Le Samsung Galaxy S6 ressemblera à l'iPhone 6 selon de prétendues images du boîtier

Coque iPhone 6 Samsung Galaxy S6

  Le Samsung Galaxy S6 sera présenté le 1er mars par la société Samsung intr-o conferinta ce va avea loc in Barcelona cu o zi inaintea inceperii Mobile World Congress 2015. Inainte de acest eveniment avem ocazia de a vedea o serie de presupuse imagini in care carcasa Samsung Galaxy S6 este prezentata, ea aratand precum ce a iPhone 6. Dupa cum veti vedea deja din cele doua imagini ale acestui articol, carcasa conceputa de catre compania Samsung pare a fi cea a unui iPhone 6, dar usor modificata pentru a o diferentia din anumite puncte de vedere.

Samsung Galaxy S6 ar putea arata precum iPhone 6

  De la taieturile pentru antene si pana la grilajul difuzorului sau portul SIM, ori cel pentru carduri SD, carcasa este facuta pentru a semana extrem de mult cu cea a iPhone 6. Pentru ca vorbim despre imagini care nu vin direct de la Samsung si nu sunt confirmate, nu putem spune cu siguranta ca Samsung Galaxy S6 va arata precum iPhone 6. Totusi, daca imaginile sunt adevarate, atunci solutia Samsung de a iesi din criza financiara in care se afla pare sa fie o noua copiere a unui produs Apple de succes si acest lucru i-ar aduce noi procese din partea celor din Cupertino.

Coque iPhone 6 Samsung Galaxy S6 1

  Mai mult decat atat, daca imaginile sunt adevarate si Samsung Galaxy S6 va arata asa, atunci va fi cat se poate de clar ca Samsung nu este absolut nimic mai mult decat o companie incapabila sa faca orice altceva decat sa copieze produsele altora. Din punctul meu de vedere, imaginile n-au legatura cu Samsung Galaxy S6 si cred cu tarie ca Samsung a facut un produs cu un design diferit.