Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, Huawein ja iPhonen NÖYÖRÖYTÄVÄ kamera

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G:ssä on tällä hetkellä paras matkapuhelimien kamera, näin se nöyryyttää iPhone- ja Huawei-puhelimia.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G siinä on paras matkapuhelimien kamera, tai ainakin näin asiantuntijat sanoivat korealaisten viime viikolla lanseeraamasta uudesta älypuhelinmallista. DxOMarkin asiantuntijoiden mukaan Samsung GALAXY NOTE 10 Plus:ssa on ylivoimainen kamera verrattuna muihin puhelinmalleihin, mukaan lukien Huawei P30 PRO tai iPhone XS, mikä on todella vaikuttava.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus testattiin 5G-versiossa, jossa on sama kamera kuin vakioversiossa, eli nelinkertainen, samanlainen kuin Huawei P30 PRO:ssa, mutta ilmeisesti hieman parempi, mikä osoittaa Samsungin tehon. Valokuvausasiantuntijat väittävät, että Samsung GALAXY NOTE 10 Plus tallentaa erinomaisia ​​kuvia ja upeita videoleikkeitä lähes kaikentyyppisissä valoissa puhelimeen integroidun tekoälyn ansiosta.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, Huawein ja iPhonen NÖYÖRÖYTÄVÄ kamera

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, Huawein ja iPhonen vertailun NÖYÖRIÄVÄ kamera
Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G, iPhone XS Max, Huawei P30 PRO:lla otettujen kuvien vertailu.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus on myös paljon korkeampi valotus kuin missään muussa markkinoilla, mutta se pystyy myös ottamaan erittäin hyviä kuvia bokeh-efektillä ToF-sensorin ansiosta. Korkeimmat arvosanat puhelin sai valokuvien valotuksesta, niiden ja videoleikkeiden automaattitarkennuksesta, mutta myös valaistuksesta, jonka jo integroitu LED-salama pystyy tuottamaan.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus, kamera, joka NÖYRÄYTÄ Huawein ja iPhonen vertailua iphone
Samsung GALAXY NOTE 10 Plus 5G, iPhone XS Max, Huawei P30 PRO:lla otettujen kuvien vertailu.

Samsung GALAXY NOTE 10 Plus:lla on myös erittäin hyvät arvosanat käyttäjien tallentamien videoleikkeiden väreistä, mutta myös stabilisaatiosta, jonka se pystyy saavuttamaan sisäisten komponenttien ansiosta. Kaiken kaikkiaan Samsung GALAXY NOTE 10 Plus esitellään älypuhelimena, joka jokaisen paljon kuvia ottavan tulisi ostaa, ja pääkamera saa myös kaikista korkeimmat pisteet.

Korealaiset ovat mainostaneet Samsung GALAXY NOTE 10 Plus -puhelinta puhelimena, joka on suunniteltu erityisesti niille, jotka ottavat paljon kuvia ja videoita Instagramiin, ja on melko selvää miksi.

43 KOMMENTTIA

  1. E normal sa scada pretul. Ce noutate ne spui ?? Samsung dupa fix 6 luni taie 20% din pret. Se stie…Care e problema ?? Note 10 tot cel mai tare telefon va fi. Restul sunt imitatii, clone chinezesti. Te intereseaza vanzarile sau ce stie sa faca scula ?? Dupa logica asta ia-ti Dacia Logan in loc de Subaru Impreza. Cica se vinde slab Impreza.

