MuscleNerd varoittaa meitä välttämään iOS 7.0.3:a, jos haluamme jailbreakin

  Ottaen huomioon, että iOS 7.0.3 käynnisti tänä iltana omena, oli normaalia, että MuscleNerd ilmestyi ja sanoi, että meidän tulisi toistaiseksi välttää päivittämistä tähän iOS-versioon, jos haluamme karkaaminen. Hakkeri väittää, että toistaiseksi iOS 7.0.3 sitä ei ole tarkistettu, onko se turvallista niille, jotka aikovat murtautua, ja jos kuulut tähän käyttäjäluokkaan, olisi hyvä kuunnella hänen neuvojaan.

10 KOMMENTTIA

  1. Pai pana scot astia JB pt. iOS 7.0.1 sau 7.0.2 o sa apara 7.0.5+ asa ca eu am instalat deja 7.0.3 pe ip5c-ul meu, nu are rost sa astept cateva luni pentru nimic.

  2. Daca pana acum se anunta jb ptr.7.0.2 pana la sfarsitul anului,dupa update la 7.0.3 vom astepta pana la vara :((

  3. a decazut tare tocilarul musculos, sunt un fan jailbrake si le multumesc tuturor celor care depun efort cu adevarat in dezvoltarea lui , dar transmit domnului musculos sa nu se mai bage in seama daca nu mai pune osul la treaba si sa nu ishi mai asume meritele altora .

  4. Normal ca dureaza oameni buni, pana acum asteptau sa iasa ipadurile, apple sa corecteze greselile, ca sa nu “arda” exploiturile existente. In felul asta jb-ul va acoperii toata gama de produse (iphone si ipad) si de la 6.1.3->7.02 si eventual 7.0.3..dar cine se grabeste, pierde mai mult…adica un Jb.