L'iPhone 5 est toujours disponible en précommande chez les opérateurs de téléphonie mobile en Roumanie

  Plus d'un jour après l'ouverture de la session de précommande pour iPhone 5, Orange si Vodafone ils ont encore des bornes à disposition pour ceux qui ne se sont pas décidés hier. Il est vrai que chez Orange seules les versions blanc/noir 5 16 GB iPhone sont toujours disponibles, tandis que Vodafone vend également la version 32 Go, mais leur disponibilité m'étonne. Nous avons constaté que pour ce lancement, les opérateurs avaient moins d'unités en stock que dans le cas du lancement de l'iPhone 4S, et désormais n'importe quel abonné peut toujours faire une précommande.

  Malheureusement nous ne savons pas et nous ne saurons jamais combien de terminaux ont été vendus ce week-end, nous ne savons pas si les précommandes effectuées maintenant seront livrées le 2 novembre ou plus tard, nous ne savons pas s'il y a une forte demande ou non pour les terminaux, mais sinon - vous avez décidé d'acheter, vous avez encore le temps de réfléchir. Dans le cet article présente les tarifs des abonnements iPhone 5en dans cet article vous avez présenté les standards, il ne vous reste plus qu'à décider.

33 COMMENTAIRES

  1. @Zaone: nu ma mira, ieri dimineata mi-am facut o precomanda de la Orange, pe alb nu aveau disponibila decat versiunea de 16 GB, pe negru mai erau si de 32. La Orange Shop mi-au spus ca livrararile nu se asteapta sa inceapa in mai putin de trei saptamani…

  2. Conform celor cateva de SMS-uri si email-uri pe care le-am primit dupa “pre”-comanda, livrarea se va face in MAXIM 5 zile lucratoare.
    Asta inseamna 1-2 Noiembrie.
    Banii i-au luat, comanda s-a confirmat, aboanmentul s-a prelungit, am primit o gramada de notificari legate de asta + data de 2 Noiembrie.
    Nu au motiv pentru care sa nu faca livrarea in 2 Noiembrie, decat daca mint cu nerusinare pe fata. (Orange)

  3. Din pacate momentan nu poate fi achizitionat de la nici un operator la liber, doar abonamente noi sau prelungire abonament. Unde ai gasit preturile de la Orange la liber Zaone? Pe site nu sunt prezentate avand in vedere ca pana pe 2 primesc precomenzi doar pt abonamente

  4. @Zaone ai scris ca “…iar acum oricine poate face in continuare o precomanda.”

    Vezi ca ori esti gresit informat ori ai uitat sa specifici ca doar abonatii Orange pot face precomanda pana 1.

    “iPhone 5 este disponibil la precomanda doar abonatilor Orange si poate fi achizitionat impreuna cu un abonament nou sau la prelungirea celui existent.”

  5. am o intrebare pt. cei care si-au comandat, lucru care l-am facut si eu, dar daca intru pe contul meu la comenzi, imi apare ca e in procesare, e normal? a mai patit cineva?n-am primit nici-un mail!

  6. In magazinele Vodafone daca faci precomanda si achiti integral iti garanteaza cumva ca pe 2 noiembrie o sa ai produsul. Acuma nu stiu cum e cu legile…dar daca eu achit integral cu 3-4 zile inainte..si mie imi aduce un produs lovit(zgariat) sau cu orice altfel de problema estetica sau harware…daca il pot schimba pe loc !

  7. @goe
    si mie imi apare in procesare daca verific statusul comenzii la ei pe site…
    Am platit online prin card si am primit confirmarea de plata de la paypal prin email. De la orange am primit confirmarea ca au inregisrat comanda mea, dar ca va trebui achitata cu cardul. Astept un email de la ei cu confirmarea platii…

  8. @Goe Mai bine alegeai plata ramburs, cum am facut eu si plateai telefonul cand ti-l aducea curierul acasa. Eu l-am comadat la liber de la Vodafone ca aveam deja abonament cu 4s-ul pe care l-am cumparat anul trecut.

  9. @dan , si zici ca ai platit prin paypal ? :))
    @goe, iti apare in procesare doar inainte de a face plata, dupa ce faci plata apare aprobat. Nu se poate plati insa ramburs. Doar cu card, online, altfel comanda in procesare se anuleaza de la sine.

  10. @dantes Vrei sa spui ca optiunea de a plati ramburs la momentul efectuarii comenzii e la misto? Atunci nr.-ul comenzii pe care mi l-au dat dupa ce mi-a fost confirmata comanda e si ala tot la “misto”. Sau mail-ul celor de la Vodafone dupa ce am cerut detalii despre comanda si prin care m-au asigurat ca telefonul urmeaza sa fie livrat prin curier care urmeaza sa ma contacteze dupa ce telefoanele vin pe stoc e si ala tot degeaba?

  11. @Emil da.. si am primit confirmare de la paypal ca plata s-a facut, dar de la Orange nu!! Pe site apare in curs de procesare… Orange mi-a confirmat prin emai modificarea abonamentului si inregistrarea comenzii si ca trebuie sa o platesc cu cardul.. Astept sa vad pana luni daca imi trimit si confirmarea platii. Daca nu, am sa ii contactez, deoarece plata am facut-o!

  12. @george: vineri sau sambata il ai pe stoc..eu zic sa nu te risti joi seara ca probabil faci drum degeaba…dar iti recomand in weekend ca sa mergi la sigur

  13. Preturile pe care Orange le publica pe site NU SUNT CELE ADEVARATE!!! Imi asum ce spun deoarece tocami am inchis cu o operatoare cu care trebuia sa-mi renegociez contractul. La inceput a fost foarte draguta, mi-a oferit un discount de 100 de euro la telefon pentru un abonamentul Pantera 31, discount ce provine din puncte, loialitate etc. Dupa un caclul simplu trebuia sa achizitionez telefonul cu 269 euro, la scurt timp imi spune ca pretul final este de 369 de euro, la care eu o intreb “pai si discountul meu?… A sustinut ca preturile de pe site sunt gresite si ca pretul real al telefonului este de 469 de euro la abonamentul de 31 de euro, nicidecum 369. Mi-a mai spus ca sunt primul care a sesizat aceata greseala si ca e normal sa mai si gresim. Personal mi se pare o mare nesimtire din parte lor!

  14. @Tudor, Nu știu ce să zic…dar eu l-am cumpărat direct de pe site…cu plata pe loc…350E după reducerea de la Thank You… Cred că operatoarea nu-și băuse ceaiul de la ora 5 😉

  15. @Valentin Nu pot decat sa te cred deoarece cunosc cateva persoane care au procedat la fel ca tine, insa astazi lucrurile s-au cam schimbat. Eu nu am vrut sa-l comand online deoarece nu mi-as fi pastrat anumite avantaje ale abonamentului actual. Mie dupa ce mi s-a spus ca pretul e gresit, mi-au comunicat si faptul ca vor bloca precomenzile pana vor rectifica. Tocmai ce am verificat si nicio schimbare. Niste nemernici!