WhatsApp ilmoittaa virallisesti videopuheluiden käynnistämisestä

WhatsApp a anuntat noaptea trecuta lansarea functiei de apeluri video de pe iPhone pentru toti utilizatorii globali.

Eilen kerroin, että sovellus WhatsApp va permite sa faceti apeluri video direct din terminalelei iPhone cu oricare dintre utilizatorii globali care folosesc aceasta platforma, indiferent ce terminal au. Daca ieri totul era neoficial, ei bine compania WhatsApp a facut lucrurile cat se poate de oficiale, anuntand noaptea trecuta lansarea functiei pentru utilizatori.

Aplicatia WhatsApp are peste 1 miliard de utilizatori in intreaga lume, iar incepand de astazi tot vor putea folosi in mod oficial functia de apeluri video. Fara a fi necesara actualizarea aplicatiei WhatsApp, functia pentru apeluri video va deveni din senin disponibila pentru toata lumea si va putea fi folosita pentru comunicare video oricand.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata functia de apeluri video pentru iPhone a aplicatiei WhatsApp, ea semanant cu toate celelalte disponibile in alte aplicatii. Mai exact, in fereastra de chat cu diverse perosane va fi disponibil un buton care va permite initierea de apeluri video, apasarea sa initiind automat conversatia cu persoana dorita.

In acelasi mod functioneaza Facebook Messenger si alte aplicatii de mesagerie text, deci vorbim despre o functionalitate unificata intre diversele aplicatii ale Facebook. Daca aceasta functie inca nu va este afisata in aplicatia WhatsApp, atunci va trebui sa aveti rabdare pana cand ea va deveni activa, dupa care o veti putea folosi oricand.

whatsapp-videopuhelut