Flux vidéo en direct Samsung UNPACKED 2013

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OaBP1zLZBzY[/youtube]

  En quelques minutes seulement, ceux de Samsung va commencer la conférence Samsung DÉBALLÉ 2013 dans lequel ils présenteront Samsung Galaxy vitesse, SmartWatchavec lequel il espère conquérir une nouvelle catégorie d'utilisateurs, Samsung Galaxy Note III, qui pourrait avoir un lecteur d'empreintes digitales, et qui sait quels autres produits. Pour ma part, je suis extrêmement intéressé par Galaxy vitesse-, qui aurait un prix de 440 $ lors de son lancement sur le marché, je suivrai donc avec intérêt ceux de Samsung.

17 COMMENTAIRES

  1. deci ce rost mai are prezentarea daca in 10 minute prezinti tot? are cititor de amprente sau nu?…ieri am convins o verisoara sa cumpere un iphone are galaxy s3 si acum vrea sa il vanda:))) nu ii place ca in unele jocuri mergea sacadat:))

  2. Vad o maimuta cheala, cu niste ochelari ridicoli si un costum gay, care este gazda evenimentului si are niste invitati care, pana acum, nu prezinta nimic din ce ar folosi cu adevarat.

  3. Mare eveniment, nu?! Care e diferenta intre modele vechi si noi de Tab sau Note? Vorba celor de la Engadget, what’s changed? Si totul in 10 min? Ceasul are ceva elemente noi si ceva care a mai fost prezentat si de altii, insa cei cu S4 trebuie sa mai astepte pentru un sync… lucru care-mi spune ca ori a fost facut pe fuga, ori inca o data se neglijeaza produsele deja lansate, de la update-uri si pana la soft banal de sync. Putin! Prea putin, prea plastic, prea fara acel wow!

  4. @Doc samsung nu a avut “acel wow” si nici nu o sa il aiba
    apple care o strategie bine pusa la punct si cred ca pana in ultima clipa apple e dispus sa schimbe sau sa vina cu ceva nou

  5. Sunt deschis oricarei companii de pe lumea asta sa vina cu inovatii !
    Dar ceea ce am vazut in filmul de mai sus …. este la categoria amatorism, au inchiriat doua locatii Berlin si Time Square cu legatura prin satelit , apoi a adunat niste asiatici de pe acolo ( cu ceva bombonele) , apoi au pus o orchestra sa ne cante SI ?! A vorbit un “fagot” incercand sa fie amuzant .. si Mare surpirza cu pelticul mic care vorbeste pe un sablon 1:1 apple , nu spune nimic , prezinta produsul bomba ceasul cu cuc ( ca suntem tampiti sa mergem pe strada si sa vorbim la mana ) si un viitor produs note 2014
    Mai baieti in afara de copiat nu stiti sa faceti nimic de mii de ani
    Abia astept clipa cand apple se va desprinde de aceasta companie nerecunoscatoare
    Patetic !

  6. @Snefu Vaprol Interesanta similitidine cu maimuta cheala si cu costumul gay,dar stai ca lanseama apple poimaine al sau IOS 7 ROZ non gay si va fi prezentat de al sau CEO Tim Maciuca non gay;)

  7. Toti fanii Apple au ura ( ciuda ) pe cei de la Samsung?:)) Nu sunt fan Samsung dar nici fac Apple…Am trecut usor de la un telefon la altul…mai importat e sa te atraga in sinea lui nu brandul…Pana la urma poate fi si un Allview daca arata bine si se misca bine ce rost are sa ti un telefon cu maru pe el…Iar cand vine vorba de “prea plastic” de la Samsung, uite ca Apple o sa scoata pe piata Iphone 5C care o sa fie mai bun decat Iphone 5 si e facut din plastic…Wow ce revolutionari sunt cei de la Apple…Sincer si mie imi plac telefoanele premium gen Iphone 5/ Htc One dar cand ma gandesc ca am un telefon de aluminiu care trebuie tinut neaparat intr’o husa de silicon sau plastic ca sa poata ramane intact nu sunt prea incantat de acest termen de premium…Ai un telefon premium sa il ti in husa de plastic…Cat de original

  8. Mai Net, citeste aici si sesizeaza cele 2 diferente: Iphone 5C si Iphone 5s 😀 AI aflat ca sunt doua, diferente? Nu inca?! Mai insista! Premium poate sa fie si sticla, de exemplu, nu numai aluminiu, sau numai plastic! 😉

  9. Am aflat Doc, stai linistit, ca sunt 2 terminale 5S si 5C..Eu am vrut doar sa evidentiez faptul ca un Iphone de plastic ( 5C ) va fi superior Iphone-ului vostru premium actual :)…Si da ai dreptate pot fi mai multe materiale premium nu doar aluminiul.Sicer am apreciat mai mult sticla de pe Iphone 4 decat aluminiul de pe Iphone 5.