iPhone Liquid Metal – erittäin mielenkiintoinen konsepti iPhonesta, jossa on 4.5 tuuman näyttö

  Esittelin sinut aamulla iPhone Plus, iPhonen konsepti 4.3 tuuman näytöllä ja erittäin ohuella profiililla, ja nyt minulla on sinulle iPhone LM (nestemetalli), käsite iPhone, jossa on nestemäinen metallikuori ja 4.5 tuuman näyttö. Laitteessa on A6-neliydinprosessori, 10 megapikselin kamera, kapasitiivinen Home-painike, SIM-kortti suoraan emolevyssä ja tietysti se on erittäin ohut. Sanoin tänä aamuna, että tuo iPhone olisi epäilemättä ollut minun, jos se olisi ollut markkinoilla, mutta minun on vaihdettava vaihtoehtoni siihen, jonka näen nyt.

  Tiedän, että monet teistä eivät olleet liian tyytyväisiä aamulla esitettyyn konseptiin, joten olen utelias tietämään, mitä mieltä olette nykyisestä.

 

33 KOMMENTTIA

  1. Arata bine dar e prrea mare !!! Daca zburam ca Galaxy in Note cate un inch in fiecare an peste un timp o sa numim ipadul iphone iar iphonul o sa il numim ipod shuffle !!

  2. Dar nu inteleg. Ce voi face cu simul care il am momentan? Va fi obligatoriu sa il luam de la shop sa ne inreg. simul. Daca il iau de pe piata neagra?

  3. Zaone parca ziceai ca terminalul perfect pt tine este un 4 inch nu mai mult,pai acum daca de dimineața ți-ai fi cumpărat pe cel de 4.3 acum pe asta de 4.5 mâine un concept mai frumos sa fure ochiul 5.5 si uite asa Zaone devine androidian

  4. Nu aduce a nimic – e un concept. Nu seamana cu nici unul din iPhoanele de pana acum si sigur nu o sa arate asa, urmatorul iPhone. De la o macheta frumoasa pana la realizarea tehnologica e drum lung. E prea subtire sa fie realizabil.
    Si nu inseamana ca daca are ecran mare, e androidian. Ati ajuns sa nu mai ganditi de loc ce spuneti.

  5. Daca zicea ca are ecran de 3,5″ vi-ati fi dat seama? :). Cam greu cu mufa jack in dreptul difuzorului, in rest arata frumos. Mai frumos ca ip4, 4s b

  6. Parerea mea este ca ecranul nu e bun, as prefera unul de 4” sau unul de 4.7” (4.5 este urat, adica mai mult inalt, celelalte fiind echlibrate ca latime si inaltime)

  7. Sper sa nu se repete istoria cu asteptarea lansarii iphone 4s-ului cand ni se tot prezentau diferite concepte si prototipuri si in final am fost dezamagiti.

  8. Naspa. Eu sper sa ramana la 3,5 si mi se pare super frumos in varianta actuala. Daca ii mai pun si un logo luminat s au butonul de home luminat ff putin deja ar fi de vis.

  9. Nu vreau sa aud de ecran de 4 sau mai mare……. Nu vreau sa ajungem cu telefoane la fel de mari ca Note. Daca ii fac logo-ul luminat si umbla putin la acumulator si procesor este perfect

  10. Si eu sper sa ramana la fel…nu va cadea nicio vanzare, e un model de succes care se va vinde in continuare daca se actualizeaza dpdv hardware.

  11. de ce ar ramane la fel? de ce s-ar mai obosi sa scoata un model si sa il numeasca 4s-2? daca va place asa mult actualul model de ce mai comentati? ramaneti pe 4s fratilor, eu unul m-am plictisit de el ingrozitor, am prieteni cu telefoane de 4, 4.3, 4.7 inch si sincer sunt putin invidios de experienta lor de web-browsing.

  12. tot ce a spus sony4uandrei, plus ca …de ce sa nu vina cu schimbari de design…pe care toti le asteptam la un model nou, mai ales ca asta se anunta de vreo 2 ani…nu-i asa?
    iar in privinta ecranului,…pai sa fie un pic mai mare ca cel de 3.5, asta doar pentru web browsing si joculetzeeee….poate ca asa o sa tina si acumulatorul mai mult….oricum…Apple stie el ce stie.

  13. eu cred ca un upgrade la 4.0 inch e perfect…. cei ce doresc ecrane mai mari sa isi cumpere tablete…( e o parere personala , nu dati cu pietre va rog:)) ) in rest , un procesor quad core de 1,4 ( sau cat mai mare) , un ecran mai viu colorat , o camera de 10 sau 12 mp , o tehnologie gen gorilla glass pentru display , display hd , la grosime nu trebuie umblat , semnalul mai bun si carcasa mai rezistenta…. . Asa ar arata un iphone 5 perfect in viziunea mea:))