iPhone 8 – Uudet komponentit ja kotelo kuvissa

iPhone 8 are noi componente si o carcasa prezentate in imagini facute direct in China, cel mai probabil in fabrica unui partener al companiei Apple.

iPhone 8 are asta noi componente prezentate in imagini inaintea prezentarii din 12 septembrie, care a fost deja anuntata de catre compania Apple. In imaginile de mai jos puteti veda ceea ce ne sunt prezentate a fi difuzorul principal al iPhone 8, dar si componentele pentru conetorul Lightning, care va facilita nu doar incarcarea, ci si transferul de date pentru o varietate de situatii obisnuite de utilizare.

Stim ca iPhone 8 va avea un nou tip de conector Lightning care va permite incarcarea mult mai rapida prin standardul USB-C, insa doar cu un incarcator USB-C special. Cei de la Apple ar putea anunta totul in conferinta din 12 septembrie, saru ar putea lasa un mic mister pentru ca viitorii clienti ai iPhone 8 sa descopere singuri surpriza care le-a fost pregatita de catre compania Apple anul acesta.

In clipul video de mai jos vedem si ceea ce pare a fi o carcasa pentru iPhone 8, mai exact, una din piele pe care compania Apple o va vinde incepand din toamna. Autenticitatea accesoriului nu poate fi confirmata deocamdata, insa este clar ca si carcasele originale pentru iPhone 8 vor avea o forma similara, asa cum se intampla acum si cu carcasele originale pe care Apple le vinde pentru seria iPhone 7.

iPhone 8 kotelon komponenttien kuvat

iPhone 8 – Noi componente si carcasa in imagini

iPhone 8 -kotelon komponenttien kuvat 2

iPhone 8 este in productie la compania Apple inca de la inceputul lunii trecute, decia aparitia componentelor sale nu este surprinzatoare in vreun fel, sau altul. Desigur ca nici aceste componente mai putin importante si nici carcasa, care oricum pare sa fie una contrafacuta, nu confirma vreo noutate majora a iPhone 8 pentru anul acesta, ele fiind doar dezvaluiri normale pentru acest stadiu al procesului de fabricatie.

iPhone 8 -kotelon komponenttien kuvat 1

Apropierea de lansarea oficiala a iPhone 8 urmeaza totusi sa ne aduca si alte leak-uri mai importante, bateria fiind una dintre componentele care inca n-au fost prezentate. Ar fi extrem de interesant sa vedem in avans cum va arata bateria iPhone 8, mai ales ca foarte multe asteptari exista de la aceasta, ea urmand a avea o noua forma, dar si o capacitate mai mare, lucru pe care multi il asteapta.

Apple va prezenta iPhone 8 pe data de 12 septembrie, insa lansarea oficiala a iPhone 8 urmeaza sa aiba loc abia in data de 22 septembrie, dupa toate probabilitatile. iPhone 8 va fi vandut la un pret destul de mare, compania Apple intentionand sa perceapa minim 1000 – 1200 de dolari, sau euro, pentru noul sau smartphone, dar deocamdata nimic nu este 100% sigur din acest punct de vedere.

17 KOMMENTTIA

  1. carcasa are touch id pe spate? si pare a fi de iphone 8.

    cred ca anul acesta o sa avem:

    iphone 8, touch ID pe spate LCD
    iphone 8+, touch ID pe spate LCD
    iphone 8 edition, touch ID in ecran OLED

  2. Ce scrii tu nu are logică. Gaura aia are o funcționalitate, și un niciun caz nu este pentru a face vizibil loggo-ul Apple. Loggo-ul poate fi desenat pe husă. Gaura este făcută pentru că acolo va fi senzorul de amprentă.

    Scrb, dacă tot ești vizionar spune dacă iPhone va avea senzor pe spatele carcasei sau nu.

  3. ba are logica pt ca IN LEAK, cica ar fi carcasa originala APPLE , iar apple niciodata nu a pus gaura in carcasa…deci, asta ar insemna ca are touchid pe spate? nu, deci este un fake chinezesc, chinezii fac carcasae cu gaura pt logo apple, cauta pe net sunt o groaza. Nu va avea touchid pe spate, acuma depinde de ce model vorbim…iphone edition sau plus ?!
    PS: vezi ca mai este o poza cu husa ce arata calitatea chinezeasca
    PS2: nu exclud si varianta lui VP mentionata…adica sa faca iphone plus cu display mai mare (au fost zvonuri) si cu touchid pe spate

  4. Doamne ferește! Să nu te deochi, ai capacitatea de a scrie civilizat și constructiv! Ți-a făcut cu ochiul vreo GILF?
    Bravo Srb Srb ! Comentează astfel și poate că îți vei recăpăta onoarea pe idevice.

  5. nuu, te rog, nu ma agita !!! ca sa imi recapat ceva inseamna sa fi avut acel ceva initial…deci? cand am avut eu onoare pe idevice??

  6. Pare legit leather case-ul saddle brown.. si din pacate ne confirma ca touch ID la noul flagship va fi sub logo, pe spatele carcasei :'(