Le Samsung Galaxy S7 sera plus rapide que l'iPhone 6S

Le Samsung Galaxy S7 sera plus rapide que l'iPhone 6SSamsung Galaxy S7 ce sera plus rapide que iPhone 6S, et c'est parce que le nouveau smartphone haut de gamme de la société coréenne disposera d'un processeur spécialement amélioré pour offrir à ses clients les meilleures performances possibles.

Plus spécifiquement, Samsung Galaxy S7 il aura une puce Qualcomm Snapdragon 820, mais il sera spécialement modifié pour Samsung avec l'idée de travailler avec moins de chaleur dégagée et moins d'énergie consommée, mais à une fréquence de travail plus élevée que la normale.

Selon une source asiatique, ce visage Qualcomm Snapdragon 820 spécialement conçu pour le Samsung Galaxy S7 obtiendrait de meilleurs résultats que l'iPhone 6S dans les tests de performances, mais proches de ceux que propose l'iPad Pro avec sa puce A9X.

Plus spécifiquement, Samsung Galaxy S7 obtiendrait des scores de 2456 points dans les tests monocœur pour le processeur, l'iPhone 6S ayant entre 2400-2500 points dans le même texte, l'iPad Pro avec son A9X obtenant plus de 3000 points dans ces tests, donc ici ce sera 20 % plus rapide .

Dans les tests multicœurs, le Samsung Galaxy S7 obtient des scores de plus de 5400 points, donc plus de 20% supérieurs à ceux de l'iPhone 6S, mais très proches de ceux de l'iPad Pro, le smartphone haut de gamme d'Apple ne dominera donc plus les performances dès le début. de l'année prochaine.

La vérité est que chaque année, Samsung lance des smartphones qui, lors des tests de performances, se révèlent beaucoup plus rapides que les iPhones ou la plupart des concurrents Android, mais dans la vraie vie, ils ne parviennent pas à le prouver.

Si Samsung agit comme l'année dernière, alors le Samsung Galaxy S7 sera présenté avant le Mobile World Congress 2016, qui aura lieu à partir du 22 février à Barcelone, mais il y a aussi des rumeurs selon lesquelles le lancement pourrait avoir lieu plus tôt pour augmenter les ventes Samsung.

66 COMMENTAIRES

  1. De ce la 6s, un telefon lansat de ceva timp nu stii exact ce scor face iar la samsung, un telefon ce nu exista, s7 stii exact scorul …..

  2. @yhooly:
    1. In text este folosit conditionalul optativ
    2. Masuratorile nu sunt pe un telefon inexistent, ci pe un procesor identificat

  3. Din moment ce au impresionat cu Exynos 7420 iar 8890 a demonstrat in teste ca e peste A9 cu 80% in multicore care este motivul sa mearga pe Snspdragon 820 ??
    Am inteles ca Snapdragon 820 vine la pachet cu senzor de amprenta ultrasonic .

  4. Mai stati cuminti… Eu am de 2 zile un samsung s6 duos ( am si iPhone 6s , dar am zis sa scap de inca un telefon… ) , nu e cu nimic mai bun ecranul oled ( doar putin la negru , dar stralucirea la maxim este inferioara la oled , rezolutia mai mare nu se vede in deloc , e tot ca Retina , in schimb e mai colorat , ireal dupa parerea mea …. ) , cititorul de amprente e praf … rar imi ia amprenta din prima , la anumite aplicatii sacadeaza ( m-a mirat ca are acelasi scor Geekbench ) . Sincer , fanii Android se bat cu pumnul in piept degeaba . Eu voi ramane inca un timp cu Samsung-ul ( pt utilitate , 2 cartele ) . Dar m-am lamurit ! Sa auzim numai de bine ! Adioff

  5. Din moment ce spui “putin la negru ” m-am convins de corectitudinea ta .
    Sper sa ramai inca 4-5 ani cu jegul asta de Retina din iPhone 6 , asa ca nu vezi diferenta .

