iPhone 8 – Logic Board Vahvistaa uuden akun

iPhone 8 are placa logica prezentata intr-o noua imagine astazi, iar forma ei confirma noua baterie despre care am tot auzit in ultimele saptamani.

iPhone 8 are placa logica prezentata intr-o noua poza astazi, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre una care confirma noua baterie pregatita de catre omena. Vorbim despre o schimbare care a fost anuntata inca de acum cateva saptamani, cei de la Apple intentionand sa ofere in iPhone 8 o baterie care are o capacitate mai mare decat cele utilizate in trecut, dar si o forma complet noua.

iPhone 8 urmeaza sa fie lansat cu o baterie care are forma literei L, iar mai jos puteti vedea ca placa de logica a noului telefon Apple pare sa sustina acest zvon. Vorbim despre o placa logica pe care Apple a fost nevoita sa o regandeasca pentru iPhone 8 deoarece a avut nevoie de spatiu suplimentar in carcasa pentru alte componente, asa ca aceasta vine cu o forma noua, mai eficienta.

iPhone 8 ar putea avea o baterie de peste 2000 de mAh, in compartie cu iPhone 7 care are una de 1900 mAh, iar noua forma a acestei componente ar permite cresterea capacitatii. E putin probabil ca iPhone 8 sa aiba o baterie de 2900 mAh, precum iPhone 7 Plus, iar asta din cauza faptului ca dimensiunile acestui telefon vor fi mai mici decat cele ale dispozitivului cu ecran de 5.5 inch.

iPhone 8 – placa logica confirma noua baterie

iPhone 8 logiikkalevyn akku

iPhone 8 nu a avut pana acum noua baterie prezentata in vreo imagine, asa ca vorbim despre zvonuri care deocamdata nu s-au materializat cu o dovada clara. In ciuda acestui lucru, asta nu inseamna ca informatiile ar fi false, pentru ca multe dintre noutatile iPhone 8 au fost sugerate fara dovezi, care au inceput totusi sa apara luna aceasta, dupa ce a inceput productia telefonului.

iPhone 8 este in plin proces de productie inca de la inceputul acestei luni, compania Apple cerandu-le partenerilor sa inceapa lucrul din timp pentru ca exista multe probleme la asamblare. Acest lucru a fost confirmat chiar si de catre unii parteneri ai companiei Apple care produc iPhone 8, asa ca nu mai exista dubii cu privire la problema, ci doar cu privire la numarul de unitati care vor fi disponibile pentru lansare.

iPhone 8 va fi prezentat, cel mai probabil, pe data de 12 septembrie de catre compania Apple, invitatiile pentru eveniment urmand a fi, cel mai probabil, trimise saptamana viitoare. iPhone 8 va fi lansat de catre compania Apple, cel mai probabil, pe data de 22 septembrie, impreuna cu iPhone 7S si iPhone 7S Plus, iar asta s-ar incadra in planurile anuale obisnuite privind lansarile de noi modele ale iPhone.