Samsung Galaxy S7:ssä on 3D Touch

Samsung Galaxy S7 3D TouchSamsung Galaxy S7:ssä on 3D Touch yrityksen toteuttama SamsungKorealaiset ovat kiinnostuneita tarjoamaan omille käyttäjilleen toiminnon, joka on luultavasti parempi kuin terminaalin omistajien iPhone 6S si 6S iPhone Plus heillä on se tällä hetkellä.

Kerroin sen sinulle toissapäivänä 3D Touch saapuu Androidille kiitos Synapticsin ja tekniikan nimeltä ClearForce, joka mahdollistaa Applen päätelaitteissa olevan TapticEnginen kaltaisen moduulin toteuttamisen Android-päätteissä.

Synaptics ei ole virallisesti vahvistanut kumppanuutta Samsungin kanssa toteutuksessa 3D Touch Samsung Galaxy S7:ssä, mutta tämä on täysin normaalia, koska virallisesti emme tiedä mitään ennen kuin Samsung esittelee uuden terminaalin.

Samsung Galaxy S7:ssä on 3D Touch ClearForcen kautta

https://www.youtube.com/watch?v=g9lcaL-UqIk

Yllä olevasta videoleikkeestä näet, kuinka Synapticsin ClearForce-järjestelmä toimii Android-päätelaitteessa, joka ei ole Samsung Galaxy S7, tekniikka tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja käyttöjärjestelmän ohjaamiseen voimakkailla ja kevyillä painalluksilla.

Jos iOS:ssä Touch 3D on rajoitettu toiminnallisuus johtuen sovellusten tuen puutteesta, ClearForce for Samsung Galaxy S7 tarjoaisi enemmän hyödyllisiä toimintoja ja on normaalia olla näin Android-käyttöjärjestelmän tarjoaman vapauden huomioon ottaen.

Vaikka ClearForcen käyttöönotto Androidissa on erittäin mielenkiintoista, olisi hyödyllisempää, jos Google standardoisi teknologian ja sallisi sen toteuttamisen laajassa mittakaavassa Android-älypuhelimissa, mutta mielestäni olemme vielä kaukana sellaisesta saatavuudesta.

Tästä huolimatta Samsung Galaxy S7:ssä on 3D Touch, tarkemmin sanottuna Androidille tarkoitettu versio nimeltä ClearForce, Samsungin versiot ottavat jälleen haltuunsa toiminnon, jonka Apple-yhtiö teki suosituksi vuotta ennen sitä.

3 KOMMENTTIA

  1. Din 2007, de când a prezentat lumii (ceea ce urma să devină) standardul pentru un smartphone, adică un ecran mare, fără butoane și cu multi-touch și până în prezent, Apple nu a făcut altceva decât să seteze standarde.
    Retina Display de pe iPhone 4 a dat startul la nebunia ppi, cu cât mai mulți pixeli per inch, cu atât mai bine. Design-ul de la iPhone 4 a dat standardul în quality building.
    Siri de iPhone 4S a făcut ca un asistent virtual să fie un must pe un smartphone de top.
    Design-ul iPhone 5, metal unibody, e copiat acum de toate petardele chinezești.
    De la iPhone 5S, dacă vrei să faci un smartphone, nu se mai poate domne fără procesor pe 64 de biți sau identificare cu amprentă. Nu mai zic de discretul Dual Tone Flash care acum e musai peste tot. Lumia 950 are bliț RGB acum, o evoluție naturală a Dual Tone Flash.
    Până și denumirile au început să fie împrumutate, orice phablet numindu-se acum “Plus”.
    Iar acum, 3D Touch va deveni standard pe până și pe viitorul Samsung Galaxy S6 Mini Plus. Nu râdeți, Samsung Galaxy S5 Mini a fost lansat după S5, iar după el, la ceva (mult) timp a apărut Galaxy S5 Mini Plus.
    Asta e problema cu Apple, că de ani de zile nu mai inovează. (Doar setează standarde după care industria smartphone-urilor se ghidează cu multă atenție)

  2. Te îmbeți cu apă rece, și crezi că universul gravitează în jurul lui Apple.

    1. Nu există niciun standard “cât mai mulți ppi” Apple a făcut primul pas, dar de a 326 ppi acolo a rămas și astăzi. Nu a stabilit niciun standard. Standardele sunt HD, Full HD, QHD și 4K. Apple nu face decât să urmeze trendul de trecere către rezoluții mai “standard”.
    2. A început Apple cu Siri, dar a fost depășită de Google Now și de Cortana. Degeaba iei startul dacă te depașesc alții.
    3. E fantastic cum afirmi că blițul RGB este evoluția naturală a dual flash :))) De ce nu l-a implementat Apple? Știi că pe fotografia în format RAW nu contează temperatura de culoare a luminii de bliț, dar uite un gimmick care pentru tine este un must have.
    4. Denumirea Plus a fost folosită de Samsung de la seria S2. Ca să fii bine informat, caută pe Google despre “Samsung Galaxy wikipedia”. Vezi acolo lista se telefoane “Plus” și realizează că și aici Apple este follower.

    Apple este follower la următoarele: dimensiunea ecranului de peste (perfectul) 3.5 inci, formatul phablet, pencil-ul la iPad, formatul mic de tabletă, design furat de la HTC, rezoluția către Full HD, designul flat al iOS, elemente de design din iOS, strategia de a aduce două tipuri de smartphone (mic + mare) în același timp (Samsung a avut prima dată strategia asta cu Sx + Sx Mini).
    Exemplele pot continua, dar știu că tu ești fan Apple, și nu îți pasă. Tu știi că Apple a inventat totul.