Ei numeroa, ei numeroa - tyhmä sovellus, joka on suositumpi kuin WhatsApp Messenger Romanian App Storessa

  Jos olet katsonut yläosan läpi puhtaasta uteliaisuudesta App Store Romanian suosituimmat sovellukset viime päivinä, niin luultavasti huomasit sen Top 10 löydämme sovelluksen nimeltä Ei numeroa, ei numeroa. Ensi silmäyksellä voisi sanoa, että se on a täysin typerä sovellus jossa kuuntelet käsiä samalla kun "heität rahaa" ja jos luulit niin, niin kerron sinulle, että et todellakaan ole väärässä, koska sovelluksen "toiminnallisuuden" takana oleva typeryys ylittää vain ilmestyvät mainokset. yksi toisensa jälkeen jokaisessa valikossa.

  Jopa tänä päivänä ne alkaen omena päivitti ohjeensa hakemusten julkaisemisesta App Store ja he sanoivat, että he eivät enää salli sellaisten sovellusten hyväksymistä, joissa ei ole hyödyllisiä toimintoja iDevice-omistajille. Katson typerää sovellusta nimeltä Ei numeroa, ei numeroa, Ihmettelen, mikä Cupertino-manistinero julkaisi sen, kun hän sai kollegansa tanssimaan Applen päämajassa? Enemmänkin, kuinka moni Romaniasta on ladannut sen sen jälkeen, kun se nousi niin korkealle huipulle?

Alkuhinta:
-
Nimi:
Ei numeroa, ei numeroa

ilmaiseksi

PURKAA





Kehittäjä: Paul Cristian
Luokka: Pelit


Kuvaus: Tämä peli on tehty romanialaisille!!!!!!!
Vain romanialaiset!!!!!

Se on peli, joka on tehty Make it Rain -mallin mukaan!
Toivottavasti pidät siitä (sanon, että näin tapahtuu).

Jaa, jotta kaikki ystäväsi kuulevat ja...


Sovelluksen koko on: 51.9 Mb


20 KOMMENTTIA

  1. Este un joc in genul Make It Rain. Pacat ca e cu manele…si ca nu se schimba bancnotele la 5 si 10 lei…poate doar la un milion ca na…”valoarea nu se da, cu valoarea te nasti” :))

  2. Problema este ca apar asemenea articole aici. Discutand de aplicatii fara valoare sau sens…de bine sau de rau e PUBLICITATE!!! Diferenta intre cei ce se respecta si isi fac treaba bine si duzina o face ignoranta!!! Nu merita sa vorbim de o asemenea aplicatie, sa o lasam celor care sunt interesati de asemenea porcarii!!

  3. Aplicatia e in app store… Spune multe despre o mare parte din posesorii de iphone (auriuu ca hauru)… Oare exista una si in Google Play pentru “saracii” cu “plastice” android?!

  4. Poi dacă aplicația aia este cea mai vânduta din AppStore România va dați seama vine dețin cele mai multe haiphone-uri !!! Astia ma fac sa trec pe Android numai sa nu fiu in aceeași banca cu ei !!!

  5. Publicitate pozitiva/negativa, nu conteaza, multumesc pentru publiciate! Daca tot asa hater esti, macar uite-te pe ce loc este aplicatia acum! Iti zic eu, 1 !

  6. Poate fi pe locul 1, oricine are dreptul la 5 min de faima, la urma urmei sa lucrat la aplicatie oricat de idioata ar fi ea! Nu asta e problema! Nu e prima, nu e unica si nu e nici ultima aplicatie idioata din appstore. Problema este ca pe un site care se zice a fi unul de prestigiu in acest domeniu in romania, nu te ocupi de prostii de acest gen. E ca si cum iti cumperi un tricou, pantof, etc … doar ca are logo de o firma de prestigiu, indiferent ca tie iti sta bine sau nu – nu conteaza ! , doar de al purta sa vada lumea…. e prost gust! Si acesta trebuie IGNORAT ca doar nu te duci pe strada la o persoana necunoscuta spunandu-i ca nu se stie imbraca cu gust! Oricum, eu nu am personal nimic cu aplicatia! Sustin doar ideea ca un site trebuie sa isi aleaga in mod inteligent ce publica si ce nu, DACA sa tine unul de calitate. Sunt siteuri, reviste, etc…. care nu se ocupa cu altceva decat cu aplicatii, le descriu, etc…acolo ar fi loc de o discutie despre o aplicatie de acest gen. Recunosc munca din spatele aplicatiei, dar nu ii vad sensul pe un site care se tine de calitate, indiferent ce fel de oameni il citesc zi de zi. Daca nu faci o selectie clara si bine gandita a stirilor ci le aduni si le publici de dragul de a publica ceva, atunci nu esti un site de calitate ci unul de duzina! Daca vrei sa fii mai ok, mai exclusiv, mai interesant ca altii….trebuie sa te diferentiezi de cantitatea de pe piata, si pt acesta trebuie sa muncesti ca tot prostul stie sa faca forward la un articol!