  2. Ok. Fabrica aproape tot . Esti multumit ?? Asa Samsung nu face nici cutiile, nici caricelele, nici cablurile usb. O dai in detalii stupide. Cele mai importante componente ale telefoanelor sunt facute de ei, adica 95% din telefon: ecran, procesor , memorii ram si internal ufs, camere, baterii. Nu mai fi stupid. Sunt singurul producator care își face tot in house. In afara de sticla ecranului. Samsung nu mai pune demult camere Sony. Samsung S7 a fost ultimul model care avea camere si Sony si Samsung. Apoi au renuntat la Sony. Restul producatorilor ca Apple sau Huawei au numai piese facute da altii: camere Sony, cpu de TSMC, ecrane Samsung, memorii ram si ufs Samsung. Aaaaa, intr-adevar Samsung cumpara si procesoare Snapdragon doar pentru modelele de USA, deoarece statul american le-ar fi bagat taxe mari per telefon vandut daca vindeau in USA cu Exynos. Hai, du-te la culcare. Si vezi ca sunetul AKG LA SAMSUNG E O VRAJEALA DE MARKETING CA HTC CU BEATS AUDIO. E DOAR UN CO-BRANDING OBOSIT. VEZI CA SI SCRIE PE TAB S4 “TUNED BY AKG”. ADICA FRECTIE. CASTILE AKG DIN CUTIE SUNT DE FAPT FARICATE TOT DE SAMSUNG. DAR ACUM TOT GRUPUL HARMAN E AL LUI SAMSUNG SI ASA CA POT SA SCRIE PE CASTI SI HARMAN KARDON, INFINITY SAU JBL DACA VOR ???? ESTI SLAB RAU CUMETRE. Eu am un amic care lucreaza la service-ul Samsung de la Apaca. Ce crezi, stie omu’ ???? Iar eu lucrez la Telekom headquarters la Piata Presei.

  3. Da, se poate sa fie platiti si in cazul lui Note 10. Eu prin natura meseriei testez 10 telefoane pe zi si vad si singur ce pot camerele, mai ales noaptea. Fac asta din 2000 la Telekom, ex Cosmorom. Nu dau o flegma pe DxOMark. Personal nu mi se pare ca Note 10 e mai bun ca S10 pe poze nici ziua nici noaptea. Le-am testat chiar saptamana asta. Sunt la fel. Si S9 face poze la fel de bune, mai ales noaptea, ca are tot f/1.5 si diafragma mecanica variabila ca Note 10 si S10. Toate au acelasi modul de camera Samsung. Deci vrajeli peste vrajeli. Si voi sunteti multi si necalificati si le haliti.

  4. Asta nu mai este de mult o nautate… Doar cine nu vrea/poate nu o umileste pe Apple! Mai toti sunt mai buni decat Apple care a devenit rusinea industriei!

  5. Stai sa vezi ce vânzări va avea regele tău la care te închini ca la o icoana. Deja a început Samsung sa-ti bage pe gat reclame care apar pe telefon din senin vrei nu vrei,semn ca nu prea se înghesuie lumea la precomenzi. Se va duce in cap pretul mai ceva ca economia României sub Veorica.
    Dacă la Crăciun din 1100$ va mai valora 800$ oficial la Samsung sa zici merci.
    Da chiar,vreun frigider sau aspirator primesti dacă îți comanzi Note 10?

  6. La o medie de 113 puncte pt. Note 10 și 112 puncte pt. P30 PRO, deci un punct în plus pt. Samsung, dar la partea de foto 119 puncte pt. P30 PRO și 118 puncte pt. Note 10, deci un punct în plus pentru Huawei, te rog explică cum definești tu noțiunea de “umilință” din titlu, sau ce înseamnă pentru tine acest cuvânt și de ce ar trebui să mă simt umilit dacă am P30 PRO.

  7. daca foloseste juma de unghie de senzor foto singura “super-performanta” se obtine software. si deocamdata nu au gânduri sa mareasca senzorul ca trebuie optica complicata nu o amarata de lentila de plastic optic la un senzor dublu ca suprafata.

  8. Uita-te la primul rand de poze din articol si nu mai vorbi de camera iPhone niciodata.
    Hint – ultima poza e cea facuta cu iPhone – aia in care nu se vede nimic .
    Da’ camera de pe S10+ a fost sub cea din iPhone sau cum ? Da cea din nu stiu care model A ? De ce ti se pare tie ca lui Samsung I-a trebuit un an sa depasesca camera iPhone ? Sau e prima data cand Samsung are cea mai buna camera de mobil ?

