CES 2015: iStick Pro mahdollistaa iPhonen yhdistämisen muihin mobiilipäätteisiin ja tietokoneisiin

iStick Pro CES 2015

  iStick Pro on viitekehyksessä esitelty tuote CES 2015 si vorbim despre o versiune noua a unui accesoriu disponibil de 2 ani pe piata. Dupa cum puteti vedea si din imagini, vorbim despre un dispozitiv capabil sa se conecteze in portul Lightning al iDevice-urilor, dar is in porturile USB sau microUSB ale unor calculatoare sau terminale mobile.

  käyttämällä iStick Pro un utilizator poate coneta un iPhone sau o tableta iPad la orice alt claculator sau laptop, ori chiar alt terminal mobil. Dupa interconectare, cu ajutorul aplicatiei iStick utilizatorii vor putea transfera fisiere dintr-un terminal in altul in doar cateva secunde, totul la viteze de pana la cativa zeci de MB pe secunda in majoritatea cazurilor.

  Transferul de fisiere este facut rapid, dar pe iDevice-uri vom putea vedea doar fiserele care sunt suportate de iOS si nu cele necunoscute. In aceasta idee, orice fel de filem vor trebui conversite intr-unul dintre formatele recunoscute de catre iOS, aplicatia iStick fiind limitata in eea ce priveste compatibilitatea cu diverse tipuri de fisiere existente in lumea intreaga.

iStick Pro CES 2015

  iStick Pro va fi disponibil in versiuni de 16 GB, 32 GB, 64 GB si 128 GB in urmatoarele luni, dar deocamdata nu se stie pretul pentru care vor fi ele vandute, desi ne putem imagina ca nu va fi nici pe departe unul mic.