Vodafone Romania väittää, että sillä on Romanian paras mobiilidatapalvelu älypuhelimella ja modeemilla.

  Nykyään matkapuhelinoperaattori Vodafone Romania julkaisi lehdistötiedotteen, jossa se ilmoitti, että se on riippumattoman tarkastajan p3 communications sertifioima paras mobiilidatapalvelu älypuhelimessa ja modeemissa kaikkien verkkojen joukossa LTE / UMTS / GSM Romaniasta, suurkaupunkialueilla. Pohjimmiltaan tämä sertifikaatti kertoo meille, että Romanian suurissa kaupungeissa ja niiden lähialueilla Vodafone Romanialla olisi paras mobiilidatapalvelu kaikentyyppisille yhteyksille, ja löydät lisätietoja alla olevasta lehdistötiedotteesta, mm. yrityksen saamat todistukset.

  Olen utelias, mitä te, asiakkaat, ajattelette Vodafone, tästä todistuksesta.

Vodafone Romania -verkko on sertifioitu parhaaksi älypuhelindatapalveluksi ja parhaaksi mobiililaajakaistapalveluksi Romanian suurkaupunkialueilla

  • Vodafone Romania sai riippumattoman auditoijan p3-viestinnän sertifikaatin "paras älypuhelindatapalvelu" ja "paras mobiililaajakaistadatapalvelu" kaikkien LTE/UMTS/GSM-verkkojen joukossa Romanian suurkaupunkialueilla.
  • Verkon suorituskyvyn mittauskampanja toteutettiin p3-viestinnällä 5.-31 2013 kaupungissa.

Bukarest, 25. syyskuuta 2013 - Vodafone Romania on sertifioinut riippumattoman auditoijan p3 Communications parhaan mobiilidatapalvelun älypuhelimella ja modeemilla kaikkien Romanian LTE/UMTS/GSM-verkkojen joukossa suurkaupunkialueilla.

Muihin LTE/UMTS/GSM-verkkoihin verrattuna mittaukset osoittivat, että Vodafone Romania tarjoaa: "paras älypuhelindatapalvelu" si "paras mobiililaajakaistadatapalvelu".

Vertaileva suorituskyvyn mittauskampanja järjestettiin 5.-31 2013 kaupungissa: Arad, Bacau, Baia Mare, Botosani, Braila, Brasov, Bukarest, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Targu Mures ja Timisoara. Testit suoritettiin paikallaan ja liikkuvassa asennossa.

Palvelut, jotka ovat kummankin sertifikaatin kohteena, ovat: Internet-selailu, tietojen lataus, tiedonsiirto ja YouTube-videoiden suoratoisto. 

Kaupunkien suurkaupunkialueisiin kuuluu osa naapurikuntia (esim. Bragadiru, Chiajna).

Tämä on neljäs sertifikaatti, jonka p3-viestintä tarjoaa Vodafone Romanialle verkon suorituskyvystä.

Vodafone Romania on Vodafone Group Plc:n, yhden maailman suurimmista matkaviestintäkonserneista, osasto, jolla oli noin 409 miljoonaa asiakasta 30. kesäkuuta 2013. Vodafonella on osastot 30 maassa viidellä mantereella ja yli 50 kumppaniverkkoa eri puolilla maailmaa. . Lisätietoja on osoitteessa www.vodafone.com.

 

19 KOMMENTTIA

  1. Eu locuiesc in dumbravita,la 2 km de timisoara,si in casa am 2 linii la semnal,ba chiar imi pica cate odata(pe 3G).poate in reteaua 2g totul e bine si frumos,dar in 3g mai au de lucrat.

  2. Orange au acoperire mai buna in continuare la nivel national fata de vodafone. Posibil ca vodafone sa aiba o viteza mai buna in zonele metropolitane dar e prea mica diferenta intre vodaf si orange.

  3. GO RED, NOT GREEN… dupa cum am mai sustinut in alte randuri: votez DA pentru calitate (RED carrier), si NU pentru cantitate (GREEN carrier)…
    Si ca sa nu ne-auzim vorbe, pot sa pariez ca nemtii de la p3 nu au “vandut” certificarea in discutie 😉
    Sariti pe mine 😛

  4. Eu sunt pe vodafone si in Oradea in reteaua 3g iP4 rar am semnal full, si e destul de lent. Sa nu vorbim de situatia de la tara, la 25 de km de oradea in reteaua 2g in casa am 2, 3 linii maxim. E pur si simplu varza vodafone la acest capitol, daca nu ar avea abonamente asa bune cred ca multi ar fi renuntat deja.