  9. Fiecare spune un kkt in functie de cine l-a platit mai bine. Eu lucrez in domeniu si testez personal toate telefoanele. Plus ca nu e vorba numai de camere. Samsung e singurul producator care isi face absolut toate componentele telefoanelor in fabricile proprii. Si tot ce face e la superlativ. Au au lansat acum un senzor de 110 MP. Au cele mai rapide memorii si procesoare. Tot e facut de ei, nu cum fac altii cu componente adunate de la toti.

  10. Hai sa fim corecți și sa comparam Samsung august 2019 vs Apple septembrie 2019(doar o luna diferența dintre aparițiile lor)!
    Cine zice ca Samsung(sau oricare altul,inclusiv Apple) are cea mai buna camera? Dacă te referi la dxomark,ti-am mai zis ca nu dau doi bani pe parerea lor!

  11. E normal sa scada pretul. Ce noutate ne spui ?? Samsung dupa fix 6 luni taie 20% din pret. Se stie…Care e problema ?? Note 10 tot cel mai tare telefon va fi. Restul sunt imitatii, clone chinezesti. Te intereseaza vanzarile sau ce stie sa faca scula ?? Dupa logica asta ia-ti Dacia Logan in loc de Subaru Impreza. Cica se vinde slab Impreza.

  12. Lucrezi tu în domeniu… ?
    Atunci lasă-te, că ești praf. Zi să mori tu că Samsung își face tot în fabricile proprii… hai să o luăm de la exterior către interior.. începem cu Gorilla Glass… e cumva fabricată de Samsung? Continuăm cu sunetul de la AKG, sau cu norocul/ghinionul de a cumpăra același model de telefon cu procesoare diferite (Exynos sau Snapdragon) ori optică Samsung sau Sony pe partea de foto… și lista poate continua. Dar tu poți să fii fericit în bula ta de cunoaștere, mai ales că lucrezi în domeniu… ??

  13. Dar nu era vorba de nicio declarație a Huawei în post, ci de testele celor de la DxOMark. Sunt mincinoase? Deci Note 10 nu merită locul 1, sunt plătiți să îl scoată așa? ?

  14. Da, se poate sa fie platiti si in cazul lui Note 10. Eu prin natura meseriei testez 10 telefoane pe zi si vad si singur ce pot camerele, mai ales noaptea. Fac asta din 2000 la Telekom, ex Cosmorom. Nu dau o flegma pe DxOMark. Personal nu mi se pare ca Note 10 e mai bun ca S10 pe poze nici ziua nici noaptea. Le-am testat chiar saptamana asta. Sunt la fel. Si S9 face poze la fel de bune, mai ales noaptea, ca are tot f/1.5 si diafragma mecanica variabila ca Note 10 si S10. Toate au acelasi modul de camera Samsung. Deci vrajeli peste vrajeli. Si voi sunteti multi si necalificati si le haliti.

  15. Mă mir că nu apelează ăștia la tine când au nevoie de un top. Ce nesimțiți… tot trimit toți telefoanele la DxOMark. Măcar Samsung să apeleze la topul tău, să fie și ei mai des pe locul 1…dar cred că sunt fraieri… n-au auzit de cele 10 telefoane pe zi X 365 de zile = 3650 telefoane testate an de an din 2000 încoa la Telekom de tine… ?

  16. De mine au auzit cateva mii de angajati din telefonie mobila ca sunt si T.O.T., adica trainer of trainers. Fac de 20 de ani cursuri cu dealerii si angajatii din toata țara. Mi-au trecut prin mână toate telefoanele posibile din 2000 incoace. Dar de tine cine a auzit ?? Mamica ta ?? Bunicuța ta ???

