Kysely: Mitä mieltä olet iOS 10:stä?

Julkaisun jälkeen iOS 10 am vazut pareri mixte in legatura cu acest update, adica multe laude si cateva critici, insa majoritatea celor care l-au instalat lauda ceea ce a realizat Apple. Nimic nu este perfect, iar iOS 10 este departe de perfectiune, insa majoritatea celor care l-au testat sunt multumiti de el si internetul nu mai este plin de problemele intalnite dupa lansarea iOS 9, de exemplu.

Apple a testat iOS 10 timp de 3 luni, inclusiv in versiune public beta, iar aceasta perioada pare sa fi fost buna pentru ca americanii sa adune foarte multe date de la utilizatori. In aceasta idee, separat de problemele initiale din momentul instalarii, se pare ca putina lume a intampinat probleme reale cu folosirea iOS 10 in zilele ce au urmat.

Pot sa va spun ca atat versiunea GM, cat si cea finala reinstalata, functioneaza fara probleme, mult mai bine ca oricare dintre versiunile beta. Ma bucur sa vad ca Apple a reusit sa faca un IOS 10 care sa nu mai fie atat de problematic pentru toata lumea si ma bucur sa vad ca exista inclusiv laude pentru el, insa sunt curios sa aflu si parerea voastra.