratuita deci nu stiu ce ai cumparat tu si de pe unde si verifica-ti terminalul inainte sa spui ca eu te-am tepuit. In Cydia SMSNinja e 100% gratuit

  8. @zaone:Am cumparat din App Store SMS Ninja.Poti spune ca functioneaza………Cum?Nu este corect sa faci recomandari daca nu verifici tu insuti programul…………………..

  9. Eu am scris foarte clar ca aplicatia e in Cydia. Am pus eu vreun link la o aplicatie din App Store? Am scris in articol ca aplicatia e gratuita, cum ai cumparat tu ceva cand eu am spus ca e gratuita? A scris si cineva intr-un comentariu mai sus ca aplicatia nu exista in App Store.

  10. Cum pot face ca atunci cand sunt apelat , sa nu-mi mai apara la apeluri pierdute ? ce functie trebuie sa activez ? vreau sa nu-mi mai apara nicaieri , sa ” nu stiu ” ca m-a sunat