Facebook Live apporte de nouvelles fonctions en raison du nouveau coronavirus

Coronavirus en direct sur Facebook

Facebook en direct are lansate noi functii foarte importate in contextul pandemiei de Coroanvirus, compania americana oferindu-le oamenilor posibilitatea de a asculta sesiunile live video inclusiv fara a vedea ceea ce se intampla pe ecranul unui telefon, sau calculator.

Facebook le va permite inclusiv celor care nu au cont in reteaua sa de socializare sa vada stream-urile video inclusiv de pe telefoane mobile, nu doar de pe calculatoare, asa cum se intampla pana in momentul de fata, deci audienta va creste exponential.

Facebook a lansat functia deocamdata pe Android, ea urmand a fi disponibila pentru iOS in viitor, dar asta nu e tot, deoarece persoanele cu telefoane mobile standard, non-smart, vor putea asculta stream-urile live video in loc sa le vada.

Facebook a creat un numar de telefon gratuit la care oamenii pot suna pentru a asculta stream-urile live video pe care le fac cei din cadrul retelei de socializare, astfel ca desi nu pot sa vada persoana care face stream-ul live, pot totusi sa asculte tot ceea ce are de spus.

Facebook lanseaza aceste doua functii special pentru situatia in care ne aflam in momentul de fata, si aceasta este o veste foarte buna pentru ca in final vorbim despre schimbari facute special pentru a ajuta oamenii din intreaga lume, ceea ce trebuie sa faca tot timpul compania.