Video: HP TouchPad käytännönläheinen

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UGPaaI0f098[/youtube]

Meillä on ensimmäinen video kaukaisesta Vietnamista, jossa se on sinun läsnäolosi HP/Palmin HP TouchPad -tabletti, joka julkaistaan ​​lähitulevaisuudessa tai tämän vuoden kesällä ja kilpailee tietysti iPad 2:n kanssa. Ensivaikutelmana sanoisin, että HP TouchPad on eräänlainen ylisuuri iPhone 3GS ja löydät sen suunnittelusta monia iPhonen ja iPadin elementtejä. Spesifikaatioiden näkökulmasta HP TouchPad on kaukana iPad-tabletista, ja WebOS:lle saatavilla olevien sovellusten kannalta en usko, että siitä tarvitsee enää keskustella.

Suunnitteluna HP TouchPad näyttää hyvältä, mutta tärkeämpää on, kuinka se toimii todellisessa maailmassa ja houkutteleeko se asiakkaita iPadin, Motorola Xoomin tai Samsung Galaxy Tab 10.1:n kautta.

10 KOMMENTTIA

  1. Foarte relevant video-ul! Stim si noi sa folosim google si youtube, daca tot pui video-uri din astea pune si tu o subtitrare ceva

  2. pai sunt confuz ca nu stiu ce cauta Dell in treaba asta, nu au nicio legatura cu Hp, credeam ca stii asta

  3. si cum ar trebui sa arate o tableta ca sa nu mai zici ca a copiat designul de la apple? atunci pot spune ca apple a copiat designul ipad-ului dupa tabletele compaq, … sau al ipad-ului 2 dupa clonele facute pe vapor care au aparut dupa ipad

  4. @Gabi: Poate ar fi reușit să facă o tabletă originală fără să copieze Home button? Sau cu butonul de pornire în alt loc decât la iPad? Sau cu alte butoane suplimentare, vorba ta, ca la tabletele Compaq? Sau cu vreo inovație în domeniul hardware? Dar nu, nu vei vedea vreo inovație de la HP, ăia nu au mai adus nimic nou de ani de zile – de când au preluat Compaq, cu inovațiile lor cu tot.