Personal HotSpot korvaa Internet-jaon, tässä ovat romanialaiset operaattorit, joiden kanssa se toimii

Puhuimme Personal HotSpotista täällä si täällä joten en jatka tätä keskustelua, vaan lue nämä 2 artikkelia saadaksesi tietoa tämän uuden vaihtoehdon toimivuudesta. iOS 4.3 tuo Personal HotSpotin iDevices-laitteille Internet-jakamiseen sisältyvän vaihtoehdon muodossa, eli Internet-jakovalikko korvataan Personal HotSpotilla. Internet-jakoa tarjoavat Orange ja Cosmote, Orangella vaihtoehdon aktivointi maksaa 4 euroa ja Cosmotessa se on 100 % ilmainen. Hyötyäksesi Personal HotSpotista sinun on joko aktivoitava vaihtoehto "modeemi” Orangesta, joka aktivoi Internet-jaon ja Personal HotSpotin, joko aseta Cosmote-kortti päätteeseen, aktivoi netti ja käytä sitä vapaasti.

Jos sinulla ei ole vaihtoehtoa"modeemi” Orangesta et näe Personal HotSpot -valikkoa asetuksissa etkä voi aktivoida sitä millään muulla tavalla, koska tällä hetkellä ei ole olemassa säätöjä, jotka sallivat sen aktivoinnin. Jos sen sijaan olet Cosmote-verkossa, sinun olisi pitänyt aktivoida Personal HotSpot -valikko ja sinun pitäisi pystyä käyttämään sitä ilman pienintäkään ongelmaa päätelaitteen kanssa.

Jos olet valitettavassa tilanteessa, jossa iPhone on Vodafone-verkossa, et voi käyttää Personal HotSpotia, koska Vodafone ei tarjoa Internet-jakoa iPhonelle. Ei tiedetä, tarjoavatko he koskaan tätä vaihtoehtoa, joten sinun on odotettava hieman kauemmin.

Tietenkin iOS 4.3:n jailbreak-ratkaisun ilmestymisen jälkeen tämän vaihtoehdon aktivoimiseksi on saatavilla erilaisia ​​säätöjä, mutta siihen asti sinulla ei ole pääsyä niihin ilman rahaa, ainakaan Orangessa.

18 KOMMENTTIA

  1. Saliu,

    La VDF merge internet tethering, CONDITIONAT de a nu se face update la carrier bundle vf ro 9.1.

    Daca se pastreaza carrier 9.0, merge internet tethering si la VDF, inclusiv cu iOS 4.3 beta 1.

  2. Vodafone nu a introdus tethering pentru că încă oferă abonamente de internet pe mobil nelimitate ca trafic. Pentru că dacă traficul este limitat și depășirea costă extra, operatorul se bucură să faci trafic intens de pe calculator!

    Rămâne de văzut cum va evolua la noi această piață.

  3. Cea mai buna veste a venit odata cu aparitia MyWi 4 cracked. Asa am tethering demult pe Orange fara nici un ban. Mai astept si o versiune noua la iBluetooth si lucrurile vor merge si mai bine.
    🙂

  4. pacat ca Galaxy S si altele o au deja implementata demult. am impresia ca aceasta concurentza ii forteaza pe cei de la Apple sa introduca si ei aceste utilitati.

    ? Oare o sa vedem: radio, bluetooth (compatibil cu toate telefoanele), flash (poate reinventeaza Steve flash-ul), ecran mai mare si alte standarde pe iPhone??? sau iPhone-ul o sa devina un telefon exclusivit si uneori lipsit de sens….?! 😀

  5. Bai, ce-i aiureala asta ca nu merge tethering la VDF ? Merge foarte bine pe Bluetooth, pe un iPhone 4 cumparat chiar de la Vodafone. E drept are Carrier 8.0. Nici nu stiam ca se poate schimba.

  6. Zaone,

    ziceam ca e aiureala, ca probabil multi nu au setarile corecte pt APN la Internet Tethering.

