Kuinka paljon iPhonen myynti laski T2:ssa 2016?

Apple on vuoden 2016 alusta lähtien ilmoittanut, että sillä on 6-9 kuukautta iPhone-päätelaitteiden myyntiä edellisvuotta heikommin, ja sen ennusteet näyttävät pitävän täysin paikkansa, ensimmäinen neljännes paljastaa myynnin ensimmäisen laskun. , kuitit ja voitto Cupertinosta tulleille.

Toisella tilikauden neljänneksellä Apple ilmoitti täsmälleen samasta kehityksestä tuotteilleen, ja Wall Streetin analyytikot odottavat myytyjen iPhone-päätteiden määrän vähenevän merkittävästi ja toteavat, että Apple voisi ilmoitti myyvänsä vain 40 miljoonaa iPhonea 2 toisella neljänneksellä.

Luku on 7 miljoonaa yksikköä pienempi kuin vuoden 2 toisella neljänneksellä, joten puhumme a myynti laski lähes 20 %, mutta jotkut analyytikot ovat sitä mieltä, että lasku tulee olemaan vieläkin suurempi, sillä Apple pystyy ilmoittamaan alle 40 miljoonan kappaleen myynnin, joten on mahdollista, että tilanne on paljon huonompi.

iPhone 6S ja iPhone 6S Plus eivät saavuttaneet Apple-yhtiön toivomaa menestystä, ja tämä näkyi molempien terminaalien kirjaamissa myynneissä, analyytikot spekuloivat joka hetki kritisoidakseen Applea, mutta kaikesta ongelmista huolimatta sen osakkeiden hinta on pysynyt melko vakiona viime kuukausina.

Suurempia ongelmia saattaa ilmetä tulosten julkistamisen jälkeen, koska Applen tulos voi laskea 7 miljardilla dollarilla verrattuna viime vuoden vastaavaan ajanjaksoon, voitto voi pienentyä 2-3 miljardia dollaria, joten puhumme erittäin suurista tappioista yritykselle, joka on riippuvainen iPhone-päätteistä.

Huolimatta siitä, että vuosi 2016 on Applelle myynnin kannalta huono vuosi, iPhone 7 ei tule monia uutuuksia, jotka vakuuttavat ihmiset heittämään rahaa Apple Stores -kauppojen kassapöytien yli, sen sijaan cupertinolaiset valmistelevat iPhone 7S aiheuttaa hysteriaa käyttäjien keskuudessa.

32 KOMMENTTIA

  1. Vanzarile Apple vor continua sa scada datorita concurentei , aici Samsung , Huawei , Vivo , Xiaomi si Oppo au demonstrat ca au un cuvant de spus pe piata . Chinezii au invatat sa faca telefoane , au invatat chiar de la Apple ca trebuie sa ofere calitate si stabilitate , stabilitate oferita chiar de Google prin versiuni OS Android foarte stabile si fara prea multe probleme .
    Am testat Huawei P9 , am testat Xiaomi Mi5 am testat Galaxy S7 Edge ( o bijuterie ) toate au o lucrare si un design foarte foarte reusit , citeam ca Huawei e dispus sa inlocuiasca cu telefoane noi in perioada de garantie toate device-urile P9 cu probleme hardware , chiar au initiat o campanie in care inlocuiesc gratuit in primele 3 luni toate terminalele ce intra in service cu ecranul spart .

  2. sigur asa va fi. nu mai au cum sa regandeasca sa schimbe telefonul.iphone 7 va fi cum il stim deja din zvonuri. Or sa aibe vanzari ok pana dupa sarbatori dupa care, dezastrul va continua.Asta in caz ca nu are tactica de a face iphone aniversar pt luna Iunie.

  3. de acord dar aici doar pt cei ce nu ii intereseaza platforma.Eu zic ca vanzarile scad ca nu mai este nimic major schimbat si lumea isi pastreaza iphone acuma cate 2-3 ani.O sa vedem anul viitor,daca telefonul aniversar nu o sa se vanda, atunci ai dreptate si problema este concurenta.

  4. Eu asta cred ca face apple.PRea multe zvonuri spun ca deja se lucreaza pt amoled si alte piese si ar fi cam prea devreme pt septembrie 2017.Eu cred, din simplu motiv ca in Iunie se fac 10 ani de la lansarea primului iphone, Apple va face prezentarea telefonului in vara anului 2018 si cumva in acest fel va diminua si dezastrul iphone 7.

  5. Deja concurenta cu Apple va deveni mai grea. Ei deja probabil in 2-3 ani vor avea un ecosistem si mai strans din moment ce au inceput si cu watchOS si tvOS.M-as mira sa nu apara si acel televizor ca sa aibe si un adevarat all in-one hardware pt tvOS.

  6. Prețul la iPhone se conserva mai bine pentru că nu ai altceva să cumperi, decât peste 2 ani, când apare “noua” generație. La Samsung sau la alți androizi, ciclul de reînnoire a generațiilor de smartphone-uri este mult mai scurt, așa încât prețurile generației anterioare scade.
    În Cuba, poți cumpăra doar mașini Buick, second-hand, generația 1970. Câtă vreme nu ai alte opțiuni acolo, un Buick SH ar putea costa 60.000 euro, iar în Europa, un Mercedes S classe de 5 ani ar putea costa 50.000 euro. Asta nu înseamnă că Buick-ul este mai calitativ decât Mercedes.???