  6. Ramai tu cu retina ca eu mi-am luat s6 … Dar daca tu le-ai pus unul langa altul ( asa cum fac eu ) si zici ca sunt diferente mari , atunci esti profesor ! Samsung-ul prosteste lumea , pixelii nu se vad doar cu lupa si la retina , culorile sunt mai naturale pa retina , Samsung-ul e pentru incepatori cu imaginea lui colorata , camera foto are u balans de alb execrabil la Samsung …. Dar tu sti mai bine ! Cu ocazia asta ( trecera la Andorid ) scap si de comentariile voastre ” academice ” , e singurul lucru bun ( ar mai fi unul ca are s SIM-uri., stiu ca am scris singurul .. ) …

  7. Ai testa-o tu ? Eu am testat-o si am vazut asta : balansul de alb e foarte prost , fac poza una dupa alta la acelasi obiect si albul se tot schimba … iPhone-ul are un balans de alb mult mai bun , focalizarea e mai rapida la iPhone .. Mai vrei ? Eu nu zic ca e rau Samsung-ul ci doar ca are destule lacune … Nu ma asteptam la ele la cat e de laudat .

  8. Da Costi , este util , am scapat de a purta doua telefoane … Astept iPhone dual sim … Mult si bine . Samsung-ul isi face treaba bine , dar nu e la nivelul iPhone-ului 6s . Pai daca tot port o paleta , macar scap de una …

  9. V.P lasa teoriile , cand o sa ai unul mai vorbim , toti sunteti tari de pe youtube … iPhone-ul e de vanzare pe olx …

  10. daca ai citit mesajele mele ai vazut cum am testat eu , real , ( este prea colorat ecranul , poate e din setarile cipului video , cine stie , dar e prea colorat ) nu gsmarena , youtube … iphone-ul e de vanzare …olx

  11. Pai si cum ramane treaba ca S6 are cel mai luminos ecran de pe piata? Iar amprenta functioneaza impecabil. Folosesc unul din aprilie

  12. Manto , cu regret iti spun, eu le am pe amandoua ,albul este mult mai puternic la iPhone ( setata lumina la maxim la amandoua si scos senzorul ) . partea cu amprenta chiar ma enerveaza … la iPhone era exceptionala , doar atingi si s-a deschis , cu orice deget memorat , la Samsung cam din 3 reusesc de 2 ori si ma enerveaza .. Asta e relitatea pe care o experimentez cu ele . Sorry

  13. La Iphone 5S reuseai 3/3 ? la Iphone 6 reuseai 3/3 ? la alea nu am vazut sa te plangi sa zici ca sunt praf!
    Da..pe Iphone 6S senzorul de amprenta merge super bine..este impecabil, dar pe 5S si pe 6 nu merge impecabil fiind acelasi senzor, dar acolo nu te plangeai ca e praf..culmea..o fi din cauza ca era Iphone?!?!

    Nu observi nicio diferenta intre ecrane? unde te uiti? in meniul telefonului? intrii la setari si ce spui…hmm unde scrie Bluetooth la S6 arata cam la fel ca la Iphone..nu e mai bun ecranul..sunt la fel… intra prietene pe Youtube..cauta o filmare 4K si da-i pe luminozitate maxima la ambele telefoane ..ia vezi..sunt diferente intre cele 2 ecrane…unul din Epoca de piatra si unul din secolul 21.

    Camera de pe S6 este praf? pai da-i si tu pe automat daca nu esti in stare sa faci optiunile pe modul Pro..lasa camera sa se calibreze automat…a dracu treaba..toate forumurile in toate testele blind a scos S6 cu cea mai buna camera..nimeni nu i-a stat in cale..in niciun test..culmea..a dracu camera la tine e mai slaba decat la Iphone..

    Ti se pare o problema ca nu vezi pixelii? pai prietene..daca ai vedea pixelii…ar fi un telefon de c***t..vrei sa vezi pixeli? du-te si cumparati un Samsung din 2005 si acolo o sa vezi pixelii.

    Sunt aplicatii care sacadeaza? pai da si tu un review de 1* la aplicatie..ca ala care a dezvoltat-o sa mai umble la ea..ce vina are telefonul ca aplicatia e cum e?

