Miksi iPhone-ilmoitukset katoavat?

Sunt sigur ca multi dintre voi au trecut prin problema despre care voi vorbi acum, iar asta deoarece ea a aparut acum cativa ani si cei de la Apple nu par sa aiba vreo dorinta de a o rezolva, altfel si-ar fi dat pana in prezent silinta de a o face.

Vorbesc despre notificarile care apar in ecranul de blocare, LockScreen, al iPhone si dispar din senin la o secunda dupa ce apar, sau mai rau, notificarile care nici macar nu sunt afisate, ci doar aprind ecranul terminalului fara a fi afisate si fara a genera vreun sunet.

Daca ati intampinat problemele acestea, ei bine va spun ca nu sunteti singuri si nu sunteti nebuni, iOS-ul avand carente serioase in dezvoltare, astfel ca de foarte multe ori se intampla ca utilizatorii sa nu poata vedea notificari primite in terminalele proprii.

Nimeni nu are o explicatie clara pentru problema, iar inginerii Apple par la fel de incapabili sa o rezolve precum sunt in a lansa o versiune a iOS care sa nu strice cate ceva pentru sute de mii sau milioane de oameni, incompetenta fiind cuvantul de ordine in cadrul Apple.

Problema cu disparitia notificarilor din iPhone sau iPad afecteaza o varietate de aplicatii, nu conteaza daca ele va trimit notificarile in mod constant sau ocazional, problema putand sa apara in orice moment, uneori notificarile fiind imposibil de gasit chiar si in Notifications Center, centru de notificari.

Situatia penibila pentru Apple este chiar mai rea decat daca am vorbi despre lag-ul sau erorile din Android, cei din Cupertino reusind sa-si aduca iOS-ul la un nivel la care Steve Jobs probabil ar fi concediat intreaga echipa de incompetenti care lanseaza pe piata software foarte prost.

Nu stiu de ce ar fi nevoie pentru ca Apple sa se trezeasca al realitate, insa incep sa cred ca lucrurile au devenit atat de relaxate in Cupertino incat ne putem astepta la probleme si mai mari in viitor.