Kopioiko HTC One M10 iPhonen?

Ca HTC One A9 este o clona a iPhone 6 a spus toata lumea, insa oare cei de la HTC intentioneaza sa repede istoria cu yksi M10 anul acesta ? Ei bine se pare ca taiwanezii incearcas sa se distanteze de design-ul terminalului companiei Apple, asa ca au pregatit o schimbare importanta pentru aspectul dispozitivului.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata partea superioara a carcasei One M10 si in ciuda faptului ca regasim aceeasi banda separatoare a carcasei in partea superioara, design-ul total este diferit de cel folosit de catre compania Apple in iPhone 6 ja iPhone 6S.

Imaginea de mai jos a aparut in cursul acestei zile pe internet si prezinta un smartphone HTC cu un design care nu este folosit in vreunul dintre terminalele existente pe piata, cei care au publicat-o indicand ca ea prezinta o parte din yksi M10 inaintea lansarii.

Ieri cei de la HTC au prezentat un teaser One M10:lle confirmand faptul ca denumirea viitorului terminal ar urma sa fie aceasta desi unii au sugerat ca anul 2016 ar putea aduce o schimbare de strategie in ceea ce priveste denumirile smartphone-urilor HTC.

Prezentarea One M10 urmeaza sa aiba loc luna viitoare, iar desi clona iPhone lansat de HTC a avut vanzari bune, One M10 pare sa fie gandit in mod diferit.

One M10 - iDevice.ro