  7. Ai dreptate,dar noi vorbim despre piețele unde sunt ambele disponibile,si iPhone si Samsung. Uita-te la operatori sau in Apple Store-uri,de cand a apărut 6S își menține prețul un an de zile(aprox 730€) pana in momentul cand e 7-le disponibil pe stoc,doar atunci scade 100€/$. Pe cand vezi cât e la liber un S7 la apariție si cât e peste 6 luni de zile(in special la operatori,vorbesc bineînțeles de prețul la liber). Asta ce îți spune? Nu are nici o legătura cu ciclul de producție,vorbim de flagship-urile fiecărei companii. Ca odată pe an se lansează si un Galaxy si un iPhone. Daca se lansau 2 modele de Galaxy pe an(si nu ma refer la normal si la Edge),atunci aveai dreptate.

  8. De ce,ca sa-l împopoțoneze fiecare cu “wiz”-urile si “sense”-urile lui si alte podoabe nefolositoare? Si apoi care producător si-ar pune un jaf de iOS pe telefoanele lor fata de bunătate de android care îți oferă atâtea si atâtea funcții? Parcă iOS era plin de bug-uri,cel mai limitat sistem de operare care fara jailbreak nu-si are rostul si câte si mai câte nenorociri…
    Sau ma înșel???

  9. Nu a spus nimeni ca iOSul este plin de buguri si cel mai limitat sistem de operare. Ceea ce spun oamenii este ca iOSul NU este lipsit de buguri, si in niciun caz cel mai avansat sistem de operare.
    Fiecare producator ar putea sa comercializeze hardware propriu, si sa ofere clientilor posibilitatea de a folosi iOSul. E clar ca ai gasi iHuawei la 280 euro, cu hardware mai bun decat are astazi iPhone. E clar ca ai gasi iMeizu cu 200 euro. Nu trebuie sa il impopotoneze nimeni cu launchere proprii, ci doar sa poata sa ofere iOS pe hardware propriu.

    Sigur, tie nu ti-ar placea asta, pentru ca vrei sa arati ca esti banos, ca ai smartphone pe care ai dat salariul tau pe 4-5 luni. Nu ti-ar conveni sa cumperi mai ieftin, si cu diferenta economisita sa cumperi ceva copilului tau, sa ai o vacanta frumoasa, etc. Nu…

  10. mie nu mi se pare ca S7 a venit cu ceva “substantial”. Da a imbunatatit overall la toate capitolele dar nu substantial.Adica au scos microsd si rezistenta la apa pt a o rebaga in S7..wow ce tactica frumoasa.Macar apple nu face kkturi din astea, inca.Camera mai buna,design la fel.Deci nimic substantial.Deci samsung ca si htc ca si apple au schimbari majore in mare parte o data la 2 ani.Este si normal, doar ceilalti copiaza reteta de succes a celor de la Apple

  11. Cu toate astea, S7 e la ani distanță în fața iPhone-ului. Când ajungi să ai un produs complet, nu prea mai ai loc de îmbunătățiri. Văd că e mare bucurie că iPhone 7 va avea baterie de 1960 mAh, dar Galaxy S3 avea 2100 în 2012.
    Ce ar trebui să aibă S7 și nu are? Spune ceva realist! IPhone are multe de mâncat ca să ajungă la nivelul lui S7.

  12. Cum nu contează la procesor ca e doar dual-core si 1-2 gb de ram fata de quad sau octacore cu 3-4 gb de ram,asa e si cu capacitatea bateriei. De ex autonomia lui 6S plus cu 2750 mah e cam la fel cu S7 Edge la 3600 mah. Noi vorbim de autonomia si performanțele reale in viața de zi cu zi,nu de niște cifre seci.

  13. Da, iPhone 6S Plus (2750 mAh) reușește să aibă o autonomie similară cu S7 (3600 mAh), însă cu unele artificii: iPhone are o rezoluție net inferioară, procesorul este tactat la o frecvență inferioară, are mult mai puțin RAM. În condițiile astea, să nu te mire dacă un Opel Vectra cu motor de 1700 cmc, 90 CP și 1500 kg are aceeași autonomie cu un BMW cu motor de 3000 cmc, 180 CP și 2300 kg. Opel are 40 litri de benzină, iar BMW are 60 litri, dar hei… uite că Opel merge la fel de mult ca BMW.

  14. Aah… Nu am luat în calcul veniturile tale, ci salariul tău. Nu credeam că din salariul de asistent medical îți permiți un iPhone așa ușor. Din venituri, poate.

  15. Super Amfetamin ! Vezi să nu te ia la ochi patronul de firmă de construcții, că pentru el, dacă ai doar 3000 euro lunar nu ești de nasul ideviceurilor. Măcar din puținul tău câștig îți plătești impozitele, ceea ce te face un om mai valoros în ochii mei.

    PS: ce pot face cu un cheloid rezultat în urma unei intervenții chirurgicale pentru rezecarea unui chist sebaceu? Mă poate ajuta chirurgia plastică să scap de volumul și roșeața cheloidului?

  16. In principiu da. O poza cu cheloidul buclucaș m-ar ajuta,in ce zona se afla? Însă mai întâi ti-as recomanda sa încerci cu Stratamed sau Contractubex,depinde cand a avut loc operația.