iPhone - Apple kehittää lisälaitetta, jota Steve Jobs vihasi

iPhone a fost prezentat de catre Steve Jobs drept un smartphone revolutionar care poate fi utilizat fara a fi necesara folosirea unui stylus pentru interactiune cu ecranul. iPhone a fost prezentat intr-o vreme in care majoritatea smartphone-urilor aveau ecrane rezistive si necesitau un stylus pentru utilizare corecta, asa ca ecranul sau capacitiv a schimbat complet experienta de utilizare a unui telefon mobil.

iPhone a ramas timp de 10 ani de zile fara suport oficial pentru stylus-uri, sau unul special pentru telefon lansat de catre Apple, insa asta se va schimba curand. Compania Apple a inregistrat deja 2 brevete de inventie in care descrie moduri in care stylusul Apple Pencil poate fi utilizat cu un iPhone, iar asta in ciuda faptului ca mai nimeni nu cauta in momentul de fata metode prin care sa faca asta.

iPhone – Apple dezvolta accesoriul urat de Steve Jobs

apple iphone lisävaruste ruma steve jobs

iPhone este prezentat ca singur produs Apple care permite interactiunea cu Apple Pencil intr-un nou brevet de inventie al companiei, iar accesoriul este si mai mic decat modelul actual. Daca Apple dezvolta intr-adevar un nou Apple Pencil care ar fi special gandit pentru iPhone, atunci americanii ar crea concurenta directa pentru seria Note a celor de la Samsung, care oricum nu are vanzari mari.

iPhone permite in momentul de fata folosirea unui stylus pentru a-i controla ecranul, insa acesta nu este special gandit pentru a avea latenta mica si a facilita desenul, sau scrierea. Tabeletele iPad Pro au asemenea ecrane si de aceea Apple Pencil a fost optimizat special pentur ele, deci va fi interesant de vazut daca un stylus pentru iPhone va fi vreodata lansat de catre Apple, dar si in ce mod.

30 KOMMENTTIA

  1. Abia astept. Doamne ajuta, sa avem APPLE PENCIL in acel iPhone Plus de 6.5″ de la anul ar fi SUPERB

  2. Va rupe seria Note, macar Samsung nu mai are de ce sa mai faca o gama. Dupa ce au impamantat tabletele laptopurile smartwatchurile acum va urma si impamantarea Note

  3. Deci SJ a dorit ca iPhone sa fie un produs controlat cu mâna,lucru care avea să impulsioneze piata de telefoane Smart sa meargă în direcția trasată de Apple.Acum vor să ofere suport pentru stylus(pardon,pencil)?

  4. Asa, asa! D’aia is greu de utilizat produsele Samsung: pt ca is produse traznet si musai au impamantare! Nu Srb? Zic bine?

  5. Copie ieftina dupa Note. De râsul lumii ce copiator a ajuns Apple. Nici macar firmele chinezești nu copiază in asa draci ca Apple = fallower de 2 bani.

  6. Multi au încercat să copieze Note nimeni nu a reușit.problema e ca Apple habar nu are cu ce se mănâncă multitasking-ul si mai rau se zgarceste la componente. Mai ales dupa I8 fii sigur c ă vreo 3 ani nu prea o sa mai vezi noutăți dpdv hardware. Doar diagonala mărite ca sa ii urme.ze pe restul.

  7. tu compari pe restul cu Apple? sincer…nu ai cum compara Samsung cu xiaomi sau altii ce au incercat
    Sa nu uitam, ce aplicatii are ecosistemul Apple pt pencil nu are nimeni. Bine acuma nu poti compara ce faci pe 13″ si ce poti face pe 6″…pana la urma sa vedem, poate vor ramane doar niste brevete ce nu vor ajunge pe piata

  8. Mai au de mancat niste brevete pana ajung la jum din ce poate Note. Mai au de tras (furat) mult. Sa nu uitam Note e pt oameni cu anumite pretenții care utilizează tel la un nivel mai ridicat decât Facebook sau Instagram sau Idevic e.

  9. La ce poate note sau iphone stai calm ca este aceeasi poveste: android vs ios
    Nimic special

  10. oh, tu chiar credeai ca vorbesc serios ?? ce sa faci cu pixuri dupa ce termini scoala? pana si la scoala notite le iei si tu pe un display ce imita macar un caiet sau o coala A4 in kkt

  11. stai calm nu va inmormanta nimeni Note cu atata mai puțin apple daca lanseaza și ei un stylus gata termina gama Note.

  12. vorbește Fan-ul apple Nr 1 de pe acest sait nu îi mai lauda ca deja începi sa devi patetic e clar ca apple nici nu poate egala Note 8 e un telefon superb din toate punctele de vedere.

  13. nu e vorba de ce facea note cu badaOS daca nu era android era alt system de operare la fel de bun care sa poata concura cu apple.

  14. Daca daca daca era sa fie era deja. Badaos windows mobile tizen toti au incercat,deci doar android pt ca capul ce a facut androidul a venit de la apple