Irrotusvideo iPhone 4:lle otettu Orangesta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bq39c1EgrIQ[/youtube]

Vaikka Orange ilmoitti perjantaina, että kaikki klo 17 asti tehdyt tilaukset toimitetaan maahan, kaikki eivät olleet onnekkaita saamaan iPhone 00 -päätettä, kuten Orange oli luvannut, ja tämä voi johtua Orangesta, mutta. kuriiriyhtiö Cargusille. Jotkut ovat kuitenkin saaneet iPhone 4 -päätteet ja yllä olevassa videoleikkeessä sinulla on ensimmäinen Orangen toimittamille iPhone 4 -päätteille tehty purkuvideo. Tämä paketti on identtinen Apple Storesta Italiasta saamani kanssa, ainoa ero on selitykset: Orangen lähettämässä paketissa selitykset ovat Romaniassa ja saamani italiaksi.

Nyt tiedät miltä paketti näyttää, ei ole enää muuta kuin saatava se Carguksesta.

Kiitos litsi.

28 KOMMENTTIA

  1. Frumos… abia astept sa-mi iau si eu 🙂 Cred ca o sa astept varianta alba pentru ca se vad oribil degetele pe suprafata neagra de pe spate…

  2. Sper sa imi ajunga si mie maine 🙂
    @litchi: pe site-ul orange la status intre “aprobata” si “livrat” a mai aparut si altceva?gen “in tranzit” sau nu ai verificat asta pana sa iti ajunga?

  3. A apărut doar in procesare, nimic altceva. Chiar si când aveam iPhone scria tot in procesare. Problema e ca nu mi-au activat noul abonament. Apropo telefonul a fost 2280 RON + abonament delfin de 4 euro pe 2 ani ! Total 631 de euro.

  4. Asta e primit de la Orange Moldova , are prezentarea in romana si rusa si pliantul de sfaturi utile la fel , in romana si rusa ……

  5. Buna observatie, chiar vroiam sa il intreb pe litchi de chestia asta. Poate Apple a inclus manualele alea in terminalele destinate atat Romaniei cat si Rep. Moldova.

  6. :))))) ce tare Pe fundal la inceput se aude un mormait “Iubi” :))) iPhonul mai util decat femeia :)))))) Hai sa ne luam toti iPhone ca sunt mai practice si mult mai economice :))))) Iubiiiiiii :))))))

  7. zaone cum de se face ca printre voi,isi mai fac aparitia si cocalari mari iubitori de manele gen fane ? Scuza-mi ofensa domnul fane Iubesti ce iti place nu pentru ca trebuie sa iti placa

  8. @zaone sunt la București dar când ajung acasa o sa mă uit in cutie! Dar ce zici de problema mea cu favorite cum sa o rezolv?