Apple laajentaa myös ILMAISTA akunvaihto-ohjelmaa iPhone 5 -päätteille Romaniassa

  Viime viikolla kerroin sen sinulle Apple a initiat un program prin intermediul caruia inlocuieste GRATUIT bateriile unor terminale iPhone 5 care au probleme grave cu autonomia, compania avand o lista restransa de dispozitive afectate. V-am spus atunci ca programul este disponibil numai in doua tari, insa incepand de ieri el a fost extins la nivel global, asa ca daca aveti un terminal pentru care se poate inlocui bateria, puteti efectua aceasta procedura si in Romania.

Apple a stabilit că un procentaj foarte mic de dispozitive iPhone 5 pot manifesta brusc o durată mai mică de funcţionare a bateriei sau necesitatea de încărcare mai frecventă a acesteia. Dispozitivele iPhone 5 afectate au fost vândute în perioada septembrie 2012 – ianuarie 2013 şi corespund unui interval limitat de numere de serie.Dacă dispozitivul tău iPhone 5 manifestă aceste simptome şi îndeplineşte cerinţele de eligibilitate specificate mai jos, Apple va înlocui gratuit bateria dispozitivului tău iPhone 5.

  Tällä sivulla puteti verifica numarul serial (Serial number) iPhone-ului vostru in baza de date a companiei omena pentru a vedea daca el este eligibil pentru schimbarea GRATUITA a bateriei, iar in cazul in care el face parte din lista, dar ati inlocuit bateria la un service omena, puteti primi inapoi contravaloarea reparatiei. Pentru a gasi un service autorizat Apple ce va poate ajuta, puteti consulta tämä sivu, operatorii de telefonie mobila fiind exclusi din acest program.