BCR Roumanie : message IMPORTANT pour tous les clients roumains

BCR Roumanie connectée

BCR Romania a emis un mesaj important pentru toti clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentie ceva ce unii dintre ei nu stiu in legatura cu beneficiile de care se pot bucura. Mai exact, cei de la BCR Romania vorbesc despre George Info, un serviciu care ii ajuta pe clientii din toata Romania sa afle mai usor informatii cu privire la conturile pe care le au la banca si exista multa lume care poate sa se bucure de tot.

BCR Romania prezinta serviciul George Info ca unul care poate fi activat pentru cei care au deja un card George emis de catre banca, el oferind posibilitatea de a afla informatii despre conturile oamenilor. Conform celor de la BCR Romania, serviciul ofera posibilitatea de a primi inclusiv notificari cu privire la platile care sunt facute din conturile noastre, ele fiind trimise prin SMS, email, sau notificari de tip push in cazul aplicatiilor pentru telefoane.

BCR Roumanie : message IMPORTANT pour tous les clients roumains

BCR Romania permite activarea acestui serviciu atat de pe telefoanele mobile, direct din aplicatia sa, cat si de pe platforma web, cea din urma metoda fiind utila pentru primirea de SMS/email-uri. In cazul aplicatiei George pentru telefoanele mobile, cei de la BCR Romania ofera posibilitatea de a activa notificarile push pentru a primi cate una de fiecare data cand are loc o modificare in legatura cu al nostru cont bancar pentru a sti ce se intampla cu banii.

BCR Romania spune ca acest serviciu este oferit gratuit cand vine vorba despre trimiterea de notificari push, sau email-uri, insa cand primiti SMS-uri, vi se va taxa fiecare mesaj cu 50 de bani. Indiferent de metoda aleasa, ea poate fi utila sa descoperiti rapid ce se intampla cu banii vostru sau daca ajung sa fie furati de catre cineva, asa ca e foarte important sa fiti atenti la aceste tipuri de notificari pentru a nu risca sa ramaneti fara bani in conturi fara sa stiti.

BCR Romania mai ofera si o varietate de alte servicii importante pentru clientii din toata Romania, asa ca gasiti informatii despre toate dintre ele direct in cadrul website-ului sau.