    Este ecranul prea colorat pt gusturile tale? vezi ca daca intrii la setari la display ai acolo niste optiuni in care selectezi cum vrei sa redea imaginile telefonul..stiu pe Iphone nu ai optiunea asta..se vad culorile spalacite si nu ai ce sa schimbi..dar vezi ca asta e un telefon ceva mai evoluat…incearca sa-l descoperi, ai libertatea sa faci orice pe el si sa schimbi orice setare..nu esti pe iOS…

  14. tu le-ai testat unul langa altul ? M-am saturat de lenesul ala 4K de pe youtube cat m-am uita la ele , crede-ma nu e nici o diferenta ( in afara ca samsung-ul e mai colorat si putin negrul e mai negru ), tu zici ca vezi 4K pe telefon HAHAHAHA , mai gandeste-te la cat de mici sunt pixelii aia … iar senzorul la Samsung e a doua generatie , ar fi trebuit sa le iasa din a doua incercare … ca prea copiaza tot ce scoate Apple ..

  15. Camera am testat-o cand ii faceam poze la iPhone la lumina ambientala slaba de la spoturi … Si la fiecare poza alt alb … Eu cu iPhone-ul am facut multe poze in acelasi loc si iesea albul muuult mai bun . Eu nu ma pricep deloc la telefoane , sunt praf … Nici la camere sau altceva … Bine ca va pricepeti voi … Eu vad doar ce utilizez … Nu de pe youtube ! A fost ultimul comentariu aici pe 2015 ! Bafta .

  16. Nu zic prietene ca vad 4K..am zis sa dai play la un video de pe youtube la o calitate 4K sau acel Iphone nu poate sa redea la o rezolutia asa mare ca se blocheaza?
    Tu compari ecranele uitandu-te in meniul telefonului si te astepti sa vezi pe Maica Tereza.

    Si da…spre surprinderea ta le-am testat pe ambele..iar diferenta intre Epoca de piatra si Secolul 21 este uriasa.

    Auzi si tu cica..nu e nicio diferenta..e doar putin mai colorat si putin negrul e mai negru :))
    Pe ecranele lcd..negrul este gri :)) pe oled negrul este negru =))

    De unde ai cumparat telefonul? de la niste baieti care il dadea cu 500 de lei si ii ziceau S6 Duos MTK?

    Vindeti S6-le..ramai la Iphone…chiar nu meriti ceva mai bun :)) ramai la Iphone :))

    Peste 1 an sau 2..o sa revii aici pe iDevice, Iphone 8 va avea ecran Oled si o sa spui ca e cel mai tare din univers :))

    Nu ma intereseaza la a cata generatie este senzorul de pe S6..poate sa fie si la a10-a generatie..despre senzorul de pe 5S sau 6 nu ai zis ca e praf…asta e diferenta :))

  17. Deci Apple are circumstante atenuante ca au fost primii care au folosit senzorul de amprenta . Dar tu la ce ecrane LCD te-ai uitat de nu au negru ? Din epoca de piatra ? Eu am avut Samsung 55F9000 si avea negru exact la LG Oled , acum mi-am cumparat Samsung 55JS9000 si culmea are si asta negru adevarat ! Singura diferenta la oled e ca are negru si daca il privesti din lateral ( dar eu ma uit din fata … ) , ial LCD-ul atunci reflecta putin lunima din spate si se face gri … Dar din fata e exact ca oled-ul .. Ai vazut samsung 65JS9500 ? Eu zic ca mai ai de citit pe forumuri …. Tu de ce crezi ca Samsung inca nu face tv-uri Oled ( ei au inventat tehnologia acum vreo 15 ani la telefoane mobile cu clapeta …) , Pentru ca OLED-ul ca si Plasma se uzeaza repede in timp … Si culmea ca Samsung-ul s6 este original cu factura si garantie … Diferenta intre ecranela iPhone so Samsung e minima , nu mai prostii lumea …Tocmai ti-am spus in nesajul anterior ca m-am uitat la filmul ala 4K cu lenesul de pe youtube si diferentele sunt doar exact cum am spus , negrul e putin mai negru si e mai colorat ( cu setarile defaul de Samsung , daca ii setezi ecranul pe ” de baza ” e mai spalacit ca iPhone-ul … ) . Asa ca nu va luati dupa George , faceti voi fiecare testul cand aveti ocazia si veti vedea ca am avut dreptate , iPhone-ul are mai multa stralucire , Samsung-ul are mai mult negru ( si culori pe setarea de fabrica ) , atata tot ! Nimic mai mult !

