Video: DrawRace 2 lanciato nell'App Store

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gRxAhk364RU[/youtube]

     In cursul serii trecute a fost lansat in App Store DrawRace 2, un nou joc interesant pentru iOS care aduce o cu totul alta experienta de joc pentru posesorii de iDevice-uri. DrawRace 2 are un concept inedit care permite jucatorilor sa stabileasca traseul pe care o masina il va urma in cadrul unei curse urmand ca apoi sa priveasca pur si simplu cum isi face masina treaba. Practic voi pe harta trasati o dunga pe care masina o va urma, apoi porniti cursa si priviti cum masina merge pe linia trasata de voi si ajunge, sau nu, la finalul cursei.

      Ecco alcune delle caratteristiche del gioco:

  • Enorme campagna per giocatore singolo con oltre 180 sfide, giochi di abilità gimkana e tantissimi contenuti da sbloccare.
  • Fisica automobilistica realistica, scopri come si comporta ciascuna e trova la traiettoria perfetta.
  • Splendidi tracciati 3D altamente dettagliati con rampe, pendenze e inclinazioni per mettere alla prova le tue abilità di guida.
  • Guida di tutto, dalle auto dell'Arctic Rally alle Supercar V12 nella tua missione per diventare il campione.
  • Gareggia contro i tuoi amici tramite pass-and-play o online attraverso la nuovissima modalità Sfida tra amici.
  • Usa saggiamente il nuovo pulsante Turbo per ottenere un vantaggio sui tuoi avversari.

     DrawRace 2 este un top-down racer care a atras foarte multe critici din cauza stilului de joc insa dezvoltatorii au inregistrat venituri destul de bune asa ca versiunea 2 este acum disponibila pentru noi. Jocul costa doar 0.79€ in versiunea pentru iPhone si 2.39€ in cea pentru iPad.

Prezzo iniziale:
-
Nome:
Draw Gara 2

0.79

s





Sviluppatore: Chillingo Ltd
Categoria: Giochi


Descrizione: DrawRace 2: Racing Evolved, the groundbreaking sequel to the critically acclaimed DrawRace improves on its predecessor in every way. Use the unique, touch-based racing system to blaze through all-new, highly detailed 3D tracks.

Preventivi di stampa
DrawRace 2: …


La dimensione dell'applicazione è: 299.4 Mb