iOS 9.3:n julkinen beta 3 on julkaistu

9.3 3 julkinen beta iOS a fost lansat la doar doua zile dupa ce iOS beta 9.3 3 a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, astfel ca incepand din aceasta seara si utilizatorii obisnuiti de iPhone, iPad si iPod Touch-uri pot incerca noua versiune a sistemului de operare.

Apple ei ole ilmoittanut mitä uutta iOS 9.3 beta 3:ssä si nu a publicat vreo lista de schimbari pentru 9.3 3 julkinen beta iOS, iar din ceea ce am aflat de aseara si pana astazi, compania Apple nu a facut modificari vizibile pentru cea mai recenta versiune a sistemului sau de operare.

Din pacate compania Apple nu a publicat o lista de schimbari pentru iOS beta 9.3 3, insa stim de saptamanile trecute ca iOS 9.3 tuo meille Night Shift -järjestelmäMahdollisuus suojaa muistiinpanot salasanalla tai Touch ID:llä, uudet pikakuvakkeet 3D Touchille, joka on monen käyttäjän järjestelmä iPadille ja sarja muita parannuksia päätelaitteiden yleiseen toimintaan.

Aamulla esittelin sinulle a vertailu iOS 9.2.1:n ja iOS 9.3 beta 3:n suorituskyvyn välillä, prima versiune a sistemului de operare avand un avantaj din acest punct de vedere, asa cum v-am spus si in articolul in care am vorbimt de ensivaikutelma iOS 9.3 beta 3:stä.

9.3 3 julkinen beta iOS poate fi instalat prin sistemul Actualizare Software, Software Update, al iOS daca aveti o versiune anterioara instalata, deci va trebui sa accesati Asetukset> Yleiset> Ohjelmistopäivitys, Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

PÄIVITYS: Täältä voit selvittää cum faceti instalarea iOS 9.3 public beta 3.