    Am studiat putin problema de ce la unii nu merge Internet Tethering si la mine merge. Se pare ca e de la Carrier Update. Nu are legatura cu versiunea de iOS !

    Versiunea de Carrier Update se afla in meniul: Settings->General->About->Carrier

    Eu am versiunea 8.0. Cineva mai sus spunea ca I.T. merge pana la versiunea 9.0, ceea ce inseamna ca de la versiunea 9.1 Vodafone a dezactivat acest meniu in setarile telefonului.

    Zaone, poate ar trebui un articol separat in care sa avertizezi utilizatorii sa nu faca Carrier update .

    Procesul prin care se face update este descris aici: http://support.apple.com/kb/HT1970

    In articolul de sus, poti vedea ca aceste update carrier sunt tinute in:

    C:\Documents and Settings\[Username]\Application Data\Apple Computer\iTunes\iPhone Carrier Support

    La VDF cred ca se trimite si un SMS. Eu am primit la scurt timp dupa activare un SMS de la Vdf, cu un link ciudat. Nu am dat click pt ca nu stiam ce era, insa e posibil sa fi fost un update.

  7. La Orange, daca ai internet prin optiunea Smartphone Plus, internet Tethering-ul este gratuit si beneficiezi de internet nelimitat ca acces si trafic, dupa 1GB scade viteza + are incluse sms-uri nationale si mms-uri 🙂

  8. Hei,

    Cea mai utila intrebuintare a acestei optiuni este folosirea ca si un HotSpot WiFi, insa daca in iOS 4.3 nu va fi implementata si posibilitatea mentinerii active a Wireless-ului, nu isi va avea rostul… by default, WiFi se dezactiveaza cand telefonul intra in StandBy.
    Daca nu va implementa aceasta posibilitate, atunci tot la JailBreak se ajunge… pentru a instala Tweak-ul care mentine WiFi ON in StandBy!

  9. Deci ca sa lamurim pe toata lumea: bluetooth compatibil cu toate telefoanele nu va avea iphone-ul niciodata si asta pentru k are un sistem securizat de criptare ce permite adaugarea de poze, muzica, etc doar prin intermediul itunes, deci niciodata nu vei putea primi vre-un fisier prin bluetooth pe iphone, pt k aceasta functie a fost implementata doar pentru folosirea de casti wireless, remote control, etc. Cred k nu pot fi facute comparatii intre Iphone si Galaxy S, dar asta nu e treaba mea sa comentez. Revenind la subiect, am instalat ieri IOS 4.3 beta 3 si am fost la orange sa intreb cand va fi disponibil personal HotSpot si dupa ce m-au privit putin fara sa stie despre ce este vb, au dat niste telefoane si m-au anuntat k optiunea va fi valabila din luna martie, odata cu lansarea oficiala a IOS 4.3.

  10. salut,revin si eu cu aceasta problema,am citit si aici pe idevice dar si prin alte parti,plus ca am sunat si la vodafone care mi-au confirmat ca internet tethering nu este activ.ce-i de facut?cum nu am jailbreak la telefon si nici nu intentionez sa ii fac datorita versiunii 4.3.5 pe care o am in telefon,am zis ca nu ma las asa usor si sa incerc sa fac eu setarile si supriza am reusit,am personal hotspot,chiar am facut si verificarea,am folosit telefonul meu ca hotspot pentru ipad si vreau sa zic ca am fost foarte multumit,functioneaza ca si cum as avea 3G pe tableta.deci incercati si sper va mearga si voua.setarile pe care le-am facut au fost:
    settings/general/network/cellular data on/internet tethering apn live.pre.vodafone.com(am cartela prepay)username live,password vodafone,activez cellular data si enable 3G,imi apare Personal Hotspot,intrati aici,activati Bluetooth dupa care celalalt device pe care il veti folosi,fie alt telefon,tableta sau pc,dati cautare retele wifi,bagati parola care v-a furnizat-o personal hotspot si sunteti conectati.sper sa va foloseasca.
    mentionez ca folosesc un telefon codat,am cartela gevey sim si carrier 10.0.