iPad Mini vs Google Nexus 7 vs Kindle Fire HD – sulautuuko se? (Video)

[youtube]http://youtu.be/5MMmLQlrBws[/youtube]

  Daca va era dor de un will it blend? in care sa fie inclus un iDevice, ei bine va satisfaceti dorinta urmarind clipul video de mai sus.

10 KOMMENTTIA

  1. Finalul e clar fake, daca ne uitam la nexus exista foita aia de aluminiu care sigur nu a ajuns praf. Plus ca la Ipad nu prea prindea blenderul partea superioara.

  2. Ce e asa greu de inteles? Fac asta pentru reclama si views. 1000$ pentru o firma serioasa e ca 10 bani pentru noi, adica putin spre deloc relevanti.

  3. E doar o reclama la Blendtec , si 1000 de dolari e maruntis pentru bugetul unei reclame . Daca angajau actori trebuiau sa le deade zece ori mai mult iar difuzarea la televizor ii costa de 50 de ori atat .

  4. Lumea nu pricepe ca nu e un test al tabletelor care e mai rezistenta,ci este un test al blendului,o reclama mai bine spus,iar ei se foloses de aceste tabelete pentru a isi face reclama la blender,in concluze,NU E TEST PENTRU TABLETE,cand o sa pricepeti odata lucrul asta si nu o sa mai vedem tamepenii de genul celor de mai sus,cu nu au ce face cu bani,bla bla bla…