Tässä on 5 mielenkiintoista ominaisuutta, jotka puuttuvat iPhone 5:stä (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zLDOR1jBycc[/youtube]

  iPhone 5 se tuli ilman monia tärkeitä ominaisuuksia, ja niitä cNET he tekivät lyhyen videoleikkeen, jossa he muistuttavat meitä kaikesta, mitä huhuttiin olevan iPhone 5:ssä, mutta joka jäi lopulta Applen laboratorioihin. Kaikki alkaa kuuluisasta NFC:stä, jonka ehkä olisin halunnut terminaaliin, mutta vain ideana, koska en olisi voinut käyttää sitä Romaniassa ja se olisi ollut turha. Toinen ominaisuus liittyy kapasiteettiin, cNET:n ne sanovat, että iPhone 5 tarvitsee lisää tilaa, ehkä TB, johon torrentit laittaa, koska muissa olosuhteissa tilaa riittää.

  Kolmas ominaisuus on biometrinen turvajärjestelmä, joka avaa päätteemme lukituksen lukemalla sormenjäljemme. Vaikka teoriassa tällainen järjestelmä on mielenkiintoinen, älypuhelimet eivät toistaiseksi sitä tarvitse, ja sen toteutuskustannukset lisäisivät tarpeettomasti tällaiseen laitteeseen. Neljäs ominaisuus on induktiivinen lataus, tekniikka, joka alkaa olla kiinnostava, mutta hyödyllinen vain niille, jotka haluavat kaksinkertaistaa laitteen latausajan. Loppujen lopuksi tärkein ominaisuus jää, akun kesto, ja mielestäni tässä Applen tulisi työskennellä eniten tulevissa päätteissään.

  Loppujen lopuksi iPhone 5 on erittäin hyvä pääte, ja olet vakuuttunut heti, kun alat käyttää sitä.

11 KOMMENTTIA

  1. Poate ca suna a samsung, dar eu unul as vrea ca iphone sa aiba un micro, mini sau nano sau ce vreti voi numai sdhc sa fie. Pe care sa se descarce pozele si alte fisiere, stiu ca e impotriva politicii apple. Apoi legat de iOS mai precis de email. Vreau sa dau reply la un email si sa atasez mai multe poze. Nu pot decat daca creez eu un email.

  2. Are cineva idee (si imi cer scz pentru offtopic) cand va ajunge iPhone 5 la Vodafone in Romania? Eu Stiam ceva de 12 Octombire dar nu sunt sigur.

  3. @zaone, apropo, ai iPhone 5. Cu me cu bateria? Te tine mai bine decat la 4s sau la fel? Te rog sa nu spui ca te tine mai putin…

  4. Ce idiot nui pasa cat e de subtire vrea mai multa baterie… ok mai multa baterie inteleg total de acord dar ce o vrea sa umble cu caramida dupa el????

  5. Atunci hai sa faca foi de hartie cu autonomie zero,ce spui andrei,tare frumos ti-ar placea sa bagi iphoneul in portofel printre hartiile de 10 lei,dar cand sa il folosesti stai ca nu mai ai baterie,dar de fapt,pe cine intereseaza,nu vezi ce subtire e….

  6. Cit despre email, exista app store cu destule app care fac ce lipseste aplicatiei native. Neintroducerea NFC nu este o scuza pt ca nu exista in romania, la fel si cu incarcarea inductiva, nu este productiva pt cei care nu dorm noaptea acasa, asadar pentru unii lipsesc.

  7. Pt a atasa mai multe fotografii, selectati din galerie fotografiile dorite apoi alegeti optiunea copy. In email, in campul de text, tineti apasat pe ecran 2-3secunde pana apar nistr optiuni. Paste si asa atasati mai multe fotografii intr-un email.

    Dintre toate lipsurile de mai sus, mi-ar fi placut NFC.