  17. Ok. Fabrica aproape tot . Esti multumit ?? Asa Samsung nu face nici cutiile, nici caricelele, nici cablurile usb. O dai in detalii stupide. Cele mai importante componente ale telefoanelor sunt facute de ei, adica 95% din telefon: ecran, procesor , memorii ram si internal ufs, camere, baterii. Nu mai fi stupid. Sunt singurul producator care își face tot in house. In afara de sticla ecranului. Samsung nu mai pune demult camere Sony. Samsung S7 a fost ultimul model care avea camere si Sony si Samsung. Apoi au renuntat la Sony. Restul producatorilor ca Apple sau Huawei au numai piese facute da altii: camere Sony, cpu de TSMC, ecrane Samsung, memorii ram si ufs Samsung. Aaaaa, intr-adevar Samsung cumpara si procesoare Snapdragon doar pentru modelele de USA, deoarece statul american le-ar fi bagat taxe mari per telefon vandut daca vindeau in USA cu Exynos. Hai, du-te la culcare. Si vezi ca sunetul AKG LA SAMSUNG E O VRAJEALA DE MARKETING CA HTC CU BEATS AUDIO. E DOAR UN CO-BRANDING OBOSIT. VEZI CA SI SCRIE PE TAB S4 “TUNED BY AKG”. ADICA FRECTIE. CASTILE AKG DIN CUTIE SUNT DE FAPT FARICATE TOT DE SAMSUNG. DAR ACUM TOT GRUPUL HARMAN E AL LUI SAMSUNG SI ASA CA POT SA SCRIE PE CASTI SI HARMAN KARDON, INFINITY SAU JBL DACA VOR ???? ESTI SLAB RAU CUMETRE. Eu am un amic care lucreaza la service-ul Samsung de la Apaca. Ce crezi, stie omu’ ???? Iar eu lucrez la Telekom headquarters la Piata Presei.

  18. Inteligentule. Mi-ai spus doar de sticla ecranului si de casti ca nu sunt fabricate de Samsung. Si nu ai mai continuat lista ca nu ai cu ce. S-a terminat. ???? Ce limitat esti. ???

  19. Probabil ăștia ca tine care “se pricep” au dus Telekomul în cap… și ce relevanță are că ai un prieten care lucrează la service la Apaca? ?
    Dar în fine… și nu vorbeam de cărticele și cutii, vorbeam de componente importante. Există o groază de modele Samsung cu optică de la Sony, nu doar Apple și Huawei cumpără de la ei. Nu a zis nimeni că Samsung sunt pocnitori, încă sunt No. 1 în vânzări la nivel mondial (dar nu la modele High End) de aceea și încasările și profitul se duc în cap de la an la an… dar au meritul lor și laudele ce li se cuvin pentru display-uri… în rest… dă doamne să nu mai pocnească bateriile, au dat rateuri cu Note, au dat rateuri cu Fold-ul, mai au de învățat de la Xiaomi și Huawei cum e cu încărcarea rapidă, în sfârșit au furat și ei un design și niște gardienturi de au reușit un Note 10 frumos, așteptăm și copierea zoomului de la Huawei… da… știu… sunt chestii umflate de DxOMark care sunt plătiți de Huawei. Iar acum Huawei i-au plătit să iasă Note 10 pe locul 1…?

  20. Dacă ai un prieten care lucrează la service Samsung și repară 50 de telefoane pe zi, iar concluzia ta e că Samsung e cel mai tare… e clar. ?
    Ca la grădiniță… conform logicii tale, eu îți zic că am 2 prieteni care lucrează la service-ul X… deci X e mai tare! Na!!! ??

  21. Concluzia ca Samsung e cel mai tare am tras-o singur in urma testelor facute de mine in paralel cu toate modelele. Intelegi terminatule ?? Mai bun ca Samsung nu exista in lumea Android. Fiecare telefon are ceva misto, are un punct forte. Samsung are un ansamblu de puncte forte: ecrane, camere, procesoare, memorii, design, sunet, interfața One UI care e demențială. Tot e la superlativ, premium. Pana si o ieftineala ca A10 se misca foarte bine si arata foarte bine cu One UI fluent, superb. Faptul ca am un amic la service-ul Samsung nu mi-a influentat parerile, el doar le repara si vede ce componente au. Vede daca camera e Samsung sau Sony, vede ce procesoare si baterie are un telefon. Atât.

