Tässä on 10 temppua, jotka voivat parantaa merkittävästi iPhonesi akun käyttöikää

  Täydennään suositusten luetteloa, jonka annoin sinulle tällä viikolla parantaa iPhonen akun kestosäännöstön iOS 7.1, tänään minulla on sinulle 10 muuta temppua se auttaa sinua tehdä täsmälleen saman asian. Vaikka hän parantaa iPhonen akun kestoa se tarkoittaa myös luopumista osasta toiminnoistaan, joissain tilanteissa kompromissi voidaan tehdä ilman pienintäkään katumusta, koska saatat tarvita enemmän energiaa kuin esimerkiksi tärinää.

10 temppua iPhonen akun keston pidentämiseksi

  1. Automaattisen kirkkaustoiminnon poistaminen käytöstä ja näytön kirkkauden säätäminen manuaalisesti, mieluiten alhaiseksi.
  2. Tämä prosessi kuluttaa paljon energiaa käyttämällä mustaa taustakuvaa näytön säästämiseen värien näyttämisestä.
  3. Sirin tai Nosta puhumaan -toiminnon poistaminen käytöstä.
  4. Täydellinen tärinän deaktivointi kaikkeen.
  5. Applen mukaan 4G:n käyttö 3G:n sijaan kuluttaa vähemmän energiaa.
  6. Wi-Fi- tai Bluetooth-yhteyden poistaminen käytöstä, kun et voi käyttää niitä.
  7. Lyhyen ajan asettaminen automaattiselle lukitukselle tai näytön lukitsemiselle heti, kun lopetat laitteen käytön.
  8. Poista AirDrop käytöstä.
  9. Hae-järjestelmän käyttäminen sähköpostien Push-järjestelmän sijaan.
  10. Aikavyöhykkeen automaattisen asetuksen poistaminen käytöstä.

Näitä temppuja voidaan käyttää missä tahansa iOS-versiossa.

20 KOMMENTTIA

  1. Urmeaza:
    – nefolosirea telefonului pt mesaje,internet sau apeluri telefonice
    – neverificarea de 50 ori pe ora a mesajelor din Whatsapp
    – lasarea prin tot felul de locuri a incarcatoarelor pt iPhone (de preferat 3-4 de rezerva)

    Visam ecrane mari si sf-uri in telefon,cand cel mai important lucru – bateria – a fost lasat balta de Apple. Hehe ce vremuri cu 2G,3G apuse…

  2. Ramai la ios 6 si nu-ti mai pierzi timpul anuland atatea facilitati si functii ale telefonului.Pe apple ii doare fix undeva de autonomia terminalelor sale :)) poate iphone X care va apare in 2020 sa fie asa cum ni-l dorim 4-5 zile usage.

  3. Utile și de înțeles sfaturile. Cu ce nu sunt de acord este folosirea nepotrivită a cuvântului ” dramatic”.

  4. Cel mai bine ar fi sa gandeasca cei de la Apple o metoda,de exemplu,sa ai posibilitatea printr-un click atunci cand nu folosesti telefonul sa se dezactiveze toate aceste functii care consuma(wifi,gps,3g,4g,localizare…)iar atunci cand vrei sa-l folosesti sa se activeze toate automat.Tot ar fi ceva decat sa tot umbli prin setari sa activezi si sa dezactivezi.

  5. Atunci de ce tot cerem functii noi de la ios dar oricum trebuie sa le dezactivam? Toate aceste functii fac ca un telefon sa se numeasca SMARTPHONE. Daca nu ne putem bucura de acestea si trebuie sa le oprim si sa ramanem doar cu functia de APEL, atunci sa ne intoarcem la Nokia 3310, care face acelas lucru si nu mai dam niste sute de euro pe un iPhone.

  6. La punctul 5 e gresit. E invers. 4G consuma mai multa energie, conform Apple. Scrie asta si sub switch-ul 4G : “Using 4G loads data faster, but may decrese battery life.”

  7. Eu zilele astea mă gândeam la o chestie foarte utilă după părerea mea : atunci când ești conectat la o rețea wifi , să-ți dezactiveze automat datele de internet de la operator (edge/3G/4G)

  8. mmv, nu stiu cum te descurci in viata de zi cu zi si inca mai traiesti.

    ai auzit de “airplane mode” ?

  9. Voi vorbiti de iphone telefonul asta scump si cam enervant in ultimul timp cu tot felu de prosti de ios care apar ca pe banda rulanta si de bani care ai dam pe el! Asta e cea mai mare firma cu guget in sem 2…3..4… care ma tine bateria 4-5 ore .Voi de asta vorbiti.Mancatori de alte gunoie sa se abtina ,ca nu am dat bani pe o bucata de piatra sa ma uit la ea in vitrina`…Mai auzeam zilile astea aici pe site un netang care spunea ca e normal ca pe un iphone 4 sa te tina bateria 1 ora sper ca ala e normal la cap si gulume!Am iphone 3gs,iphone 4 ,iphone 5 dar ma gandesc serios sa ma schimb pe android!