  7. Intr-adevar, greseala e a mea ca prezint prostia ce trebuie schimbata in Romania, greseala mea ca n-am prezentat o aplicatie de selfie-uri, eram cel mai laudat acum.
    @Zeuslup: Utopia care o descrii tu nu mai exista de mult nici in Romania nici in afara.

  8. Zaone! Critica trebuie acceptata.La urma urmei eu si cei ca mine iti citesc articolele! Fara noi care iti citim articolele tu nu ai sens, deci CRITICA buna , rea …cum o fi trebuie luata in seama ! Mi-am dat cu parerea, nu trebuie sa fi deacord cu ea, dar daca eu am aceasta parere, cu MARE probabilitate X % din cititorii tai o au la fel! Nu uita un lucru….uitate in ISTORIE ! Toti ce mari au murit sau sunt muribunzi daca nu sau stiut adapta clientelei, daca nu au tinut cont de cititorii lor, la urma urmei daca eu nu citesc idevice si cu mine si toti ceilalti care vor stiri de calitate, verificate si adevarate vor alege alt site, ma intreb cati investitori vei mai avea??? Pt ca stim bine, pt a functiona iti trebuie bani, banii vin din publicitate! Sunt ferm convins ca INTELEGI ! Doar spun ca DACA te tii cel mai citit site de acest gen in romania trebuie sa te comporti ca atare. Demonstreaza ca ai crescut cu STIL, bun gust si MULTA munca ! Oricat de mare ai fi, INTOTDEAUNA va exista unul si mai mare! Cel mai clar exemplu: au inchis MSN, MySPACE, etc. La vremea lor erau cei mai mari! Dar NU au luat in seama ce vor ” clientii” de la ei….probabil ca au raspuns si ei criticilor propriilor lor cititori ca si tine in acest moment mie! NU UITA …parerea mea este una, dar eu sunt de fapt X % din toti cititorii tai. Discutia aceasta nu are sens daca vrei sa fii unul oarecare din romania, dar daca te tii CEL MAI MARE, ar fi bine sa te gandesti la parerea mea ca la primul val care va creste in timp….1an, 2, etc….nu are importanta, dar din exemplul meu de mai sus ar trebui sa intelegi ca asa cum azi ai investitori , maine poti sa nu ii mai ai! Si cu aceasta as inchide discutia ca sunt ferm convins ca din punct de vedere profesional i-mi dai dreptate, in rest poti scrie ce vrei 😉 ! Iti doresc o zi buna si sper ca in viitor sa pot citi in continuoare articole de calitate ca si in majoritatea cazurilor pe acest site, spun acest lucru deoarece cred in voi, cred ca INCA mai aveti ceva de spus in acest domeniu si ca si eu la randul meu va consider profesionisti. Dar ca si orice om care a cresut mare trebuie sa invete din propriile greseli ca sa poata sa fie intradevar PROFESIONAL !

  9. 1. nu am investitori, am incercat, toti vor sa-ti ia tot si sa te faca sclavul lor, ain’t worth it.
    2. Dupa cum prea bine vezi, iDevice.ro e compus din de toate pentru toti, si bune si rele si comice si serioase si cel mai greu e sa te mentii sus, habar nu ai cata munca e in spate. Cu un articol de genul asta am vrut doar asa atrag atentia lumii asupra aplicatiilor care fac App Store-ul de rusine si sunt sigur ca foarte multi au fost curiosi sa o instaleze sa vada ce face, de aia a ajuns pe primul loc. Ce se intampla cu ea in urmatoarea saptamana, ramane de vazut.
    Si sa stii ca pe viitor o sa mai fac lucruri de genul asta pentru ca lumea trebuie sa stie sa discearna ce merita sa fie intr-un App Store si ce nu merita, asa cum am prezentat tepele in trecut, prezint aplicatiile utile, prezint si oile negre acum.
    E greu sa impaci pe toata lumea, I’m doing my best.

  10. Baaa saraciilor am ajuns la 2 miliarde 174 si numai am loc cum fac sa mearga mai mult se atat …suntem aici 2 nebunii care arunca cu banii nu asa :))))….vreau sa stiu mai repede …ca va ingrop in bani acum saracilor…