  18. Da ma bine :)) ecranul la S6 este mai prost ca la Iphone :)) toate publicatiile din lume mint in legatura cu ecranul de pe Samsung, noroc cu tine Adioff ca i-ai demascat.

    Fii atent Adioff aici solutie, cauta si tu pe net un sticker cu logo Apple, si lipeste-l pe spatele la acel Samsung…ia vezi..e mai bun ecranul acum ?:)))

  19. Nu am zis ca e mai prost la Samsung sau mai bun la iPhone , am zis doar cum e … Eu sunt , am fost multumit cu ambele ecrane , asta era ideea , amandoua au ecrane foarte bune ! Dar Samsung-ul e mare consumator de resurse , se descarca bateria foarte repede , pentru ce atata RAM si pixeli ? Doar pentru a consuma foarte multa energie ( mult mai multa decat iPhone-ul ) , asta am vrut sa scot in evidenta pana la urma ( desigur ca am fost cam stangaci …) . Mie mi se pare ca Samsung prosteste lumea prin adaugare de hardware iar Apple prin neadaugare de hardware , dar daca Apple ar fi avut hardware ca Samsung-ul ar fi fost jale in Lume ! Androizilor le-ar trebui cel putin 2 ani sa ajunga cu performantele unde ar fi Apple cu IOS pe hardware de s6 … Deci , cu baterie mica , procesor dual core , 2 giga RAM , ecran LCD e ca un Samsung si chiar mai bun la autonomie … Trageti voi concluziile . Care firma e mai buna ? Pana o sa scoata Samsung un OS ( Tizen-ul lor ) va disparea de pe piata smartphone-urilor , o sa inchida coreenii fabrica … Acum stim ca vor produce procesoare mai tari ca i7 si vor pune 8 g RAM ca sa ruleze Andorid-ul bine . Vezu de asta eu sunt fan Apple , ii respect pentru asta , ca sunt altfel decat restul lumii . Momentan am Samsung s6 si nu e mai bun ca iPhone-ul ( atuul e dual sim la s6 ) … Alti bani aruncati … Sper sa-l pot tine macar pana la anul …

  20. Pe hartie display-ul la Galaxy S6 rupe iPhone-ul. Acum depinde foarte mult si domeniul in care iti folosesti telefonul. Facebook oricum nu suporta QHD ( S6 nu are display 4k ci doar quadHD ) la fel ca 9GAG, majoritatea video-urilor de pe YouTube, Instagram si alte aplicatii de genul. Desigur.. daca urmaresti unii YouTube-eri care uploadeaza in QHD si vrei sa vezi video-urile inregistrate cu camera telefonului ( care suporta filmari 4K ) loa rezolutia lor optima e alta treaba. Nici iPhone 6/6s nu au display-uri chiar atat de rele. Pe hartie chiar par din ” epoca de piatra ” dar cand le ai in fata nu mai arata rau deloc. Pana la urma esenta e sa nu poti distinge pixelii de la distanta de la care folosesti dispozitivul in mod normal.

    Cat despre camera nu pot sa fiu deacord cu Adioff. Camera e una excelenta. Calitate video excelenta. Audio pe filmare excelet. poze bune. In conditii de ” Low Light ” e normal sa nu iasa pozele la potentialul lor maxim. Probabil ai o unitate cu defecte de fabricatie. Din 1 000 000 000 de unitati se poate ca 100 sa aiba ceva mici defecte. Si posibil sa fi nimerit exact tu cu unul. Alta posibilitate ar fi ca samsung sa nu fi acordat atat de multa atentie modelului dual-sim iar acest “bug” a patruns in sistem.

