Bill Gates väittää, että hänen lapsensa eivät ole koskaan pyytäneet ostamaan heille Applen tuotteita (Video)

  Viime vuodetBill Gatesin täti toisti, että Bill Gates antoi lapsilleen Zunen, kun he pyysivät iPodeja, ja amerikkalaiset paparazzit huomasivat, että Gatesin tytär käyttää iPhonea. Näistä väitteistä ja todisteista huolimatta, Bill Gates sanoi äskettäisessä haastattelussa, jonka mukaan hänen lapsensa eivät ole koskaan pyytäneet ostamaan heille Applen tuotteita. Hän totesi, että hänen perheessään Windows Phonet ja Windows-käyttöjärjestelmällä varustetut PC:t ovat "rakkaita", joten Applen tuotteille ei olisi tarvetta.

No, he eivät koskaan kysyneet. Joten en tiedä. Olisi mielenkiintoista, jos he kysyisivät, mutta he rakastavat Windows-puhelimiaan ja Windows-tietokoneitaan.

  Jos Gatesin lausunnot olisivat olleet ainoita julkaistuja viimeisen vuoden aikana, ehkä ne olisivat olleet tavalla tai toisella uskottavia, mutta on vaikea uskoa, että hänen lapsensa eivät ole koskaan pyytäneet iPodia tai iPhonea.

17 KOMMENTTIA

  1. Sunt multumit de iphone doar ca butonul home este de aruncat nu prea merge si nu a mers nici cand era nou.la un tel premium nu este permis

  2. Va dati seama cum sa recunoasca marele Bill Gates ca al lui copii au cerut produse Apple.Eu cred ca si el foloseste produse Apple.Degeaba ca nu poti ignora calitatea si frumusetea produselor de sub marca marului muscat.In toate marile companii se folosesc produse Apple.Culmea am vazut odata pe facebook o postare pe pagina oficiala Samsung via iPhone.Inevitabil ajungi sa folosesti un iPhone,iPad,iPod sau Mac.Sunt prea tari sa le ignori.

  3. “Va dati seama cum sa recunoasca marele Bill Gates ca al lui copii au cerut produse Apple.” Si ce vroiai sa zica? E ca si cum presedintele de la pepsi ar spune ca bea in fiecare zi coca cola la munca. “Eu cred ca si el foloseste produse Apple”. Duh/:)? Logic ca foloseste. Microsoft a dezvoltat primele ei programe pe Apple II. De fapt, Microsoft inca fac programe pentru Mac. Unul din ele e Microsoft Office/:). “Culmea am vazut odata pe facebook o postare pe pagina oficiala Samsung via iPhone.” Asa si? “Inevitabil ajungi sa folosesti un iPhone,iPad,iPod sau Mac.Sunt prea tari sa le ignori.” La fel de inevitabil ajungi sa folosesti si produse microsoft, windows, nokia, intel, nvidia, google si alte firme de genu…sunt si ele prea mari sa le ignori. One more thing: “Degeaba ca nu poti ignora calitatea si frumusetea produselor de sub marca marului muscat.” De acord. Dar nu sunt singurii cu produse frumoase si de calitate. Cand dai pe orice PC mai mult de 40 de milioane sau pe telefon 20 doar nu te astepti sa primesti un produs pe punct de dezmembrare.

  4. si eu incepusem sa am probleme cu butonul home cam dupa 1 an si ceva la un ipod 3rd gen…nasoala chestie cu butonul…dar ce bine se simte cand il apesi :))

  5. Saracii….:))…ce viața duc copii aia au bani garla dar folosesc produse de la Windows …ce sa faci soarta si destinul :)))

  6. Asta e cum e cu tigarile, cand se apuca pustanu de fumat si il prinde ta-su ca fumeaza, il bate de il rupe, dar pustanu tot fumeaza, prin wc-uri, prin parc pe banca, cand ajunge acasa ia repede o guma si sa de cu parfum sa nu miroasa.

  7. @Adrian Paul: la faza cu “viata inapoiata cu windows” ai sfeclit-o rau de tot.Apple si Microsoft au doua ecosisteme cu avantaje si dezavantaje, dar intre ele e o egalitate pe care nimeni nu o poate contesta.Daca ai ales sa folosesti doar produse Apple, bravo tie! Eu de exemplu le folosesc pe amandoua ptr a beneficia de avantajele ambelor parti.(Windows 7 pe desktop, Windows Phone 8 si iPad 2)

    mi se pare o prostie sa ajungi sa fii obsedat dupa un anumit produs, mai ales la cat de rapid evolueaza tehnologia.
    Kippis!