  5. Eu am avut si orange si vdf si cosmote si digi; sincer cel mai mulțumit am fost de orange motiv pentru care am si renunțat la cealalte … Cu orange am semnal cam peste tot… Nu zic ca nu e bun vdf, sa nu fiu înțeles greșit… Dar, mie orange mi se pare mai bun (e doar o părere personală)

  6. Orange ofera viteze mult mai mari in orasele mari si chiar si in sate. Vodafone pe langa vitezele care abia ating 7 Mbs, daca ai noroc, au O MARE PROBLEMA: BLOCHEAZA VOIP.
    mare magarie. din cauza asta eu personal am renuntat la serviciile lor si m-am mutat la concurenta. rusine Vodafone

  7. Eu am abonament in rețeaua vodafone si in rds. Sigur ,rds mai au de recuperat fata de orange si Vodafone ,dar si daca o fac ,au tarife imbatabile la minute si date ,nu fac reclama la rds doar aduc in discuție rețeaua..de ex 5gb date mobile la 7’2 Mbps pt 2 euro sau pe acolo.

  8. Din punctul meu de vedere nu exista încă rețea care sa fie mai bună ca Orange. Punct! Poate sa spună cine ce vrea… Asta e adevărul…!

  9. Am fost client vodafone si regret asta! Preturi mari trafic putin si viteza redusa in rest tot ce se prezinta bun despre ei e doar marketig platit de clientii inca naivi!

  10. Nu stiu de ce toata lumea ridica in slavi Orange, am vodafone de 5 ani, abonament de date de vreo 3 ani, nu am avut niciodata nicio problema si sunt mai tot timpul pe drum, am iphone 5 pe care il cuplez la sistemul audio de la masina si folosesc permanent 3g-ul, ascultand un radio din america. Sunt foarte putine zonele in care mi se intrerupe semnalul. In schimb am avut pana acum 1 an si de la orange abonament (al prietenei), clienta fidela, cred ca avea peste 6 ani de cand avea abonamentul, pe langa faptul ca la noi in casa, la etajul 4 in centrul Craiovei aveai la semnal 2 liniute la 2g (de 3g nu mai vorbesc) si-au mai batut joc si de ea umflandu-i nota de plata in ultimul an. In momentul de fata e in proces cu ei.
    Pot sa va spun ca mai am inca 3 prieteni in aceeasi situatie pentru care au renuntat la orange.
    Hyvä ilta.

  11. Merge ok în aer liber, dar cum intri în bloc/casă/clădire se cam rupe filmul. Fără să mai zic că VDF nu are și suport EDGE. Trece din 3G direct în GPRS.

  12. Dupa o perioada de 13 ani in care am fost client connex initial, vodafone ulterior, e timpul sa ma rup de reteaua asta menegeriata de niste fomisti oportunisti. Nu m-au bagat odata in seama, sa-mi ofere ceva, o reducere la ceva, un mar, o ciocolata, un discount. Un ceva sa ma simt si eu bagat in seama intr-un fel sau altul. Am prieteni si rude pe Orange, in fiecare an primeau reduceri la telefoane noi sau chiar telefoane mocca, pt modelele mai ieftine, sa nu mai zic de reduceri la accesorii gen, incarcator auto, carcase, etc. Rusine VomaFone !

  13. Vodafone e super retea, eu toate probleme avute le-am rezolvat amiabil cu telefoane scurte si concise (blocare VoIP nu am pentru ca sunt client fidel si stiu sa cer, am avut facturi umflate de iPhone -de nebun noaptea- si mi-au anulat traficul consumat astfel, semnal am 3G peste tot pe unde ma duc, inclusiv in mediul rural).
    Asa ca de hateri, troli si fanboys cred ca suntem toti satui.

    PS: am si un abonament de date Orange H+ si dupa ce ca merge prost (in Bucuresti, culmea), aia de la relatii cu clientii mai sunt si nesimtiti, abia astept sa termin contractul.

    Concluzia: dupa cum stii sa iti respecti clientii, asa ii ai…