    Eu in prezent detin un iPhone 6 si sunt multumit de el. in trecut am detinut un LG G3 care teoretic are aceeasi rezolutie pe display ca Galaxy S6. Insa cand am trecut la iPhone nu am simtit nevoia de mai multi pixeli.

    Cat despre faptul ca ne mintim ca Apple e mai bun.. nu as fi atat de sigur in locul tau. pana la urma Apple e renumit pentru fiabilitatea produselor sale la fel cum Samsung e renumit pentru speciticatiile de top care din pacate nu se reflecta de fiecare data si in utilizarea de zi cu zi a dispozitivelor.

  21. Asculta-ma Adioff, vinde acest S6…vorbesc serios..lasa pe altu sa se bucure de toata tehnologia pe care poate sa o ofere acel telefon si ramai la Iphone.
    Este pacat ca din cauza celor ca tine trebuie sa sufere mult mai multi, iar tehnologia sa bată pasul pe loc, dar ce sa faci..asta e.
    Bafta Adioff! Asculta-mi sfatul scoate Iphone ul de pe olx si pune S6-le

  22. Cel mai relevant comment cel de deasupra! bravo! de acord! in sfarsit vorbeste cineva cu cap si mai calmeaza urletele astea de copii plictisiti. O seara frumoasa

  23. Adioff nu stiu ce Samsung ai tu dar eu am pus unul langa altul i6 i6s si s6. Display-ul celor de la Samsung este superior din toate punctele de vedere ceea ce include si luminozitatea. Culmea este ca nevasta are iphone 6s eu iphone 6 si display-ul telefonului meu are o luminozitatea mai buna pe cand al ei e mai galbuie (fara folie de protectie ambele).

  24. Sant cam tot pe acolo , amandoua , doar ca la samsung tine bateria cam 60% din cat tine la 6s ( asta e chiar deranjant ) , pacat ca nu ma tine nici pana seara , dar Samsun-ul e dual sim si are baterie mai mare ( ar fi trebuit sa compenseze asta ) , unde mai punem ca la iPhone au scazut capacitatea bateriei ( singura firma care si-a permis asta la un upgarde de model ! Si asta demonstreaza clasa Apple ) si totusi tine mai mult ca la iPhone 6 …. la ecrane diferentele sunt minime , sincer .

  25. Băieți nu va certați pentru ecrane , este trist dacă ajungeți sa va uitați la filme pe telefon (ca este oled sau xxlextramegapixeli) folosiți tv+sistem, dacă stai sa te gândești folosești mai mult telefonul sa vorbești , mesaje, mail , niște jocuri si YouTube ,Aaa si Facebook :))

  26. Cum voi traiti in lumea review-urilor … Eu am descris ce experimentez eu in lumea reala cu schimbarea telefonului …

  27. Cum ziceam mai jos , eu asta patesc in lumea reala , schimband iPhone-ul 6s cu Samsung s6 Duos ( original ! ) …. Nu ma interseaza nici un review , ca am luat destule ” tepe ” dupa review-uri …. Bafta si numai de bine !
    Astept Samsung s7 Duos , poate macar va tine bateria …

  28. Acum de exemplu , imi spune ca baneria ma mai tine 9ore si 34 minute … pana la ora 17:00 … Tare si e de-abia ora 08:18 minute … la ora 07:30 l-am scos de la incarcat …

  29. am avut samsung galaxy s4 , nu mi a placut, virus si se blocheaza mereu, camera-front e slab ! parerea mea e cel mai bun iPhone ! lasa sa vezi peste 10 ani o sa ai iPhone 😉

  30. Asculta-ma ca nu-ti zic prostii si nici nu te mint.

    1.Nu activa sistemul de protectie din Smart Manager, pt ca acesta iti va tine sistemul KNOX activ si este un consumat extrem de mare de resurse si de baterie. Sistemul Knox iti cripteaza absolut tot ce iese si intra in telefon, deci daca nu ai telefonul urmarit nu ai de ce sa-l folosesti sau cel putin nu ai de ce sa-l folosesti in permanenta.

