L'iPhone 7 gold ON apparaît dans de nouvelles images

iPhone 7 auriu apare astazi in noi imagini venite direct din China, ele aratandu-ne carcasa care nu se deosebeste de ceea ce am vazut pana acum, insa spre deosebire de alte dovezi, acest terminal este pornit si prezentat ca fiind un dispozitiv real care urmeaz asa fie lansat oficial pe piata.

De la aparitia acelui clip video in care am vazut un iPhone 7 Plus bleu, alte imagini mai clare si mai convingatoare nu au mai fost publicate, cel putin pana astazi, de aceasta data terminalul din imagini fiind pornit, insa asta nu garanteaza fara dubiu faptul ca vorbim intr-adevar despre un iPhone 7.

Indiferent daca vreuna dintre imaginile aparute pana acum este 100% reala sau nu, este clar ca Apple pregateste aducerea pe piata a terminalului sau si ca design-ul a fost deja finalizat in vederea initierii productiei in masa a viitorului smartphone, deci vom tot vedea poze de acest gen in perioada imediat urmatoare.

MISE À JOUR : Ici vous pouvez voir camera unui iPhone 7 pornit testata intr-un clip video.

Nous savons avec certitude que iPhone 7 va fi lansat cu o carcasa ce nu este impartita in trei parti distincte de antene, ca gaura pentru camera este mai amre si ca la baza avem un al doilea difuzor un locul portului audio de 3.5mm, absolut toate carcasele aparute pana acum aratand exact acest lucru ca fiind sigur.

coque dorée iphone 7

In China sunt produse o varietate de clone ale iPhone 7, iar in aceste imagini am putea vedea exact acest lucru, era aratand exact precum ar trebui sa fie si terimnalul pe care Apple se pregateste sa-l aduca pe piata, insa sistemul de operare instalat este unul Android si functioneaza mult mai prost.

Desi imaginea cu ecranul acestui iPhone 7 pare sa sugereze faptul ca vorbim despre un terminal care are instalat un modul de testare a functiilor, este greu de spus daca software-ul este real, sau vorbim despre o emulare a sa in Android pentru a pacali clientii.

coque dorée iphone 7 1

coque dorée iphone 7 2