  22. Tu înțelegi că testele tale și opiniile proprii sunt egale cu zero, nu valorează nimic?! Ba chiar mai rau faci companiei când un terminat ca tine începe să o laude și să o declare No. 1… stârnești râsul și mila… și Samsung nu are nici o vină… ?

  23. Opiniile mele corepund si cu top-urile facute dupa testele de viteza benchmark la procesor, testele de camere, testele de viteza ale memoriilor ram, si interne ufs, de viteza pe wifi 5ghz, 4G si 5G in banda micrometru. Chiar si un troll ca tine stie ca Samsung S10 e cel mai rapid din lume, are cele mai rapide memorii, procesoare , cel mai bun ecran, cele mai bune difuzoare si casti in pachetul de vanzare. Note 10 iar e nr. 1 in toate testele, e chiar mai bun ca S10. S10 5G este bomba nucleara, este singurul telefon 5G care are si benzile 5G micrometru de 42 Ghz utilizate in USA. Huawei si restul chinezariilor nu au benzile 5G micrometru 38-42 Ghz ca le ia foc modem-ul.

  24. Doare adevărul, nu? Te oftici că nu ai argumente credibile, și insiști în prostie.
    Las-o așa… “expertule”… nu toți pun botul la ce scoți tu pe gură… vrăjeala ta poate ține la cei cărora le curge din gură și înghit orice, dar nu merge la oricine.
    Tu promovează-ți Telekomul tău care te plătește… sunt convins că o să le aduci rezultate remarcabile ca și până acum… lasă-i pe Samsung că au pe alții mai pricepuți care să le promoveze produsele! ?

  25. Testele mele poti sa le faci si tu. Numai ca tu nu ai ca mine 20 de telefoane pe mână simultan. Le fac testele de viteza pe care le poate face oricine gen antutu si speedtest. Apoi fac poze si filmari pe intuneric si in diverse conditii de iluminare cu telefoanele in paralel in aceeasi pozitie, in acelasi loc. Avem si un mic studio amenajat pentru astfel de teste cu lumini, jucarele mici puse pe o macheta pentru a vedea calitatea detaliilor. Apoi compar calitatea detaliilor pe calculator, decupez portiuni de imagine si le lipesc ca sa compar detaliile deodata, in paralel. Exact ce face si Gsmarena. Nu e greu si nu e nicio filozofie. Vede oricine imediat ce telefon se vede mai luminos, mai clar. Apoi se fac testele de viteza de incarcare si timp de descarcare care sunt cele mai enervante. Asa ca te agiti de pomana. Sunt teste care arata clar si transparent performantele camerelor, bateriilor, receptiei gsm si wifi. Momentan telefoane mai bune si mai complete ca S10 Plus si Note 10 Plus nu exista.

  26. Da…. bine… tot internetu e prost, tot internetu minte, tot internetu e plătit… numai testele tale sunt bune, doar că nu a auzit nimeni de ele și nu le bagă nimeni în seamă decât tu… pentru că îți place să te minți frumos. ?
    Mai bun ca P30 PRO pe timp de noapte și la zoom nu sunt deocamdată, mai rapide vezi și tu Antutu dacă tot zici că faci ca ei, că nu S10 e pe primul loc, la viteza de încărcare și autonomie în niciun caz nu S10 nu e pe locul 1…dar tu bagă minciuni acolo… poate primești vreun premiu ?

  27. Îmi dau seama ce învață ăia de la tine dacă atât te duce capul…. ?
    De altfel, se explică… Telekom = JALE.
    Mai vedem după vânzare dacă o să mai lucrezi acolo… probabil Orange o să își pună speranțele în tine… ??