    2. Sterge orice antivirus de pe telefon, acesta scaneaza in permanenta absolut tot pe telefon, site-urile pe care intra..orice download, orice e-mail pe care il citesti…iar asta tot face e sa manance resurse multe si bateria. Atat timp cat nu instalezi aplicatii de pe torrenturi sau cine stie ce site-uri, nu ai nevoie de antivirus pe telefon.

    Faptul ca tie iti indica ca ramai fara baterie in 10 ore cu bateria full este din cauza antivirusului sau sistemul de protectie pe care l-ai activat, acesta ruleaza incontinuu si nu lasa telefonul sa intre in “hibernare” astfel incat sa numai manance baterie. Iti trimit printscreen sa vezi ca la mine cu 60% baterie imi arata ca mai tine bateria 16 ore.

  31. Da , incerc , ma gandesc eu ca ceva nu e in regula , prea se consuma bateria . Daca ma tine macar pana seara voi fi multumit .

  32. Eu am avut iPhone-uri ( toate de la 3GS incoace ) . am si acum un 6S de 64 g … Dar imi trebuie un dual sim bun . vreau sa scap de doua “palete ” sa raman la una … Asa ca mi-am luat Samsung s6 Duos … dar nu tine bateria + acele probleme mentionate …

  33. Ca sa dezinstaleazi o aplicatie, cea mai usoara metoda e:
    Intrii la aplicatii ( apesi in colt dreapta jos pe Apps din Home Scree ) si vei vedea toata aplicatiile tale.
    Sus in dreapta ai 3 puncte verticale, apesi pe ele selectezi Unistall si dupa e la ca la Iphone.
    Daca tot nu ai inteles, cauta pe net ca stiu ca ziceai ca atunci cand ai avut S5 Duos nu reuseai sa dezinstaleazi aplicatii.

  34. Nu sunt paralel cu tehnica , doar ca nu sunt familiarizat cu androidul , am dezinstalat . sunt curios cum tine acum bateria .

  35. Da-i si un restart ca sa fie treaba – treaba.
    Si daca ai in Smart Manager activat “Device security” dezactiveaza-l.

  36. Oricum o sa verific ce aplicatii consuma bateria . Am gasit cateva pe care nu le-am folosit , consuma ele de nebune …

  37. Nu stiu cat de mult afecteaza cele 2 SIM-uri autonomia, dar nu ar trebuii sa fie o diferenta ft mare intre unu cu un sim si altu cu 2 simuri. Gasesti si in Google Play diferite aplicatii pt a creste autonomia bateriei. Nu stiu sa-ti recomand una anume pentru ca nu folosesc, dar stiu ca sunt destul de multe.

    Dar daca ai facut cum ti-am zis eu ar trebuii deja sa fie mai bine.
    Sunt si setari care iti pot face telefonul sa aibe o autonomie mai buna, cum sunt si cele de pe Iphone gen sa opresti localizarea s.a.m.d

  38. Mda… poate ca e o minune a tehnicii , dar bateria tot nu tine … Am pus si un program de economisire a bateriei si acum de dimineata tot pana la ora 17:00 zice ca tine …
    Nu stiu ce sa mai cred …. La S5 Duos tinea aproape 2 zile , la asta 10 ore ..
    Cred ca olx-ul e solutia pana la urma … Sunt dezamagit de el

  39. il mai probez astazi si daca nu tine , la vanzare cu el …I-am oprit aproape tot si el tot 10 ore tine ..
    Acum vad totusi ca a mai pus o ora , tine pana la 18:00 , poate tine .

  40. Da, e nasol rau sa ai o autonomie asa mica, mai ales ca aceste informatii afiste despre baterie se mai pot modifica in funcție de cum îl folosesti.

    Am vazut si pe site-ul Emag se plang la S6 Duos de baterie ca ține ft putin.

  41. Da , totusi e mai bine acum , la ora asta mai am 73% . Astept sa scoata s7 Duos , daca nu ma enervez si tin iPhone-ul .. Mersi ! Sa auzim numai de bine ! Adi